A The Walking Deadet mindenki nézi, aki él és mozog
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Remélem, nem írok neked ezzel érthetetlent: "a szabad vélemény nyilvánítás joga" - szabadon írok oda, ahová csak akarok. Nem tetszik? Nem válaszolsz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Utoljára szerkesztette: Ragnaar, 2014.10.17. 14:08:14
Ragnaar:
Google...Mindent megtalálsz a mérési módszerekről.
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2014.10.16. 19:44:08
Magam részéről pl. a Jóbarátokat mindennek nevezném, de zseniálisnak biztos nem. De nem foglak elítélni azért, mert kinyilvánítottad, hogy szerinted az. Mi is csak elmondtuk, hogy a TWD számunkra nulla értékkel bír.
Nem értem, néhány ember hozzászólását.
Miért agymosás?
Mert nem olyan, mint az éjjel nappal Budapest? Mert nem látsz benne nyivákoló, a színészetet meggyalázó szereplőket? Ez a sorozat pont az emberi értékeket, az „embert” veszi górcső alá, és nem azt, hogy ki kivel kefélt már, vagy ki milyen gazdag. Ha nem tetszik a sorozat, ne nézd. Ne írj olyanról véleményt, amit nem láttál, vagy ha láttad, de nem érted!
Ez a sorozat zseniális, és ezt kevés sorozatra tudom mondani. DR. House, Jóbarátok, Két pasi egy kicsi, és a régmúltból a Dallas. Most pedig itt a The Walking Dead.
TokraFan
"Etikai és morális kérdéseket gyakorlatilag bármilyen keretbe bele lehet helyezni és ki lehet bontani, elgondolkodtató módon. A henteléses, véres, rémisztő szarságok mellett, sokkal kifinomultabb és igényesebb módon is bemutathatók az "élet nagy kérdései""
Itt egy olyan világot teremtettek, ahol nem tudod azt mondani, hogy ne bánts. Ebben a világban nincs biztonság, nincs biztos pont. Lehet ki lehet bontani, az etikát az élet nagy kérdéseit más környezetben is (pl.: Zongorista). A világuk, a környezetük, egy óriási pluszt ad hozzá.
Utoljára szerkesztette: fapapi, 2014.10.16. 07:56:41
Azon is vitatkozhatunk, hogy kinek mi az óvodás szint...nekem pl. az, amikor valaki annyira sötét, hogy az ilyen filmek nézésétől tartja magát férfiasnak. A kommentelés már csak ilyen...
Aki nézi az "mindenki" aki nem nézi az nem mindenki:
->Valaki....
A tételes elemzést is köszönjük...
Különösen azt, hogy e kettő konvergál ....:😊)
Józsibácsi: De bele kell nézni, véleményt csak úgy lehet normálisan alkotni. Bár lehet a te világodban minden fekete és fehér, de sokan nem így vannak vele. Attól hogy zombik vannak benne még nem biztos, hogy ez a leglényegesebb tényezője a sorozatnak. De ugyebár ez csak akkor derül ki ha az ember bele is néz mielőtt következtetéseket vonna le.
Utoljára szerkesztette: Ender Wiggin, 2014.10.15. 16:22:31
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Meg ez mi a f#szom hogy mindenki nézi? Öcsém 17 millió ember a 300 akármennyiből az aztán a mindenki? Hát még én kérek elnézést.
Azért elég nyugodtan kijelentették ezt hogy mindenki nézi...
[O_O] (.)(.)
Mivel a cím az, hogy mindenki nézi, te meg nem, így akkor egy senki vagy!
Viszlát!
A hozzászólásokból viszont azt látom megint, hogy a fikázók többsége sokat nem látott belőle ... lelkük rajta. A mai világban egy magát értelmesnek valló ember mosolyog egyet ezen a szájkaratén, és továbblép 😄
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Vagy legalábbis zombi.
Mondjuk a kettő lényegében ugyanaz :-)
Annál szánalmasabb meg nincs is mint aki bejön ide beírni, hogy nem nézi. Igen, szabad a véleménynyilvánítás csak ez kb. az óvodás szint mert megszólítva érzi magát minden szerencsétlen a cím miatt és neki be kell írni, hogy márpedig ő nem nézi. Ez kurvára fontos info ám, mondjuk szekeresnek is jár a dicséret a trollbait cím miatt.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Mert szabad. Ahogy neked is - úgy látszik - másokat leszólni.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Egyébként nem értem, hogy aki nem nézi a sorozatot az miért jön ide véleményt alkotni olyan dologról amit nem ismer? Az ostobaság úgy látom határtalan.
Én nem. Már a második évadnál feladtam annyira unalmas volt. Pedig szeretem a sorozatokat is meg a zombis filmeket is.
Utoljára szerkesztette: immovable, 2014.10.15. 09:56:36
A legtöbb emberrel (azokkal akik szeretik és azokkal is akik utálják) az a baj, hogy csak a felszínt látják. Egyik oldalról: Fúj zombis gyilkolászós sorozat, gusztustalan, elferdíti az értékrendedet. Másik oldalról: ez az! akciós, fröcsög a vér, dőlnek halomba a zombik, de férfias!
Pedig ez a sorozat rohadtul nem erről szól. Persze nyílván van benne öldöklés, gyilkolás, halál, akció. De a lényege még mindig az, hogy egy olyan világméretű esemény után, ami az egyes emberek életterét beszűkíti, elveszi a biztonságot, a kényelmet, állandó fenyegetettséget és félelmet ad, hogyan képes bárki is megtartani a józan emberi eszét, az emberségét, és egyáltalán az életét. Milyen motivációk, és elhatározás kell ahhoz, hogy ne váljunk állatokká, vagy kannibálokká, hogy maradjon meg az emberben a bizalom mások iránt, vagy egyáltalán hogyan maradjunk emberek egy ilyen élettérben. Nagyon kemény mondanivalóval bír a sorozat részről részre, nem véletlen, hogy egy elég sikeres képregény az alapja, ami annak idején is a legsikerültebb képes novellának tartottak, sőt ha jól tudom Kirkman még mai napig is készíti az új részeket.
Szóval mielőtt ítéletet mondanánk valamiről jobb lenne ha megismernénk. Ezért nem szólok hozzá szappanoperás sorozatokhoz, mert fingom nincs róluk. A Walking Deadet viszont nézem és szeretem. És nem, nem pattanok fel minden rész után, hogy "hú de megölnék valakit", és nem, nem is érzem magam férfiasabbnak attól, hogy ilyesmit nézek. Eléggé biztos vagyok a férfiasságomban ahhoz, hogy ne legyen rá szükségem. Azért nézem, mert leköt, mert érdekel a szereplők sorsa, és tudom, hogy bármi megtörténhet. Mert ebben a sorozatban nincsenek előre gyártott klissék (a zombikon kívül 😊
"I am a leaf in the wind! Watch how i soar..." Wash from Serenity
Utoljára szerkesztette: Renátó1985, 2014.10.15. 07:16:25
Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato
Ennyike. Írhatnám, hogy nem tudod, hogy miről maradsz el, milyen tömény zsenialitások vannak a sorozatok között, de nem teszem, nem mindenkinek jön be a műfaj. (Nyilván nem egy Walking Deadre gondolok.) Ez nehezebb, mint a film. A film a hamburger, gyorsan letudod, nem üli meg a gyomrodat. A sorozat keményebb, ott van idő történetet mesélni, karakterizálni, sokkal igényesebbeknek készült.
Rendkívül beszűkült lehetsz ha számodra csak ez a két véglet létezik.
Inkább nem mondok pédát igényes mozikból, úgysem értenéd...
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Igazából a Walking Dead-ben sincs túl sok fantázia, legalább is én nem szoktam hanyatt esni a sztoriktól. De a hangulata utánozhatatlan, és a zombimészárlást sosem lehet megunni 😄😄
megmondtad a faját', komolyan!!!!
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Ehhez csak gratulálni tudok. Pl. Mr. Caldor, nézz csak magadba. 😉 Aztán utazz Irakba... 😄
In a world without fences and walls - who needs windows and gates ?
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Én mindig úgy tudtam, hogy 300 millió körül van a lakosságuk, de úgy látszik tévedtem...
sose értettem ezeket a kis számokat. a barátok köztöt _naponta_ nézik 1-2 millióan évtizedek óta. ehhez képest ez a szám nudli