9
-
MsUser #9 Miről beszélgettek? Ja a világ leggazdagabb embere nem beszél a pajtijával!
Ha valakik ekkora monopól céget építenek mit érdekli már őket utolsó éveikben hogy pár milliárd ide vagy oda... :)
-
MsUser #8 Miről beszélgettek? Ja a világ leggazdagabb embere nem beszél a pajtijával!
Ha valakik ekkora monopól céget építenek mit érdekli már őket utolsó éveikben hogy pár milliárd ide vagy oda... :)
-
torreadorz #7 Mert Jobs is milyen fiatal volt jól csődbe is ment az apple. Jah nem... :) -
Keszthelyy #6 Steve Ballmer és Bill Gates be fogja bizonyítani, hogy nem csak a Nokiát lehet padlóra küldeni hanem a Microsoftot is. Valahogy már korábban sejtettem a Nokia felvásárlása nem csak a Nokiának lesz utolsó felvonás hanem sietteti a Microsoft értékvesztését is. A főrészvényesek sajnos nem értik meg, hogy egy tech céget nem vezethetnek nagypapák és csökönyös konzervatívok! -
endrev #5 Pongyola egy cikk...
Szóval ha elismerte, hogy hibázott, akkor miért csodálkozik rajta, hogy a döntéseit Gatesnek meg kellett változtatnia, kihasználva a befolyását? :D Önélzetes latol! -
sola #4 Megértem, hogy Gates ellenezte a dolgot, nem is sült el túl jól. -
#3 Én is. -
adler741 #2 Én is. -
MasterMason #1 Én is alig beszélgetek már a Bill-el, és ti?