3813
  • TBTPumpa
    Formal: 76 (Legendary skin)

Már csak 3 skin van hátra. Én érzem magam már sz@rul, amiért egyik sem tetszik. Ennyire elfogyott volna a kreativitás a Blizzard háza táján?
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.04.13. 19:39:46
  • TBTPumpa
    Az eddig nyilvánosságra hozott skinek:
    Deadlock McCree (Legendary skin)

Scientist Moira (Legendary skin)

Talon Baptiste (Legendary skin)

Circus Junkrat (Epic skin)

High Roller Wrecking Ball (Epic skin)

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.04.13. 17:46:34
  • MarkBlade
    A Moira egész jó.. bár semmi xtra viszont szép. A Junk szerintem gáz. De érdeklődve várjuk a többit is :D
  • TBTPumpa
    Clown Junkrat (Epic skin)
  • TBTPumpa
    SCIENTIST MOIRA (Legendary skin)
  • MarkBlade
    Dva-nak már annyi skinje van. Orisának adhatnának valami ütőset. Valami csajosat. .:D
  • Malakai
    D.Va-ért szorítanak páran, akiről tudok, de nekem is Orisa ugrott be róla, azért is írtam előre. :)
  • MarkBlade
    Az Orisa lesz szerintem.
  • Malakai
    Szokásosan kikerültek az achi-k, annak ikonjából gondolják még, hogy mi lesz. Egyiken Tracer, Mercy, Genji és Winston van, de alap skin-el, másikon meg már egyértelműen skin verziók vannak: McCree, Baptiste, Ashe (Bob) és valami robot, lehet Orisa/Bastion/Zen, de akár valami D.Va mecha ikonja is (egy picikét hasonlít a Gwishin-re).
    Utoljára szerkesztette: Malakai, 2019.04.10. 22:18:11
  • TBTPumpa
    Persze, neki van talán a legtöbb.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.04.10. 21:46:45
  • MarkBlade
    Gondolom 6 legendás meg 3 epic.. Ash valószínű tényleg.. trecernek már van nem?
  • TBTPumpa
    9 új skin lesz összesen - Ashe, Tracer pletykák szerint biztosan kapni fog.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.04.10. 21:21:43
  • MarkBlade
    Végre csorog az info. Remélem lesz még pár jó skin. Rein.. orisa...lucio.. várós nagyon.
  • TBTPumpa
    TALON BAPTISTE (Legendary skin)
  • TBTPumpa
    Jövő héten új event:
  • TBTPumpa
    Tease, tease, tease...
  • TBTPumpa
    Érkezik a Lúcio szobor is:

Ár: 175 euró
    Megjelenés: 2019 Q3
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.04.03. 10:02:32
  • Malakai
    Képregényes, gyakorlós ruciját még mindig nem kapta meg...
  • TBTPumpa
    Az a surranó:
  • MarkBlade
    Ezt cseréltem le :) bár lehet kár volt..
  • Árnyvadász
    Razer Deathadder Chroma, nekem bejött, bár az előző jobban kézre állt.

Kipróbáltam az új gyógyítót. Nem rossz, de valahogy, mint karakter eléggé semleges számomra. Meg ez is néger. :)
  • Malakai
    Logitech G502, de lehet ma nem ezt venném.
  • MarkBlade
    Ti vagy aki olvassa a fórumot milyen egérrel játszotok? Most vettem egy steelseries rivall 500ast de még nem tudom.. lehet becserélem 600 ra. .:S
  • MarkBlade
    Végre valami jó hír.. ez meg a következő szokott jó lenni. Az évfordulós.. akkor lehet minden skint megvenni.. már összespóroltam 9000+ pontot. .:D
  • TBTPumpa
    Megvan a dátum:
  • TBTPumpa
    Képmutatás mindenhol megy. Fontosak a felhasználók, a játékosok, a rajongók, egyenrangúként kezelünk mindenkit, hisz mindenkit szeretünk és mindenki egyenlő, de bizonyos országok csakazértis kimaradnak egyes szolgáltatásokból (nem csak a Blizzard-ra értem ezt).
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.03.20. 13:56:26
  • MarkBlade
    Ne is mond.. ez az egész kirekesztés tök gáz. Közben meg képmutatás megy ezerrel.. szánalom. De mondom a Legaue elég gáz. .ha egyet láttál mindet láttad. egy két csapat van aki kockáztat és nem goat ol.. az összes ugyan az. Jobb nézni GM meccseket azok legalább érdekesek és izgalmasak.
  • TBTPumpa
    Megnézem majd, ha felszabadul, bár mostanában kevesebbet játszom (vannak egyéb elfoglaltságok is az életemben jelenleg). Legaue-t sem nézem már, mondjuk a Magyarországi tiltólista csak tovább fokozza bennem a távolmaradást. Jó néhány csapatskin tetszik, de tokent nem fogok venni. Másoknak tudnak adni, nekünk pedig nem, a tavalyi spray-ekért is majdhogynem könyörögni kellett, hogy mi is megkapjuk. Hagyjuk már, komolyan ennek az Országnak mindig a rossz oldalon kell állnia, valamit nagyon jól csinálhatunk, ha ennyi "rosszakarónk" van.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.03.20. 11:21:55
  • MarkBlade
    Ash elég erős.. Elején lenéztem de jó karakter. Mondjuk ha jó a party akkor BOB esélytelen. Jónak tűnik ez az új karakter amúgy. Erős a képessége hogy nem tudnak meghalni. Igazából szerintem tovább erősíti majd a goat-ot de ne legyen igazam. Nem is nézem ár a meccseket mert mindegyik ugyanaz szinte..
  • Árnyvadász
    Nekem Moira a kedvenc gyógyítóm, de Baptiste-ban látok fantáziát a videó alapján. Meg azt is, ha az ellenfél nem szedi ki és a videóban látottak alapján játszik valaki vele, akkor gazdagon lesz anyázás. :)

Most nagyon el vagyok merülve a Dark Souls világába, de amint feljövök a víz felszínére kis levegőért, akkor meglesem ezt a hőst. Kíváncsivá tett.
  • TBTPumpa

Én még nem próbáltam, mostanában csak Ashe-vel játszom. B.O.B. carry
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.03.20. 09:20:25
  • TBTPumpa
  • MarkBlade
    Pont így játszottam vele
  • TBTPumpa
    Megérkezett az új patch és vele az új hős is:
  • TBTPumpa
    Jövő héten érkezik Baptiste az éles szerverekre:
    "Baptiste reports for duty 03.19.19"
  • TBTPumpa
  • TBTPumpa
    Ezúton kíván boldog nőnapot az Overwatch csapata!
  • MarkBlade
    Vegyél fel és megbeszéljük. :)
    Megnéztem a ptr-en az új karit.. Elég táp lesz!
  • Zegi Norbi HUN
    Okés, köszi. :)

Általában 16-23 óra közt szoktam fent lenni valamikor, hétvégén előbb is. :)

Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2019.02.27. 16:59:46
  • MarkBlade
    És tovább gyengítik a tankokat miközben a dpst erősítik.. most ezt komolyan gondolják? Legyen mindenki dps vagy goat tényleg?