5
-
Ender Wiggin #5 martin miatt megnéztem. de hiába jó komikus, ő nem cleuseau. reno meg pocsék cato. ez olyah, mintha hofi gézának maszkíroznák az aktuális menő vicces embert és hofiszerű poénokat mondtatnak vele. de ettől vajon hofivá válik-e?
ugyanígy chevy chase szerepeit sem lehet elorozni, mert mindenki vele azonosítja a karaktert. de, mint írtam, ez nem rebbotnak hangzik, inkább folytatásnak, mert chase újra griswald fater lesz. -
#4 Elsőre nem lehettünk biztosak benne, hogy szar lesz, azért valaha Steve Martin is menő komédiásnak számított. A másodikat már én se néztem meg. -
zetortraktor #3 Az ilyenek miatt vannak a rebootok, mint te, ha még a Rózsaszín párducot is megnézted. Rátok épül a piac. -
Ender Wiggin #2 klasszikus komédiások filmjeit rebootolni...gratulálok. az új rózsaszín párduc sem volt még a közelében sem sellersnek. ez a szar sem lesz alapfilm, mint chase bármelyik régi munkája (remélem a kémek, mint mi-t meg a golfőrülteket is rebootolják, mihamarabb).
ámbár, mivel ez inkább folytatás, mint reboot, a cikk félrevezető. de majd jön valaki, aki kioktat, hogy én tévedek. -
Co1e #1 igy már nem nézős ....Chevy Chase el kötelező lenne.., de vele....a-a