Három tankot is elbír egy új kétéltű behemót
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(szerk.) "Az elsüllyedés miatt nem aggódnék."
sok dolog van széles e világon, melyek miatt aggódom. ez a legutolsó
Utoljára szerkesztette: SirBubu, 2014.11.16. 10:22:01
Egy hím méhecske buzdító szavai: "Szorgos népünk gy?zni fog, 'cause HERE I am!"
Ellenben az ezt a micsodát vezető pilóta testi épségéért annál jobban. Nem arra tervezték, hogy ellenséges tűzben szálljon partra?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
igaz ugyan, hogy ez a járgány kétéltű, de "ship"-nek még a legnagyobb jóindulat mellett sem nevezhető (arról nem beszélve, hogy a "boat"-ot szokás "hajó"-nak fordítani, a "ship"-et viszont én még nem láttam "csónak"-nak lefordítva)
az általad említett "partraszállÍTó" szó meg nagyon szimpatikus nekem (önmaga nem száll partra, csak partra szállÍT)
Ja, es persze nem is keteltu, hanem "keteltu" muveleteket inditanak rola.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
én-én-ém, molnibalage távollétében hadd tippeljek én!
őőő...
1. tipp: kétéltű rohamcsónak
2. tipp: kétéltű partraszálló harcjármű
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
A videon egy joval kisebb prototipus van.
A kis topszli LCAC-ek is turhetoen elvannak az amphibious assault ship-ek(Mi a francnak hivjak ezeket magyarul, Balage?) fedelzeten a vilag koruli utakon.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Nem kevés az a 72 tonna? egy M1A2 nem sokkal könnyebb, beleraknak 3 Abrams-t, és 4x ilyen nehéz lesz az egész.
Nagyon szarul néz ki, de gondolom, csak összedobtak valamit, hogy működik-e a koncepció, ezért is feleakkora.
Valószínűleg nem volt rá szükségük (légpárnásban jól állnak), különben nem tartott volna nekik sokba megszorozni 3-mal és használatba venni... 😊
1. Rendszerbe állt...?
2. Ez hol bír el akkora tömeget...?
3. A tengeri hullámzást is kibírta volna...?
Csupa "elhanyagolható" tényező....
Ja, mégse, az oroszok 50 éve megcsinálták...
ZIL PKU-1
Utoljára szerkesztette: josIP, 2014.11.12. 14:00:11
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."