Overwatch 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.07.12. 20:07:16
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Utoljára szerkesztette: Strayhand, 2016.07.12. 18:53:07
Az, hogy te kevés ratingot kapsz egy csatáért, valszeg azért van, mert túl magas szintű vagy. Mennyi ez a "kevés", és hanyas comp szinten? (Persze lehet, hogy van egy új bug, én még nem olvastam utána / hallottam róla)
Utoljára szerkesztette: Maala, 2016.07.12. 18:10:49
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Én értem rosszul, vagy tényleg nem kellene kevesebb ratinget kapnom, ha az ellenféltől leavel valaki? Mert jelenleg szart sem kapok... Vagy csak az kap normális ratinget, aki visszajön és nyer, ahonnan nem leavelt senki, az a csapat bekaphatja?
Parasite Eve 2, best game EVER!
"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2016.07.09. 17:32:50
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Shadowplay jonak tunik, egyszeru hasznalattal. Este kiprobalom! 😊
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Aztán egyből mehet fel YT-ra.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2016.07.07. 14:14:52
Esetleg Shadowplay ? Meg nem probaltam, nem ismerem, nem tudom mennyire terheli le a gepet es hogy milyen minosegben rogzit.
Valami egyszeruen hasznalhato lenne jo, ami nem terheli nagyon a gepet, es nem kell utana meg konvertalgatni, mar ha letezik ilyen egyaltalan.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Maala, 2016.07.06. 23:01:05

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Utoljára szerkesztette: Strayhand, 2016.07.06. 12:47:56
Készítettünk egy magyar competitive ranglistát: http://www.overwatchmayhem.com/ranglista/
Jelenleg még fejlesztés alatt áll így akadhatnak hibák. Ha nem látja magát valaki a listában az nyugodtan írhat ide, vagy az oldal szerkesztőinek emailben ([email protected]) vagy facebookon.
a legszebb volt mikor a 200. meccsemen épp 100 WIN-em volt...perfect
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Azelőtt kb. 40 %-os volt a győzelmi arányom, aztán már nekem is feltűnt, hogy elkezdtem látványosan nyerni és olyan csapatokat kapni, akik tudnak is játszani.
Szerintem hosszú távon, ha megpusztulok sem fogok tudni erről az 50 %-ról elmozdulni, mert hiába van skill, csapattársak nélkül mit sem ér. Ha meg nyerni kezdenék, a gép tuti besorsolna valami anticsapatba.
A másik észrevételem az, hogy semmivel sem kevésbé skillesek a 38as ellenfeleim, mint a 48asok voltak. Egyszerűen nem észlelek különbséget a kettő között az ellenfeleim egyéni skillje terén. Én egészen biztos vagyok benne, hogy a blizzard statisztikái ami alapján a rankszerzést az egyéni teljesítmény befolyásolja, rendkívül el van baszva. Nem tudnám megmondani, hogy mi a rossz, de biztos vagyok benne, hogy valami nem úgy működik, ahogyan kellene.
Utoljára szerkesztette: mkfdd, 2016.07.05. 19:13:22
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az a vicc, hogy először felfelé mentem, voltam 42, aztán most már csak 36 vagy mennyi. Csak azt magyarázza már el valaki, hogy akik ellen játszom, azok alacsonyabb ratingről indultak...? És most előzik meg a 40-eseket és mennek fel 50 fölé? Vagy vajon hogy képzeljem ezt el? Hiszen valakinek felfelé is kell mennie, ha én folyamatosan lefelé esek, és a csapattársaim is folyton arra panaszkodnak, hogy lefelé mennek...😊
Remélem nem tart sokáig ez a holtpont.
majd egy hónapja jó a game, tegnap a semmiből előjött nálam is..
Nagyon sokszor van, hogy felenged a csapat és azt hiszik, már nyertünk, és ezért veszítünk... Pl. payloadon is nagyon gyorsan meg tudnak halni amikor már csak 10 másodperc van hátra, volt olyan, hogy majdnem a táv felén overtime-ban tolta végig az ellenséges csapat...
Persze pár másodperc múlva megérkezett az újraspawnolt enemy és kiszedtek, esélyem sem volt.
Nyomtam is 3 thank you-t a csapatnak.
Utoljára szerkesztette: Amiga, 2016.07.05. 08:33:07