3813
  • Maala
    A sztori egyébként sem része a játéknak, hanem csak plusz, amit vagy elolvasol, vagy nem. Innentől kezdve azon nyavalyogni, hogy nem tetszik az, ami egyébként sem része a játéknak, butaság.
  • Jeffjohnson
    "Remelem nem tort ossze benned a vilag" Köszönöm kedvességed de a világomnak semmi baja, ellenben ha már ennyire foglalkozol a lelki világommal, igazán használhatnál ékezeteket mert az jobban zavar.
  • Maala
    Inkább csak férfi rabszolgaként tartja Putyint, és akkor még a humorfaktor is megvan. :-D
  • FalseHeLL
    Meleg karakterek mar messze tul van a polkorrektsegen majd ha behoznak owlkin meg BLM karaktereket akkor mehetsz protestalni. Remelem nem tort ossze benned a vilag. Emberi karakterek kesz, benne van. Done.
  • Evoluti0N
    Szerintem nem fog. Az túl sztereotipikus lenne, h a férfias, izomkolosszus női karakter pont leszbikus.
  • Evoluti0N
    Karácsonyi képregény, ahol egy csomó karaktert látunk, hogyan töltik a karácsonyukat. Sokan, ahogy a valóságban is, szeretteikkel töltik. Pl. Torbjörn vagy Reinhardt gyerekekkel, unokákkal. Tracer pedig a párjával, aki történetesen a barátnője/felesége. Ennyi. Nem kell ezt túlvariálni.
    Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2016.12.22. 14:48:45
  • pjboy091
    Azért nem lepődnék meg, ha Zaryiárol is kiderülne egy-két hasonló dolog...
  • Malakai
    Jep, játékon belül erről semmi, nem nyomják le a torkodon. Ráadásul van jelenleg 1db meleg karakter, tehát még csak szivárványszínes promónak se lehet mondani.
  • Jeffjohnson
    Számomra a nemi hovatartozásuk egyáltalán nem ad hozzá a storyhoz de legyen ez az én problémám.
  • Pio
    Tudtommal nem promóztak ezen semmit, egyszerűen az overwatch bejelentésekor elhangzott, hogy ez egy diverz világ, a miénkhez hasonló, sőt, valójában a mi világunk egy alternatív jövőben, aztán főleg interjúkon, qna sessionökön válaszoltak ezzel kapcsolatos kérdésekre.
    Sőt, kifejezetten azt mondták, hogy ez nem egy olyan dolog, amit in your face módon akarnak ingame elénk tolni, hanem arra vannak a képregények és egyéb médiumok, hogy jobban kibontsák a világot és a karaktereket.
  • Jeffjohnson
    Szerintem meg igen, ezért is jelentette be Blizz előre. Ha ez tényleg egy jelentéktelen dolog, akkor nem lett volna szükség arra, hogy előre promózza.
    Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2016.12.22. 13:01:53
  • Pio
    Nem promótál ez semmit az égvilágon, widowmaker hetero, ráadásul megölte a férjét, az se promótált semmit. Ez egy játék, aminek van egy története, amiben vannak emberek, akik közül vannak olyanok, akik szerelmesek valaki másba, end of story.

Egyébként már a játék bejelentésekor mondta a blizz, hogy van benne meleg karakter.
    A Blizzard eléggé ad arra, hogy élni és élni hagyni, az elmúlt blizzconokon is mindig tolt valami ilyen témát Mike papa, hol a bullying, hol a homofóbia, hol a nők jogai témában szólalt fel.

Egyébként az oroszoknál tiltva van a képregény, mert ott törvénybe ütköznek a meleg karakterek vagy mi. De az internet népe készített egy verziót, amit orosz játékostársaink is bátran fogyaszthatnak. :)
  • Jeffjohnson
    Nem tudom, hogy a lejobb ötlet-e ilyen játékokban promótálni a polkorrektséget. Bár nem tudom így hirtelen, hogy milyen korhatáros besorolás van ezeken a játékokon.
  • TBTPumpa
    Akkor még nem játszottál az újabb BioWare játékokkal. Na, azokban szinte csak ilyen karakterek vannak. :)
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.12.22. 11:57:57
  • Jeffjohnson
    Nem igazán értem miért volt szükség arra, hogy Tracer nemi hovatartozását firtassák... szerintem nagyon nincs helye ennek egy videójátékban.
  • Malakai
    Widowmaker: A férje sírjánál, akit megölt, amikor a Talon kimosta az agyát.
    Reaper: Az nem Symmetra szerintem, talán volt családja, vagy nem tudom... Emokid.
    Sombra McCree-s panelen a pultnál ül hátul.
    De nem mentek végig az összes karakteren, jópáran hiányoznak még, nem csak Zarya.
  • Maala
    Kreditet loot boxok nyitogatásával tudsz szerezni. Pénzes vásárlással való kreditszerzés is csak szerencsével lehetséges, ha épp azt dob a pénzért vett loot box.

Szerk.:
    Képregény 8. panelja: Widow kinek a sírjánál volt? Reaper miért stalkingolja Symmetriát? Hol van Sombra és Zarya?
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2016.12.21. 08:35:00
  • Stief
    Ingame pénzt hogy lehet szerezni?persze nem pénzes vásárlásra gondolok.
  • TBTPumpa
    Igen, anno BlizzCon panelen is mondták, hogy az egyik karakter a saját neméhez vonzódik. Gondoltam, hogy Tracer lesz az, Widowmaker is folyton oltja emiatt.
  • Pio
    karácsonyi képregény, melyben végre fény derül Tracer szexuális hovatartozására... ;)
  • pimpi001
    ocsoo
  • TDC Geronimo
  • Rafanir
    Oh értem, köszi a gyors választ. :)
    Erre valahogy nem gondoltam.
  • Maala
    Ugyanúgy, ahogy Meinél az Ice Wall képességet tudod változtatni, hogy horizontálisan, vagy vertikálisan rakod le, megnyomod mégegyszer a képesség gombját (Mei-nél E).

Symmetriánál pedig Q kétszer.
  • Rafanir
    Lenne egy elég béna kérdésem.
    Symmetránál mégis, hogy a fenébe lehet kiválasztani a másik ultiját? Tehát a pajzsgenerátort, hogyan lehet lerakni?
    Miután az ulti feltöltődik, akármit nyomok, kattintok a Q lenyomása előtt-után egyszerűen semmi. Csak a teleportot tudom lerakni.
    Nyilván valami végtelenül egyszerű dolog, ami pont nem jutott eszembe...
  • FalseHeLL
  • FalseHeLL
    IRL Reaper

• TDC Geronimo
    Emberek sírnak mindig mindenért. Szerencsétlen meg nem győz bocsánatot kérni a semmiért. Mindenesetre példaértékű
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.12.15. 16:49:50
  • FalseHeLL
    Jeff bocsanatot kert es megigerte hogy lesz uj legendary Mei skin nemsokara.

Hi there. Sorry you are disappointed with Mei's winter skin. We don't have a specific rule for what makes something Legendary or Epic. We just sort of make a gut call based off of what we think is cool. Coolness is very subjective, and based off of the community reaction it seems like our gauge was off on this one. Our reasoning for it being Legendary was that we completely redid the visual effects for Cryo-Freeze (we turned the ice block into a snowman). We thought that was pretty special and we had done it specifically based on community suggestions from months ago when people were speculating that we might have a winter event. Apparently, lots of people don't agree with us and that's ok. It's all good feedback and we're learning something for future events.

For people concerned that Mei is not going to get another Legendary for a long time, you need not worry. We have something pretty awesome for her early next year.

Apologies that our "cool meter" was off from yours on this one. We'll try to align better on future content.
    Utoljára szerkesztette: FalseHeLL, 2016.12.15. 16:48:32
  • FalseHeLL
    Need moar scin!
  • Rafanir
    Reapernek ennyire jó scinje még nem volt. Egyszerűen epic.
    Ha nem nyitom ki az event végéig, akkor tuti megveszem.
    Aminek még örülnék, az Pharah, Mei és Tracer scinje.
    Mondjuk Winstoné is nagyon lol, csak vele sosem játszok.

• Maala
    Widow :D:D:D
  • TBTPumpa
  • TDC Geronimo
  • TBTPumpa
    Megérkezett a Karácsonyi event:
  • TBTPumpa
    December 13-án indul a Karácsonyi event
  • Neocortex
  • Jeffjohnson
    Közben rájöttem "P" betű aztán lenémítom a chat-et.

Szerencsére így már nem kell az idegbeteg beszólásokat olvasgatni.
  • Roy Manson
    ctrl+shift+c talán, ha jól emlékszem, de át lehet állítani bármire
  • Jeffjohnson
    Van lehetőség arra, hogy a chat-et teljesen kikapcsoljam?
    Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2016.12.04. 13:30:17