A Bosszúállók 3-4 előzetese is kiszivárgott a netre

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Neked nem adnak otthon enni vagy úgy őszintén mi bajod van? 😄

Ez meg az ellenpólus, az IQ-nulla rajongó, aki nem viseli el, hogy valakinek nem tetszik valami. Hol nem kurvára mindegy, hogy rajtad kívül másnak mi a véleménye?

"Ender: Talán írd oda, hogy szerinted. "

Ennyire azért ne degradáljuk magunkat, azért ennyire nem lehet senki sem zokni. Mégis ki más szerint? Komolyan gyengébbek kedvéért kell fogalmazni. Jézusom. Hát persze, hogy a saját véleményét írja.
Az ilyenekből él a Marvel. Utálja, de nézi, mert zombi, igazi fogyasztó.
szomferi
megszokhattad már volna, hogy minden Marveles hírnél osztja az észt 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

iMDB alapján elég jó pontszámot kopott, ergó sok embernek tetszett ezért kijelenthető, hogy jó volt. Tudom mindjárt megmagyarázod, hogy az iMDB nem mutat semmit, de nem kell. Egy 7.9-es film azért annyira nem lehet szar.

Ender: Talán írd oda, hogy szerinted. Szerintem jó, izgalmas? Igen. Ezt megbeszéltük.
Utoljára szerkesztette: tomboy013, 2014.11.02. 10:44:11

jó sztori? hol? gyerekes, logikátlan, unalmas... igen. jó? nem.

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

Amerika Kapitány 2? Na az aztan marha jo volt.....
Szerintem olyan nincs, hogy pénz lehúzás addig amíg nem kényszerítenek arra, hogy moziba nézd. Már pedig erre senki sem kényszerít. Szerintem meg jó ha 2 részben tudják le a Thanos-os szálat. Egy ilyen kaliberű ellefél megérdemel 2 részt és így valószínűleg egy minőségi kidolgozott történetet kaphatunk, akár Amerika Kapitány 2 szintű filmet.

fergusonpapa
Nekem nem pénz lehuzás ha oylan jó a story hogy 2x3 órát kapok 😉

www.icewebhu

Az is, meg minőségibb is, mintha egybe akarnák zsúfolni.

A felforgatásról, egy volt KGB-st?l. http://www.youtube.com/watch?v=HyFhnnOSAqk

IMYke2.0.0.0
Szokásos kettédarabolás... Ez a szememben szimpla pénz-lehúzás.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

szomferi
jó ez teasernek is, csak simán összevágtak pár részt az eddigi filmekből, plusz egy kis render a végén (Thanos), de ezt már amúgy is tudta mindenki, aki követte egy picit is a filmeket, hogy mi lesz a 3. részben (4-ről még szó sem volt akkor)

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB