12
-
tomboy013 #12 Neked nem adnak otthon enni vagy úgy őszintén mi bajod van? :D -
kalapos01 #11 Ez meg az ellenpólus, az IQ-nulla rajongó, aki nem viseli el, hogy valakinek nem tetszik valami. Hol nem kurvára mindegy, hogy rajtad kívül másnak mi a véleménye?
"Ender: Talán írd oda, hogy szerinted. "
Ennyire azért ne degradáljuk magunkat, azért ennyire nem lehet senki sem zokni. Mégis ki más szerint? Komolyan gyengébbek kedvéért kell fogalmazni. Jézusom. Hát persze, hogy a saját véleményét írja. -
kalapos01 #10 Az ilyenekből él a Marvel. Utálja, de nézi, mert zombi, igazi fogyasztó. -
#9 megszokhattad már volna, hogy minden Marveles hírnél osztja az észt :D -
tomboy013 #8 iMDB alapján elég jó pontszámot kopott, ergó sok embernek tetszett ezért kijelenthető, hogy jó volt. Tudom mindjárt megmagyarázod, hogy az iMDB nem mutat semmit, de nem kell. Egy 7.9-es film azért annyira nem lehet szar.
Ender: Talán írd oda, hogy szerinted. Szerintem jó, izgalmas? Igen. Ezt megbeszéltük.
Utoljára szerkesztette: tomboy013, 2014.11.02. 10:44:11 -
Ender Wiggin #7 jó sztori? hol? gyerekes, logikátlan, unalmas... igen. jó? nem. -
bmw #6 Amerika Kapitány 2? Na az aztan marha jo volt..... -
tomboy013 #5 Szerintem olyan nincs, hogy pénz lehúzás addig amíg nem kényszerítenek arra, hogy moziba nézd. Már pedig erre senki sem kényszerít. Szerintem meg jó ha 2 részben tudják le a Thanos-os szálat. Egy ilyen kaliberű ellefél megérdemel 2 részt és így valószínűleg egy minőségi kidolgozott történetet kaphatunk, akár Amerika Kapitány 2 szintű filmet. -
#4 Nekem nem pénz lehuzás ha oylan jó a story hogy 2x3 órát kapok ;) -
ostoros #3 Az is, meg minőségibb is, mintha egybe akarnák zsúfolni. -
#2 Szokásos kettédarabolás... Ez a szememben szimpla pénz-lehúzás. -
#1 jó ez teasernek is, csak simán összevágtak pár részt az eddigi filmekből, plusz egy kis render a végén (Thanos), de ezt már amúgy is tudta mindenki, aki követte egy picit is a filmeket, hogy mi lesz a 3. részben (4-ről még szó sem volt akkor)