219
Just Cause 3
  • dregnarr1 #219
    Hát akkor kuka, mert nyáron vettem, most szedtem elő először 36 percre.
  • ntex
    #218
    Steam visszatérítés csak abban az esetben lehet ha nem játszottál még 2 óránál többet illetve max két hete van meg a játék. Ha ezek valamelyikét átlépted kár is megpróbálni valszeg.
  • dregnarr1 #217
    Abszolút csalódottság azok után, hogy mennyire imádtam a 3. részt. Sohasem gondolkodtam még ilyenen, de lehet írok Steamnek, hogy kérem vissza a pénzemet. Felháborító.
  • ntex
    #216
    Sajna ez ilyen. Megjelenéskor még ennél is rosszabb volt. Azóta már javítottak rajta, de szerintem ez a játék kb így fog maradni. Átvezetőknél látszik leginkább mennyire csúnya, kb mintha valami 2000-es évekbeli játék textúrái lennének a járműveken.
  • dregnarr1 #215
    Sziasztok, a 3. részt nyáron fejeztem be, ma indítottam el a 4-et, és lenne egy kérdésem:

    EZ MI A LÓSZAR?!? Mi ez a grafika? Bug, vagy mi a jó isten? Mintha két generációt ugrott volna visszafelé, nem hogy nem szép, hanem ronda! Hiába van minden maxon, mintha az egész elmosott lenne, és gyér... Mondjátok, hogy valami .ini-vel javítani lehet vagy ilyesmi!

    A többiről most nem is beszélek (menü, billkiosztás nem reagál, stb).

    Van megoldás?
    Köszönöm a választ!

    Utoljára szerkesztette: dregnarr1, 2020.09.25. 16:53:45
  • ntex
    #214
    Már elvileg javították a problémát.
  • hapi
    #213
    Ez a 4. rész egy szégyen.És megmutatkozik az is hogy mekkora szarfos az Epic games a steamhez képest. nem lehet elindítani a játékot és még egy forum sincs ahol utána nézhetne az ember hogy ez mi. Aki a just cause 4 UI-ját készítette az soha semmilyen játék közelébe ne menjen. átláthatatlan használhatatlan szar. A játék maga meg, ki tudja milyen, mert mire rájövök hogy kell beállítani a grapple hookot addig kifagy.
  • Giovanni #212
    Én is bespájzoltam az Epicből, viszont indításnál nem tud csatlakozni a szerverhez, így nem lehet vele játszani sem. Találkoztatok már ezzel a hibával?
  • ntex
    #211
    Bezsákoltam Epic-en a 4. részt. Full max grafikán nem vagyok elájulva a látványtól azért. Az átvezetőkben lévő low textúra minőség kifejezetten bántja az ember szemét. Viszont azt nem tudom hogy miután teljesítettem az első tutorial missziókat és megnyílt a pálya úgymond, pl. annál a gyárnál is ahol teljesíteni kellett a tutorialt maradt egy 0/3-as objective meg mutat ott is három darab kérdőjelet ( ? ? ? ) ha ráviszem az egeret a területre, mi a bánatot kell ott csinálni pl.? Már elvileg szétromboltam minden rombolhatót de nem jöttem rá mi van.
  • JonasSandor
    #210
    A 4-dik része holnapután lesz ingyenes.
  • ntex
    #209
    De jó hogy nem vettem meg Pedig nem rég gondolkoztam mikor le volt árazva Steamen, bár én DLC-kkel együtt vettem volna. Kipróbálni jó lesz
  • grebber
    #208
    Várom bundleba
  • Ironman2
    #207
    Just Cause 4 ingyért hamarosan az Epic Store-ban.Április 16-tól 23-ig! Gondolom csak a standard edition lesz ingyen,így szokott ez lenni!
  • Maxtreme
    #206
    1 pillanatig sem gondoltam hogy te leszel a célközönség.
  • grebber
    #205
    Majd a fullosat. Jc3 ból is filléres XXLt vettem
  • Maxtreme
    #204
    Én ennyiért behúztam, katt ha valakit érdekel még.
    Ezt az összeget szerintem simán megéri.
    Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2019.11.29. 17:40:22
  • JonasSandor
    #203
    Mennyit javult már a game?, vállalható lett mint az elején volt, hogy a menüje is rakat fos volt.
  • grebber
    #202
    Folyamatosan frissítik....

    Megérkezett a Just Cause 4 tavaszi frissítése
  • mtibee
    #201
    Sziasztok!

    Steamen akciós a 4. rész, érdemes már megvenni, kijavították a hibáit?
  • grebber
    #200
    Drága...ez sokkal előbb lesz bundleba mint a 3!
  • JohnBart
    #199
    Akit érdekel, és nem fél a rendszeres fagyásoktól: jelenleg 50%-os leértékelés van a Just Cause 4-re. ;D
  • grebber
    #198
    Egyetlen gond amit láttam a videókban az a grafika popup (de ezt minden játékban gyülölöm mert nevetséges,hogy nem tudják megoldani normálisan.)... többi dolog nem zavar.
  • JohnBart
    #197
    Alapvetően nem lenne rossz az új rész (ami a 3-ban működött, az itt is klappol, az új grappler kütyük elég ötletesek, Solís pedig nagyobb és részletesebb mint Medici volt a JC3-ban), de technikai téren jelenleg tényleg totál gyász az egész játék, mellé pedig a gameplay is jelentősen megváltozott, és nem feltétlenül jó irányba.

    Ahogy a Redditen meg a Steam review-k között is írják, a PC-s változat csapnivaló, rendszeresen fagy, a menünavigáció nehézkes, a billentyűk egy jó részét jelenleg nem lehet átmappelni (ami főleg azért gáz, mert az alap kiosztás olykor nagyon logikátlan), az átvezetők egy része túltömörített videó, nem pedig in-game cutscene. És maga az egész játék ocsmányabbul néz ki, mint a JC3: maximális részletességen is elmosott textúrákat kapunk (Rico aktuális csajának a kezeslábasán pl. nem lehet leolvasni a céglogót), a víz minősége kb. a tízéves GTA 4 szintjét üti meg, a LOD pedig nagyon erős, a grafikai beállításokat csutkára húzva is elég jól láthatóan jelennek csak meg előttünk a tereptárgyak-növényzet.

    Ami a gameplayt illeti: az interneten sokan háborognak azért, mert a kampánynak már nem hangsúlyos része a bázisok lerombolása (olyannyira, hogy a káoszobjektumok immár fixen újraspawnolnak), helyette főleg mellékküldetésekkel és kampánymissziókkal lehet a területeket elfoglalni. Ezt azért annyira személy szerint nem tartom gáznak: egyrészt így legalább bármikor rombolhatunk egy jót anélkül, hogy menüből kéne re-oppresselni az egyes bázisokat, másrészt pedig a rombolásnak azért továbbra is van szerepe, a területfoglaláshoz szükséges szövetséges osztagokat ugyanis csak a káoszpontok növelésével tudunk toborozni (ergo, ha nem rombolunk eleget, akkor idővel nem tudunk újabb területeket elfoglalni). A csáklyavető fejlesztéséhez/módosításához szükséges gear modok megszerzése szintén jó irányba változott szerintem: a három fő csapásirány (erősebb csáklya-visszarántás, élőlényeket/tárgyakat felemelő lufik, illetve az előző részből ismert boosterek) fejlesztései három karakter küldetéssorozataihoz tartoznak, amik azért kidolgozottabbak, változatosabbak és kevésbé szadisták, mint a JC3 challengei (bár tény, hogy a boosterekhez kötődő mini-challengeknek kb. köze nincs a főszálhoz).

    Játékmenet terén engem inkább a felesleges túlbonyolítások és átgondolatlanságok zavarnak. Az új grappling kütyük nem rosszak, de a kapcsolódó mellékküldetéseiket leszámítva nem nagyon kell használni őket, viszont a bekonfigurálásuk marha bonyolult, köszönhetően a nehezen kezelhető menünek. A JC3 végtelen mennyiségű C4-e ment a levesbe (gránátok pedig továbbra sincsenek), gondolom azért, mert a flintáknak már vannak másodlagos tüzelési módjaik, amik elég jók a káoszobjektumok elpusztítására, csakhogy azokhoz meg olyan kevés lőszer jár, hogy nem lehet még egy kisebb bázist sem lezúzni velük, legkésőbb a folyamat felénél mindenképp neki kell állni lőszerre vadászni (egyébként a felfegyverzett járműveknél is véges már a lőszer mennyisége, de azokban annyi van, ami bőven kitart addig, amíg elpusztítják az ellenfelek a gépünket). Főleg ezek miatt is zavaró, hogy a Rebel Drop szerintem eléggé elbutult a JC3-hoz képest, most már egyszerre csak egy valamit hívhatunk le (egy járművet vagy egy fegyvert), szóval amit a JC3-ban elintéztünk egy droppal, ahhoz itt minimum háromszor kell ellátmányt hívni. Ja, és a JC3-mal szemben a káoszobjektumoknak vezetett járművek immár nem robbannak fel, ha kiugrunk belőlük, ami a fentiek mellett külön bánat.

    Jelenleg ez az etap még kb. fél évre van attól az állapottól, ami késznek lenne tekinthető. Technikai téren komoly bugokkal, gameplay téren durva balansz hibákkal küszködik, szóval épp ezért senkinek nem ajánlom, hogy beszerválja, amíg a legégetőbb problémákat mindkét területen ki nem javították. És utána is csak amikor le lesz értékelve, mert a JC3-hoz hasonlóan szerintem ez sem ér meg 60-80 eurót.
    Utoljára szerkesztette: JohnBart, 2018.12.10. 14:26:59
  • scomcomputers
    #196
    Meg is értem egy fostalicska konzolport az egész,amit gyorsan összecsaptak...800*600-as átvezetők,mikor már a 8K-ra készülünk..meg a többi....
  • grebber
    #195
    Negatív fogadtatásra talált a PC-s Just Cause 4

    A játékosok számos grafikai problémáról számoltak be, de a látvány is visszafejlődött a Just Cause 3-hoz képest.
  • grebber
    #194
    Just Cause 4 VGA teszt
  • grebber
    #193
    Közel 20 percnyi hangulatfokozó bemutató kapott a Just Cause 4
  • grebber
    #192
    Just Cause 4 - a legújabb trailer részletesen bemutatja a játékot
  • grebber
    #191
    [XO18] - Látványos előzetesen a Just Cause 4
  • mqmeszi
    #190
    Bocs, ez is megvan
  • mqmeszi
    #189
    Sziasztok!
    Mit rontottam el? A fast travel unlockolva volt, használtam is sokszor, de most eltűnt mindenhonnan. A felszabadított megyékből is
  • mqmeszi
    #188
    Megtaláltam
  • mqmeszi
    #187
    Nekem nem kapcsolt le:) Meg tudnád mondani, hogy a rebel droppot melyik missionben kell aktiválni?
    Utoljára szerkesztette: mqmeszi, 2018.11.01. 16:09:24
  • Caliph
    #186
    igen ez ilyen,de megcsinálod a küldit és elvileg lekapcsol
  • mqmeszi
    #185
    Köszönöm, de pont most csináltam meg. Végighenteltem. Még a bázis felszabadítása után is bombázott folyamatosan:) Azért megkeresem a küldetést, amit mondtál
  • Caliph
    #184
    The Secret of Vis Electra küldit csináld meg ,az kikapcsolja az airstikeot
  • grebber
    #183
    Just Cause 4 - túlvilági démoncsapás

    A Just Cause 4 december 4-én érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

    Minimum rendszerkövetelmény:

    OS: Windows 7 SP1, ami tartalmazza a Platform Update-et (csak 64-bites)
    CPU: Intel Core i5-2400 @ 3.1 GHz | AMD FX-6300 @ 3.5 GHz vagy jobb
    Memória: 8 GB
    VGA: NVIDIA GeForce GTX 760 (2GB VRAM vagy jobb) | AMD R9 270 (2GB VRAM vagy jobb)
    HDD/SSD: 59 GB


    Ajánlott rendszerkövetelmény:

    OS: Windows 10 (64-bit)
    CPU: Intel Core i7-4770 @ 3.4 GHz | AMD Ryzen 5 1600 @ 3.2 GHz vagy ehhez hasonló
    Memóra: 16 GB
    VGA: NVIDIA GeForce GTX 1070 (6GB VRAM vagy jobb) | AMD Vega 56 (6GB VRAM vagy jobb)
    HDD/SSD: 59 GB



    4K-s futtatáshoz szükséges rendszerkövetelmény:

    OS: Windows 10 (64-bit Fall Creators update)
    CPU: Intel Core i7-7700 (3.6 GHz vagy jobb) | AMD Ryzen 5 1600X (3.6 GHz vagy jobb)
    RAM: 16 GB
    VGA: NVIDIA GeForce GTX 1080 Ti
    HDD/SSD: TBC
  • mqmeszi
    #182
    Sziasztok!
    Hogy a faxba kell a Cima Leon Cencomban kikerülni az airstrike flowot? Egyáltalán mi bombáz? Egész egyszerűen meg sem közelítem nagyon a bázist, de már bombáznak kb. 10 másodpercenként. Órák óta baszakszom ezzel. Gondolom azzal semmit nem lehet kezdeni, hogy ha meghalok, akkor ne a világ másik végébe dobjon be, és ne fél órák teljenek el, míg visszamászom:( Köszi, ha segítetek
    Utoljára szerkesztette: mqmeszi, 2018.11.01. 07:07:44
  • grebber
    #181
    Elkészült a Just Cause 4
  • grebber
    #180
    Just Cause 4 - pár szó a történetvezetésről