5
-
Hoz_Hun #5 Nem feltétlenül. Nem mindenki nézi meg az első napon, és ha az első turnus leszolja, akkor sokan inkább más filmet választanak. Annabellre sokan a Conjuring miatt ülnek be, de már az IMDBn is látszik, hogy rengetegen csalódnak (ahogy én is). Szerintem a nézetsége rohamosan esni fog, a kritikák miatt.
Annabellt én sem ajálom senkinek sem. Szóval aki még nem látta az lehetőleg válasszon mást mert ez max DVDn ér meg egy kölcsönzést (kis jóindulattal). -
zetortraktor #4 Gondolod? Evez? Hát, basszus, te nézted meg. Vagy a másik film miatt, vagy a reklámok miatt - mindkettő hülye indok. Ha olvastál volna kritikákat, akkor tudtad volna, hogy tök felesleges.
(Komolyan mindig meglep, ha valaki egy olyan film sikerén lepődik meg, amit megnéz. Mindegy, hogy fizetsz érte vagy sem, de ha te megnézed, akkor más is megnézheti ugyanazon az alapon. Ha nem látsz valamit, akkor magadból kiindulva, meg lehet lepődni egy sikeren, de így...?) -
Hoz_Hun #3 Annabelle sikeres? Gondolom a "Démonok között" (The Conjuring) hátán evez, mert az Annabelle sajnálatos módon rém gyengére sikeredett. -
verge175 #2 Nocsak, egy szórakoztató, jól megírt kritika az sg-n :D
Mi történt? -
bandypappa #1 Bratak mester!