12
  • Cat #12
    Ez csak egy vicc, buta vagy ha elhiszed. A verziónév nem így, hanem kóddal van tárolva.

http://msdn.microsoft.com/en-us/library/windows/desktop/ms724832(v=vs.85).aspx
  • Griphons
    Érdekes, hogy a külföldi techie oldalakon futótűzként terjed a bennfentes oka, hogy a m$ miért skippelte a 9-es verziót ( Why did Microsoft skip Windows 9 and jump to Windows 10? ), de az sg.hu még csak a látszatát is kerülni igyekszik egy ilyen triviális oknak. Vajon miért nem szabad rosszat szólnia az sg-nek kicsipuháról?
    Utoljára szerkesztette: Griphons, 2014.10.20. 08:06:37
  • duke
    Szerintem a windows 1.0-at adtak ki ujra, csak kihagytak a pontot.
    Amugy nem tudom miert nem inkabb az xp-t fejlesztik, jo az meg. :)
  • zola2000
    A blackberry 8 bukta után is blackberry 10 jött, a blackberryt az se mentette meg, ez sem fogja az mst megmenteni.
  • who am I 7
    tojoménle, csak legyen hozzá AERO téma, ne ezt a flates ordenáré neonszínű ganajságot kelljen néznem.
  • Dodo55
    5.1, eléggé páratlan szerintem :D
  • halaszlo
    Az xp is jó volt.
  • vafeN
    "Az vezető hozzátette,"

Tényleg ennyire halott az magyar nyelv ?
  • Gauge
    Miért szar?
  • attes
    Eddiig a páratlan verziók voltak jók.
    Úgy látszik nem akarnak végre egy jót is csinálni a 7 óta.
  • CairoJack
    Hehe... ez jó. Amúgy kipróbáltam a W10-et, és egész jó. Kicsit még rusnya, nagyon hasonlít a Win8-ra, meg még nagyon béta, a Continuum sincs még benne, de az eddigiek alapján akár még egy jó OS is lehet belőle. Szorítok is érte. Én 15 éve használok MS termékeket, és nem is akarok váltani más platformra. Sajnos azonban a Win8 egy hihetetlenül nagy kalap szoaré. Tableten használom, de csak arra jó, hogy bosszantson, és szidjam. Amint kijön a W10 azonnal cserélem. Szóval én már nagyon várom.
    Windows rulez 4ever!!
    Utoljára szerkesztette: CairoJack, 2014.10.18. 13:21:20
  • SirBubu
    én tudom: mert a Windows továbbra is tartja 1:0-ás előnyét a világ összes többi oprendszerével szemben