9
-
#9 Ugye csak hülyéskedsz, hogy nem tudsz olvasni? -
#7 Nem a SW világában játszódik, de azért odabax... EVE online. -
#6 Rogue Squadron Trilogy-t PC-re is portolhatták volna. Az első rész nagyon jó játék a mai napig, utána egyik űrhajós SW játék (Battle for Naboo, Starfighter) sem volt olyan hangulatos, igaz, azok az előzménytrilógiához kapcsolódtak. -
trefiboldi #5 ...és akkor még ott volt a remek hangulatú Xwing Alliance is! :) -
#4 A Sony meg jól bexopta a Lairt. De sajna ezzel a Phase5-nek is annyi lett. :(
Egy űrlövöldével mégha nem is SW, akkor is jobban járt volna mindenki. -
thrawnguru #3 Én pont a Rogue Squadronnal voltam így... Pedig ha csinálnának mai graffal ilyet, biztos, hogy kapkodnák, mint a cukorkát. :) -
Szefmester #2 Nem értem miért nem alkotnak egy SW világban játszódó MMO jellegű űrszimulátort. Mekkora lenne már csapat vs csapat meccseket lenyomni, és klánok kezdetben csak kis szakaszok, később akár már cirkálók, és akár (birodalmiaknál) csillagrombolókból rajzanak ki csata előtt, és lenne pár játékos aki a rombolók ütegeit kezelnék. Félelmetes hangulata lenne ahogy tucatnyi játékos zúdít tüzet az ellenséges cirkálóra, és próbálja lekapni a vadászokat. -
dartois83 #1 20 éve a Tie Fighter volt életem első igazán meghatározó PC-s játékélménye. Sajnálom, hogy a mai hardverekre nem fejlesztenek ugyanilyen, Star Wars-os űrszimulátorokat.