Hamarabb láthatjuk a Vakáció-sorozat rebootját

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

martin miatt megnéztem. de hiába jó komikus, ő nem cleuseau. reno meg pocsék cato. ez olyah, mintha hofi gézának maszkíroznák az aktuális menő vicces embert és hofiszerű poénokat mondtatnak vele. de ettől vajon hofivá válik-e?
ugyanígy chevy chase szerepeit sem lehet elorozni, mert mindenki vele azonosítja a karaktert. de, mint írtam, ez nem rebbotnak hangzik, inkább folytatásnak, mert chase újra griswald fater lesz.

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

Zombee
Elsőre nem lehettünk biztosak benne, hogy szar lesz, azért valaha Steve Martin is menő komédiásnak számított. A másodikat már én se néztem meg.

Az ilyenek miatt vannak a rebootok, mint te, ha még a Rózsaszín párducot is megnézted. Rátok épül a piac.
klasszikus komédiások filmjeit rebootolni...gratulálok. az új rózsaszín párduc sem volt még a közelében sem sellersnek. ez a szar sem lesz alapfilm, mint chase bármelyik régi munkája (remélem a kémek, mint mi-t meg a golfőrülteket is rebootolják, mihamarabb).
ámbár, mivel ez inkább folytatás, mint reboot, a cikk félrevezető. de majd jön valaki, aki kioktat, hogy én tévedek.

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

igy már nem nézős ....Chevy Chase el kötelező lenne.., de vele....a-a