88
  • endrev
    #88
    Összeesküvéselmélet! Magánvállalatok! Légysziii, tanuljunk már meg magyarul, ha már újságírók vagyunk! Az összeesküvés nem elmélet (nyelvtanilag)! KÖSZÖNÖM!
  • Moha Mahnian
    #87
    BladeW: olyan fajok, amik az ember(re is) (esetleg a lehullott darabjainak) fogyasztására specializálódtak, mint pl. pont az ebola. A földönkívüliek pont nincsenek benne ebben a körben.
  • Vol Jin
    #86
    Baromira nem. Az achalon 15 éve is közismert volt. A botrány az volt, hogy az eu-csúcson a Merkelt is lehallgatták. És abban sem az volt a botrány, hogy megtörtént, hanem az, hogy kiderült.
  • Vol Jin
    #85
    Te őrült vagy...
  • BladeW
    #84
    Nagyon jó, az UFÓ-kat még tényleg nem kevertük bele eddig! Esetleg bővebben is ki tudnád fejteni mire gondolsz konkrétan a "nem emberek" alatt?
  • Moha Mahnian
    #83
    Idézet a cikkből:

    Néhány napja Chris Brown hip-hop sztár a Twitteren közölte 13 millió követőjével: "Nem tudom... de azt hiszem az ebola járvány a népességkontrol egy formája".

    Ez hihető... csak épp nem embereket keresnék az állítás mögött!
    Ha van valamilyen erőforrás, amit valamely faj fel tud használni, akkor nekiáll felhasználni. Bármely olyan faj, ami elkezd túlnépesedni, az egy egész tetszetős alapja egy erőforrásnak. És mi, emberek is jó úton vagyunk a túlnépesedés felé.
  • Zenty
    #82
    Nyugszik immovable ez a àll reged se fog sokàig élni
  • Willenbrock
    #81
    A minap a Metropolban is le volt írva, hogy vakcinát fejleszteni az ebola ellen hosszadalmas lenne, és nem érné meg.
  • stationx
    #80
    Azt hiszitek már mindent láttatok? A linkeket csak olyan nyissa meg aki elég erősnek érezi magát ehhez.

    I. II. III. IV.




    Utoljára szerkesztette: stationx, 2014.10.22. 08:23:34
  • szenyor Lopez
    #79
    Lol :) Erre komolyan véleményt vársz? :)))
  • Papichulo
    #78
    A "New World Order - Új világrend" topicban ez a norma, nem a kivetel :)
  • Attilawap
    #77
    Találtam abban a 63-as hozzászólásban még vadabb dolgokat, amik Zenty hozzászólásainak előzményei:
    http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2014/08/a-benjamin-fulford-x-aktak.html
    "Nem sokkal azután meghívást kaptam egy összejövetelre, ahol emberek azt állították, hogy nem emberi lények emberi formában, bemutatva egy előadást, ahol a Föld bolygót újraalkották a robbanásából származó por összegyűjtésével.
    Az üzenet, amit kaptam az volt, hogy ezt a bolygót már megsemmisítették, és hogy egy fejlett civilizáció újra összerakta számunkra, és egy újabb esélyt adott nekünk, hogy ezúttal jobban csináljuk."
  • Attilawap
    #76
    Ja értem :)
  • Archenemy
    #75
    Miért, szerinted nem szinkronizálhatóak a manifesztációk? Ne legyél már hülye... Én már egész kis koromban megtanultam szinkronizálni a manifesztációmat, az elején még csak bilibe, később a nagyvécébe is.
    Utoljára szerkesztette: Archenemy, 2014.10.21. 17:56:49
  • Papichulo
    #74
    Nem konnyu veled... Archenemy szarkazmusat nem ertetted: PRISM botrányról hallottál már? Edward Snowden dereng? ;)
  • Attilawap
    #73
    Ebben nem volt semmi szarkazmus. Komolyan kérdeztem.
  • Papichulo
    #72
    Légyszi, olvassátok el a 67-es hozzászólásomat is. Véleményeket várok.

    Velemenyem: nem mukodik a szarkazmus-detektorod
  • Attilawap
    #71
    Hát ezen a 63-as hozzászóláson betegre röhögtem magam. :) Légyszi, olvassátok el a 67-es hozzászólásomat is. Véleményeket várok.
  • cylontoaster
    #70
    Magyarázd már el, hogyan működik a minden vírust semlegesítő cucc. Akármilyen vírus esetén.
  • Zenty
    #69
    Tipikus primitiv kőmüves módszer, hogy ha a tényeket nem tudjâtok elhazudni és nem tudsz rà reagàlni akkor terelitek a témàt. Szànalmas
  • Zenty
    #68
    Atya ég... Gondolkozni is kêne. Le lett ìrva, nincs mire vàlaszolni
  • Attilawap
    #67
    "Teljes világra kiterjedő internetes megfigyelés sincs, de ha lenne, se használnák fel a megfigyelők az adatokat magáncélokra, és biztos nem figyelnének meg csak azért, mert mondjuk letöltesz egy TOR-t."
    PRISM botrányról hallottál már? Edward Snowden dereng? Ha pár évvel ezelőtt valaki azt mondta volna, hogy az Amerikai Állam megfigyeli a Google, meg más nagy cégeken keresztül a felhasználókat, akkor egyből mindenki rávágta volna hogy ez konteó. Mára meg a valóság. Nekem az a véleményem a konteókról, hogy a 99,9%-kamu, de van 1-2 olyan fél konteó, aminek van valóságalapja, csak nehéz bebizonyítani. Ilyen például az erősen vitatott "világkormány" dolog is. Ha jobban megnézzük a történelmet, akkor azt láthatjuk, hogy pár évtizeddel ezelőtt volt is egy ilyen fél világkormány, az volt a neve, hogy: Szovjetúnió. Csak az nagyon egyértelmű volt. Ma meg sajnos nem mindenkinek egyértelmű, hogy a patkányváltás után nem kaptuk ingyen a szabadságot. Ezt lehet bemesélni az átlag semmit sem tudó kispolgároknak. Ti tényleg elhiszitek azt, hogy a rendszerváltás előtt Moszkva diktált, a rendszerváltáskor meg hirtelen felszabadultunk és 100%-ig "független" ország lettünk és ingyen, vér nélkül adták a szabadságot? Na hagyjuk már... Ismeritek a mondást: A szabadságot soha nem adták ingyen.
  • Molnibalage
    #66
    Újirsten, a 63-as hsz linkje után kellett egy kis reboot. Nem semmi...
  • Papichulo
    #65
    Nekem ez a mondat tetszik a legjobban: A szinkronizációk pontosan manifesztálhatoak és minden. :)
  • cylontoaster
    #64
    Nálad pedig látszik, hogy egy hangyányi fingod sincs a (PC-s) vírusokról, sem bármiről ami ehhez kötődik.

    Mondjuk a 63-s post alapján ez a legkisebb gond nálad..
  • stationx
    #63
    Már többször elmondta.

    Csak erős idegzetűeknek.
  • BladeW
    #62
    Mégis hogyan képzeled egy olyan vírusirtó kiadását ami "mindent" likvidál? Egészségügyre levetítve is légyszi (ha már kapcsolatba hoztad a kettőt).
  • Zenty
    #61
    Szokàsos csőlatàsod " varàzslatos" és làtszik, hogy csak egy alkalmazott vagy. Egy gàtlàstalan cégnek elsődleges a folyamatos profit és a folyamatos és rendszeres vàsàrló réteg. A te viziodban ez nem lenne meg. Ha kiadnànak olyan virusirtt ami mindent likvidàl akkor tönkre menne a kaspersky és minden. Ìgy van ez az eü ben is. Totàlisan üzleti alapon müködik és hatalmi-uralkodàs is benne van a pakliban. Ugyanis barmilyen nepesseget nem lehet uralni ha nincs függőségük.
  • Archenemy
    #60
    Így van, én egyáltalán nem hiszek a konteókban. Pl. Kennedy-t szerintem egy magányos, őrült merénylő ölte meg. Az iraki háború azért indult, mert a nyugati világ rettegett Szaddam tömegpusztító fegyvereitől. Az ügyet vizsgáló fő-fegyverszakértő David Kelly pedig magánéleti problémák miatt lett öngyilkos, az üggyel foglalkozó aktát meg képeket pedig azért titkosították 70 évre, hogy ne zaklassák fel a családját.. Az ukrajnai háború most is csak azért van, mert a szabadságszerető ukrán nép fellázadt a demokratikusan választott vezetője ellen, és ebben nekünk morális kötelességünk támogatni őket. Teljes világra kiterjedő internetes megfigyelés sincs, de ha lenne, se használnák fel a megfigyelők az adatokat magáncélokra, és biztos nem figyelnének meg csak azért, mert mondjuk letöltesz egy TOR-t.

    Valamint a Télapó is létezik, hiszen lehetetlen, hogy ugyanazt hazudnák nekem egymást nem ismerő emberek, pl. az anyukám meg az óvónéni meg a szomszéd Pistike nagyija. Mi lenne a motivációjuk? Őrület, van aki abban hisz, hogy a Télapó nem létezik, és neki mindenki hazudik meg összeesküszik körülöttük. Szerencsére én nem vagyok ilyen ostoba konteó-hívő.
    Utoljára szerkesztette: Archenemy, 2014.10.21. 12:33:48
  • NEXUS6
    #59
    Gyakorlatilag marha kicsi a különbség a valódi tervezett elavulás, és a piaci élettartamra optimalizált termék között. Az elsőnél egy viszonylag "stabil" piacnál, ahol jó minőségű és hosszúéletű termékek dominálnak nyomulok be egy szezonálisan megújuló, szándékosan rövid élettartamú, olcsó és ezt a marketing során egyfajta előnyként feltüntetett termékkel, hogy dinamizáljam a piacot. Lásd még eldobható termékek marketingje.

    A második esetben egy már eleve dinamikus, rövid ciklus idejű piacra dobok egy terméket, amelybe ésszerűségi okokból nem rakok be túl értékes, hosszú élettartamot biztosító összetevőket, de csak azért hogy optimalizáljam a termék előállítási költségeit.

    A rövid életciklus adott termékek között függhet, a termékek átlagos gyenge minőségétől, az évente megújuló dizájn trendektől, az az a divatttól, a termékek más termékekkel való kompatibilitásának elvesztésétől, olyan új funkciók megjelenesétől, amelyeket a régiek (mivel nem modulárisak) szándékosan nem tudnak biztosítani stb. A rövid életciklus nem a rossz minőség eredménye, a rövid életciklus a cél, amit különböző képpen lehet elérni és ennek csak egyik módja az eleve, műszakilag rövid életciklusra tervezett termékek piacra dobása.

    Az a gáz, hogy ha a piac átment rövid életciklusúvá, már marhára nem éri meg senkinek "minőségi" termékeket előállítani. Az életciklusok rövidülése természetes folyamat, ami ha úgy nézzük bizonyítéka a tervezett elavulás megjelenésének. Másrészt sokszor nem szándékosan, hanem kényszerűségből közelítenek hozzá a piaci szereplők, ami viszont a "tervezett"-séget, a jelenség valódi konteóságát kérdőjelezi meg.

    A termékek életciklusának rövidülését megkérdőjelezni ugyan olyan baromság, mint az egész jelenség mögött mindíg és kizárólag a tervezetett szándékosságot keresni.
    Szerintem.
  • Molnibalage
    #58
  • glazier
    #57
    A hír igaz csak nem ebolával történik. Van annál sokkal csendesebb kór, ami öli az embereket. El kell menni egy temetkezéssel foglalkozó céghez és megkérdezni hogy miben halnak meg az emberek. Az elhunytak kb 90%-a rákban hal meg.
  • stationx
    #56
    Konteósok. LOL
  • Papichulo
    #55
    Itt megtalalhato az aktualis alufoliasisak divat, par hozzaszolonak hasznos lehet :)


    Utoljára szerkesztette: Papichulo, 2014.10.21. 09:39:58
  • Papichulo
    #54
    Ahogy azt sem, hogy az apple mennyit keres a sok idiótával, akik napokat töltenek a bolt előtt.

    Egesz pontosan tegnap volt az AAPL 14Q4 earnings call, melyet ha erdekel ITT tudsz megnezni.

    edit: typo
    Utoljára szerkesztette: Papichulo, 2014.10.21. 09:34:26
  • AgentKis
    #53
    "Már a középkori Spanyolországban Toledo városának zsidó vezetőit is a fekete halál terjesztésével vádolták" Majd ők ugyanezt a módszert alkalmazták az amerikai őslakosság ellen...
  • Vargagy
    #52
    Vakcinát, vagyis megelőző oltást nem lehet csinálni az Ebolára, mert folyamatosan mutálódik. Szérumot, tehát "esemény utáni" gyógyító oltások készülnek.

    "Népességszabályozásra" az Ebola nem alkalmas, évi 10-100 ezer halott tragikus, de nem meghatározó.
  • Ender Wiggin #51
    mivel a fél világ vakcinán dolgozik, a kínaiak talán már szállítani is fogják hamararosan, alig hiszem, hogy az összeesküvés elméletek megállják a helyüket. de azon érdemes inkább elfilózni, hogy miért lett volna korábbán bárki érdeke vakcinát készíteni, hiszen csak egy elmaradott, érdektelen afrikai régió betegsége volt, ami 15-20 évenként párszáz embert ölt meg? Most hogy globális fenyegetés, naná, hogy sokan nekikezdtek, de ezek között a mega gyógyszergyárak képviselik a kisebb hányadot, úgyhogy a profithajhászást is kizárhatjuk. Az más kérdés, hogy mínusz 50 fokon tartandó, rövid ideig elálló vakcinák végül mekkora segítséget fognak jelenteni Afrikában...
  • Yagami
    #50
    Egyébként el sem merem olvasni a kommenteket, mit hordanak itt össze megint az SG-agytrösztök (nem is fogom).
  • Yagami
    #49
    "Bár jellemzően figyelmen kívül hagyjuk, mint az ostobaság és a valótlanság kártékony elegyét"
    hogy az ilyen mondatok MENNYIRE ostobák és kártékonyak, azon kéne elgondolkodnia az ostoba és kártékony cikkírónak :) De ő (te) már menthetetlen azt hiszem...