Overwatch 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

Dehogy vicc az ultimate. Ha megvan a kommunikáció, akkor a megfelelő karakterre rányomva népirtást lehet rendezni.
Kongy
Hát ez az Ana nem lesz a kedvencem, vagy csak túl balfasz vagyok hozzá. A damage-e gyenge, a heal gyenge, iszonyat jól kell célozni vele, még az altatólövedéknél is, szóval igazából snipernek is szar, meg healernek is. Az ultimate-je meg egy vicc, szart se ér igazából 😄
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2016.07.20. 01:34:32

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Fpocok
LIVEon van a patch, ANA!

CalebJoe
Gondolom a kis Pharah hologramot tartja a kezében.

A karakterek eredeti nevei:

Genji - Genji Shimada
McCree - Jesse McCree
Pharah - Fareeha Amari
Reaper - Gabriel Reyes
Soldier: 76 - Jack Morrison
Tracer - Lena Oxton
Bastion - SST Laboratories Siege Automaton E54
Hanzo - Hanzo Shimada
Junkrat - Jamison Fawkes
Mei - Mei-Ling Zhou
Torbjörn - Torbjörn Lindholm
Widowmaker - Amélie Lacroix
D.VA - Hana Song
Reinhardt - Reinhardt Wilhelm
Roadhog - Mako Rutledge
Winston
Zarya - Aleksandra Zaryanova
Ana - Ana Amari
Lúcio - Lúcio Correia dos Santos
Mercy - Angela Ziegler
Symmetra - Satya Vaswani
Zenyatta - Tekhartha Zenyatta

Utoljára szerkesztette: CalebJoe, 2016.07.19. 18:20:58
Maala

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

TDC Geronimo
Launcher már tölti előre a holnapi Ana patchet

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Kongy
Hát az, nekem még fele ilyen jót nem sikerült nyitnom egyszer sem 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

FalseHeLL
Egesz jo kis lada lett.

There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.

TDC Geronimo

én nagy nehezen felmásztam 51-re, de nekem úgy tűnik, mintha kb ugyanolyan skillesek lennének az ellenfél játékosai, mint amikor leestem 38-ra.
inkább annyi a különbség talán, hogy itt már nem nagyon fordul elő a duál sniperes attack meg a healer nélküli csapat, talán picivel több a game sense
Mondom, a ranked puggal tökugyanaz, mint a quick play.😊 És ha csak teheted, NE legyél healer, a killekkel sokkal több befolyásod lesz a meccs kimenetelére, mint ha hátulról healelnéd azokat, akik nem nagyon csinálnak semmit. Bár mondjuk Lucióval frankón lehet pötyögtetni a turreteket, csak közben elég lelombozó látni, hogy rajtad kívül más nem csinálja... Én is 42-ről estem le 36-ra, de mióta inkább nem én healelek, sikerült visszamásznom 40/41-re. Mondjuk egy ideje nem rankedeztem, mert haverokkal toljuk inkább a quick playt...
az eddigi ranked játékaim eredménye 40-35...........egyetlen meccs híjján mindent elbuktuk...hiába vagyok tank vagy heal ha kell......az ellenfélnél mindenki együtt,nálunk mindenki másfelé, és amikor írom,hogy grp up kiröhögnek és leoltanak
Utoljára szerkesztette: Rhonin7, 2016.07.17. 16:10:37
Malakai
Nem megoldás az ilyen hitbox, ha ez kinyírja a karaktert, akkor inkább át kell dolgozni a kitjét.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Maala
Aww, milyen szomorú, hogy nem lehet majd ezután tömeg közepébe lövöldözve tuti hiteket gyűjtögetni. 😞

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

WhiteStar
Sajnos igazad van... Pedig kedvenc karim volt :/

practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/

dave9004
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Amiga
Ez most egész jól alakult. :-)

D.VA, Play of the Game.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Fogd fel úgy, hogy ez a kísérleti szezon (mert az).😊 Meg hát sok értelme tényleg nincs premade csapat nélkül, mert akkor kb. ugyanaz, mint a quick play...
ez a ranked egy kalap kaki...aki kitalálta a renszert meg valami debil volt
De ha a változtatás arra is vonatkozni fog, akkor utána nem feltétlenül...
Maala
Azért a scatter arrow még mindig lenyír egy tankot 100%-ról.

hanzot viszont nagyon megszopatják ezzel, így kifejezetten gyenge lesz. egyáltalán vállalható is csak az elbaszott hitboxok miatt volt.
Fpocok
Ez kibaszott jó hír!

TDC Geronimo
\o/

CalebJoe
hála az égnek<#ravasz1><#smile>
FalseHeLL

There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.

MrStokes
Tudnatok linket adni olyan hero counter guide-ra, amit jonak talaltok? Koszi elore is.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Malakai
Nem lett rossz, ultija jópofa, ahogy lehet cikázni az emberek közt és mindenkit healelni, ez arra is félig-meddig megoldás, hogy pubon ha zenyatta ultizik hajlamos az összes csapattárs elmenekülni tőle. 😄
A +50 shield se rossz, habár nem változtatja meg alapjaiban azért.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

McHaals
jöhetne már a zen buff

MadWolf#11626

Kongy
Ilyen amikor 2 ultimate keresztezi egymást 😄

envagyok
Sziasztok,

Xbox one-ra hogy lehet hozzájutni ehhez a játékhoz a legolcsóbban?
Köszönöm 😊
CalebJoe
egy kis patch info
Kongy
Az igen 😄 Jó neked 😄 Én se fogok egyhamar ilyen pakkot nyitni..
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2016.07.13. 23:04:21

Fpocok
Tenksz 😄

Rafanir
Ok, köszi a választ.
TDC Geronimo
valószínű hónap végén jön livera ez a patch

Rafanir
Azt lehet tudni, hogy D.va felerősítése nagyjából mikorra várható?
TBTPumpa
Még csak PTR-en játszható (tesztelhető). Éles szerverekre: coming soon - július vége/augusztus eleje. De a novemberi BlizzCon előtt tuti megkapjuk, mert akkor már új tartalmakat kell bejelenteniük. <#idiota>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.07.13. 11:21:07

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Kongy
Mikortól lehet játszani Ana-val? Töltögetett tegnap valami patchet, de az nem tette elérhetővé : /

dave9004
Popónak.. Sajnos Ana túl van öltözve ehhez :/
TBTPumpa

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Amiga
Végre! D.va-val így is megtanultam játszani, mi lesz, ha majd erősebb lesz. :-D

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Maala
Hát, szerintem Defendre, és nem Supportra.

Hát elég OP-nak tűnik. Meg innentől minek van Widowmaker...?
Maala
Úgy érzem, hogy a Disapproving Emote-ja, és a "Mother knows best" voice line-jára van ennek a játéknak a legnagyobb szüksége. 😄

Önkifejezés a köbön! 😄

És az a csitítgatós Highlight Intro... 😄😄😄 Ez a karakter troll a javából.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2016.07.13. 04:59:03

ez kurva erős így elsőre
TDC Geronimo
Ana nagyon tetszik pedig világ életemben utáltam sniper karaktereket

TDC Geronimo
Toltam pár kört PTRen. Kiválóak lettek a balance változtatások. Ana ultija op, skilljei is jók csak sajnos snipereket nem szeretem 😞

CalebJoe