3813
Overwatch 2 hivatalos weboldal
Legutóbb érkezett hős: Juno
Overwatch tematikájú merchandise cuccok
A 11. szezon időtartama: 2024. június 20. - augusztus 20.
-
#2126 Sikerült rendbe hozni a Battlenetet.
Köszönök minden választ! -
#2125 És hivatalos. Az év játéka lett az Overwatch.
Jeff Kaplan nem győz köszönetet mondani! -
#2124 Nekem ez akkor szokott lenni mikor a tuzfal megfogja battle.net-et hogy kimenjen a netre. -
#2123 Programdata(rejtett mappa alapból) innen töröld ki a Battlenet és a blizzard mappát, utána jó lesz. -
#2122 Gondolom elimination-höz egyhamar nem jön új pálya. -
#2121 Reinstall volt? Drivert nem frissitettél előtte? -
#2120 Már két napja nem indul az Overwatch, illetve az egész Battlenet.
Mi lehet a baj? Van valami tanácsotok?
-
#2119 Új map:
-
#2118 Meg is érkezett PTR szerverre az új Symmetra -
#2117 Symmetra Redesign
-
Evoluti0N #2116 Minden frissítés ingyenes, nem lesz fizetős DLC. Fél év alatt amúgy kijött 2 új karakter, 2 új map, raktak új játékmódokat, valamint folyamatosan balanszolnak patchekkel. Szóval még jó pár évig támogatva lesz rendesen a játék. -
#2115 QM-nek is bele kéne számítani a heti 9 győztes meccsbe, ami 3 dobozt ad. Múlthéten játszottam és mivel mindenki arcadeot tolt, a 20mp-1p helyett 2-5 perces sor volt QM-re, ugye ez pont a lényegét veszi el. -
#2114 Fel evente kb. Nem es nem. -
T800 #2113 Na, lehet benevezek rá. Milyen időközönként van update a játékhoz, és miket tartalmaz? Gondolok itt most új map ra, hősökre, játékmódokra stb...
Plusz ugye nem lesz hozzá fizetős dlc? Vagy fizetős akármicsoda?! -
#2112 Nov.28 -
T800 #2111 Meddig tart ez az akció? -
#2110 ennél olcsóbb nem mostanában lesz -
T800 #2109 Srácok, nagyon bejött a játék a free weekend alatt. Számíthatunk szerintetek valami akciós árra a közeljövőben? Gondolok itt pl. a karácsonyra. Kicsit még mindig sokallom érte a 12 ezret, nézelődtem különböző oldalakon, de amibe meg is bíznék ott az ár változatlan volt. Érdemes várni szerintetek vele? Vagy még jó darabig nem változik az ár? -
Utoljára szerkesztette: FalseHeLL, 2016.11.19. 20:23:30 -
fabercastel #2107 Milyen rewardokra gondolsz? Az új arcade játékmódokat játszva hetente fixen kapsz 3 loot box-ot, plussz ha a blizz úgy gondolja, akkor random játékmódbeli win-ért is kapsz ládát. Emellett 22k XP helyett mostantól 20k XP kell a lvl up-hoz. Én személy szerint örülök annak, hogy QM-re is berakták a hero limitet, hiszen ha nincs kedvem rankedezni, legalább (nagyobb valószínűséggel) nem fogok találkozni trollokkal. Akinek meg trollkodni van kedve, az menjen arcade módon belől limitless meccset. -
#2106 Na hát ez a sombra egy kalap szar, de legalább nyertem 2 rankedet, buktam 2 rankedet és minusz 25 pont. wp -
#2105 Meh, túl sok a változtatás egy patchben, hogy néz ki most a Meta? Mindenki nyavalygott miatta Rankeden, aztán senki sem játszott végül... -
#2104 Jó játékot!
-
#2103 Komolyan átgondolták ezt az új updatet, Quick Match nem ad semmi rewardot... persze, hogy senki nem nyomja. Iszonyat gáz. -
#2102 Sombra elérhető a normál szervereken!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.11.15. 20:18:20 -
#2101 Aki jönne a Heroes of the Storm-ba a Genji skinért és a többi cuccért, az kérem, ezen a linken keresztül tegye
Ezáltal engem is támogattok, illetve a ti HotS profilotok is gyorsabban fejlődik, több játékbeli goldot kaptok, illetve ingyen hősöket is, és talán a MOBA műfajt is megszeretitek.
Köszönöm! -
#2100 következő patchben quick matchnél is lesz hero limit -
fabercastel #2099 Eljött a nap, hogy ennek a játéknak is sikerült kiégetnie. Oké, hogy csak 92-es szintű vagyok, de ilyet, hogy 13 QM ből 12-t elbukni... A nagy számok törvénye alapján, (mert itt már lassan az is érvényesül), előbb - utóbb már nyernem kéne, hiszen még csak nem is trollkodom. Ja, és ebbe még nem számoltam bele azt a 3-4 meccset, amiből 2-3 perc után instant leaveltem, mert már a szélütés kerülgetett a sok idiótától. Értem én, hogy nem ranked, de attól még tilos nyerni? Ilyen rossz érzés lenne nyerni? Mert ha még úgy kapunk ki, hogy normális hero-k vannak pickelve, nem 5db soldier, stb. és látni a teamen hogy akarnak is valami, még elviselhető, de ez már komolyan mondom kriminális. Ehhez még persze jönnek az apróságok, ha nem pickelsz supportot, akkor hótziher hogy 10-ből 1 meccsen sem lesz, vagy maximum hébe-hóba 1 Zenyatta vagy Ana, akik kb annyit healnek , mint más normális player soldier-rel, vagy Roadhog-gal, mert ugye ha van 2-3 tank egy teambe, akkor support az már minek.
Ajánlanám a blizzardnak, hogy lessenek el 1-2 dolgot a Riot-tól és a LoL-tól, pl. itt sem lenne hülyeség egy ún. Draft pick módot bevezetni, tehát a meccskeresés előbb kiválasztanád hogy mivel szeretnél menni, és így biztos hogy olyan teammel dob össze, ahol normálisan van support, stb. Lehet, hogy így 3x annyit kéne várni egy meccsre, de inkább kivárom azt, és ne trollkodó szemetekkel keljen menni. Elhiszem, hogy nagyon vicces, bepickeltek 5 ugyanolyan karit , 1 nap 1x még el is megy, de amikor negyedjére dob össze ilyenekkel... Ezt most jól esett leírni :D -
#2098 Omg D.Va. :D -
#2097 akik a szinkronhangok mögött vannak..
Piszok jó mind! :) -
#2096 Ingyen hétvége PC-n és konzolokon egyaránt -
#2095 Lucio es a tobbi karakter -
#2094 Yup:
-
#2093 Sombra PTRen van. Jó op karakter így biztos nem megy ez livera. Viszont hatalmas fun vele játszani -
#2092 Sombra képességei
Új játékmódok:
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.11.04. 22:14:06 -
#2091 Awww, annyira vártam végig Zaryat, és nem csalódtam! Jó kis karakter lesz. :-) -
#2090 Sombra megérkezett. Meghackelte a BlizzCon-t:
Új térképek is érkeznék még az idén!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.11.04. 19:26:06 -
#2089 Ez már hivatalos kép Sombra-ról:
A Blizzard Gear Storeban fedezték fel. -
#2088 Happy Halloween:
-
#2087 Na valami haszna csak lett a kis játéknak. Szeretem nagyon Junkrat-et ki is dobta 4 ládából a skint :D