54
-
endrev #12 Ez nem a széria minőségét mutatja, csak azt, hogy ennyien élik ki az erőszakos aberrációjukat abban, hogy szentesített vérengzés tanúi ("hiszen zombik, már halottak"). Innen már csak egy lépés, hogy beálljanak az ISIS kötelékébe gyerekeket lefejezni.
Ehhez csak gratulálni tudok. Pl. Mr. Caldor, nézz csak magadba. ;) Aztán utazz Irakba... :D -
mr caldor #11
-
mr caldor #10 Aki szereti a zombis filmeket annak tetszik! Én Szeretem! A kaptár összes részét moziba néztem! The walking dead mozis lenne arra is elmennék az tuti! 5. évad 1 része 1-10-ig kb 15 volt elejétől a végéig akció volt zseniális! Aki meg nem szereti a zombikat annak ott a Barátok közt és az édes élet meg a többi marhaság! :D
-
Co1e #9 tényleg epik volt 1-2 helyen ez a rész... ha csak egy percre is beleképzeli magát a néző... akár az első 10 percben...rájön h tényleg ilyen lenne a világ -
weine #8 Kaptam ingyen valami Maybach nevű kocsit. Megnéztem a neten a képeket, aztán inkább hagytam a francba. -
#7 Első évadot leszedtem. Belepörgettem, aztán inkább hagytam a francba. :D -
#6 én se nézem, nem is vagyok rá kíváncsi egyáltalán :D -
kiralysanyi #5 "Úgy tűnik, nincs olyan ember, aki ne nézné a The Walking Deadet" [...] "az 5. évad első epizódját 17,3 millió amerikai követte kocsányon csüngő szemekkel a kanapén, mely nézőszám a 23 órás ismétlésre még jó pár millió fővel bővült. "
Én mindig úgy tudtam, hogy 300 millió körül van a lakosságuk, de úgy látszik tévedtem... -
gombabácsi #4 "azaz az 5. évad első epizódját 17,3 millió amerikai követte"
sose értettem ezeket a kis számokat. a barátok köztöt _naponta_ nézik 1-2 millióan évtizedek óta. ehhez képest ez a szám nudli -
#3 Szomorú. -
TokraFan #2 Én pl. azt se tudom, mi a szar ez. Csak egy hasonló nevű PC játékról tudtam eddig, de arról is csak hírből.
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2014.10.14. 17:59:18 -
lamer the true #1 De csak úgy tűnik!
Én nem nézem. Próbáltam, mivel mindenki hypolja de nem bírtam.