20
-
Zoliz #20 Dejo, nekem megjelenik a csúszka, tehát eredeti példányt használok, legalább tudom :) -
Dyingsoul #19 Ehhez minimális FoV is elég:
https://www.youtube.com/watch?v=di0GTeBh-5s
:D :D :D -
#18 A FOV hiánya elég messze van a félkésztől. -
#17 Ne vegyél Ubi játékot Steam-en akkor! Ott a UPlay... -
#16 Nézheted angolul, mert Űrlord nem jön BD-n Magyarországra. -
Ender Wiggin #15 az is nagy öröm, mikor steamen vesz az ember Ubis játékot és akkor két szerver szopatja egy telepítés közben... -
#14 "aki csak warezt vesz" :D
én is általában olyan gameket veszek amikben van jatekido es teccik is. ez teccik es el lehet vele sokaig, de sztem elegge tul van arazva, majd vmi akcio kereteben megveszem kesobb mint a 3mat is.
kivetel lesz a GTA5 mert azt egybol megveszem :P -
Serutekin #13 Bevételeket nézve hidd el lesz még nem 1 pc game :D A 2 héttel meg kitörölhetik. A balkánosított nyelvezett szinte égeti az ember fülét, lásd Űrlord :D Ha teheti az ember angolul nézzen filmet! -
#12 hat pedig van benne FOV allitas szal bukta :) -
mr caldor #11 Far Cry 3-4 Boltba vettem! Hogy miért hogy végre legális játékom legyen! Ja és hogy a jó játékok igen is megérdemlik hogy megvegyék őket!!!! A warez el fogja érni hogy ne érje meg pc-re játékot csinálni! Úgy hogy gondolkozzon el aki csak warezt vesz :) Filmes cam-fosadék is elérte ,hogy az amcsi kiadók magyar filmforgalmazókkal 2 héttel későbbre tolta a magyar mozikba a filmeket.... Jelige aki igényes szopik! -
Evoluti0N #10 Ahhoz erkölcs is kellene. -
petipeti14 #9 az erkölcsi győzelem az Ubisofté -
alyr2 #8 az jo mer masnap letoltottem es siman megy:D frissitesek meg kb 2 napon belul szinten elerhetoek.. -
#7 mocskos ubisoft, akkor is lesz warez ha beledöglötök -
Serutekin #6 Én mindig röhögni szoktam azon hogy háhá kiadtunk egy félkész gamet és most patchelheted ezzerrel megszívtad warez. Hát nem azért de minden patch 1-2 napon belül megjelenik warezba is ezzel csak a vásárlókat szopatják ezerrel akik így még kevesebb gamet vesznek :D -
#5 1.3 patch már kint vagy egy ideje warezra úgyhogy erről ennyit... -
aru #4 És az vajon miért van Ubi, hogy a warez kevésbbé laggol, mint az eredeti? Cink! -
#3 Ez kb olyan mintha a kocsimat elopná valaki és viszajönne panaszkodni hogy lemerült az akumulátor....
Komolyan aki warezol az kushadjon már el, vagy huzzon a torrent forumra ne a kiadonak panaszkodjon hogy nem müködik a játék.
-
sakhalin #2 mér van warez patch hihihi -
paby88 #1 na hiszen mintha azt nem lehetne megtörni