Szekeres Viktor

Hamarabb láthatjuk a Vakáció-sorozat rebootját

Pontosan egy év múlva mutatják be a mozik a Griswold-család legújabb kalandjait.

A Warner Bros. Pictures és a New Line Cinema bejelentette, hogy előrehozták a Griswold-család visszatérésének időpontját. A Vakáció-sorozat rebootját az eredeti tervek szerint 2015. november 13-án tervezték bemutatni, jelen állás szerint azonban már október 9-én mozikba kerülne a komédia, vagyis pontosan egy évet kell várnunk még a premierjére. Az időpontváltással a Vakáció (Vacation) a Halle Berry főszereplésével készülő Kidnap című thriller, valamint a Jon Favreau által rendezendő A dzsungel könyve (The Jungle Book) ellen küzdene meg a nézők kegyeiért - már persze, ha az ugyanazon a napon bemutatkozó filmeket vesszük figyelembe.

Az új Vakáció szereplőgárdája már megvan egy ideje, rengeteg ismerős arcot láthatunk benne, Ed Helms, Christina Applegate, Chris Hemsworth, Charlie Day, Skyler Gisondo, Steele Stebbins, Keegan-Michael Key és Regina Hall mellett ráadásul szerepelni fog az eredeti filmek főszereplő duója is, Chevy Chase és Beverly D'Angelo is. A filmet Jonathan Goldstein és John Francis Daley fogja rendezni, a film főhőse pedig nem más lesz, mint a nyolcvanas évekbeli filmek óta apává lett és családot alapító Rusty Griswold.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #5
    martin miatt megnéztem. de hiába jó komikus, ő nem cleuseau. reno meg pocsék cato. ez olyah, mintha hofi gézának maszkíroznák az aktuális menő vicces embert és hofiszerű poénokat mondtatnak vele. de ettől vajon hofivá válik-e?
    ugyanígy chevy chase szerepeit sem lehet elorozni, mert mindenki vele azonosítja a karaktert. de, mint írtam, ez nem rebbotnak hangzik, inkább folytatásnak, mert chase újra griswald fater lesz.
  • Zombee #4
    Elsőre nem lehettünk biztosak benne, hogy szar lesz, azért valaha Steve Martin is menő komédiásnak számított. A másodikat már én se néztem meg.
  • zetortraktor #3
    Az ilyenek miatt vannak a rebootok, mint te, ha még a Rózsaszín párducot is megnézted. Rátok épül a piac.
  • Ender Wiggin #2
    klasszikus komédiások filmjeit rebootolni...gratulálok. az új rózsaszín párduc sem volt még a közelében sem sellersnek. ez a szar sem lesz alapfilm, mint chase bármelyik régi munkája (remélem a kémek, mint mi-t meg a golfőrülteket is rebootolják, mihamarabb).
    ámbár, mivel ez inkább folytatás, mint reboot, a cikk félrevezető. de majd jön valaki, aki kioktat, hogy én tévedek.
  • Co1e #1
    igy már nem nézős ....Chevy Chase el kötelező lenne.., de vele....a-a