Már nem a Vasember a legsikeresebb eredeti Marvel-film
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ilyen filmeken én nem tudok szórakozni
én olyan filmeken tudok amik érdekesek, ötletesek, van bennük fantázia, lélek stb.
ja vasember hahaha, vasemberek közt
A GoG viszont egy rendkívül lebilincselő és szórakoztató film volt. Az elejétől a végéig le tudott kötni. Pedig egyébként a trailer alapján én sem vártam tőle túl sokat. Egy igazi pozitív csalódást okozott a film.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Egyébként tök mindegy, mert így lett egy jó képregényünk és egy jó filmünk. Jobb, mintha a film csak másolja a képregényt, így legalább újdonság volt.
Most ez komoly??? A trailerek hol adnak neked teljes látószöget egy filmmel kapcsolatban??? Mennyi 1000 jó trailer volt már szar filmekhez és mennyi rengeteg szar trailer jó filmekhez! Ki a francot érdekel egyáltalán? Az utolsó trailer, ami érdekelt az a Hobbit volt, mkivel GYU fan vagyok, persze miután a film szar lett, már nem is nézek trailereket. Bocs, de én a filmeket szeretem megnézni!
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Nem tudok meg egy olyat mondani az elmult 10 evbol, ami ennyire el lett volna talalva.
"A galaxis őrzői remek példa arra, hogy nem csak a reklámok képesek sikeressé egy terméket. " - A Galaxis Orzoi remek pelda arra, hogy csak a reklamok kepesek sikeresse tenni egy ennyire szar filmet. A szineszi teljesitmeny kozelit a nullahoz, a tortenet jobbara sablonos, a parbeszedek borzasztoak. A trailerben egyebkent mar ellottek az osszes viccet, es 80-as evek beli slagert.
Nekem ugy tunik, hogy volt egy brillians alapotlet (- eddig kevesbe ismert Marvel hosok az urben, rengeteg poen, orokzoldek a 80-as evekbol, egy film, ami nem veszi komolyan magat) egy hegynyi penz, es egy balfasz rendezo/forgatokonyv iro aki megprobalja ugy-ahogy osszetakolni ezt az amugy egyedi koncepciot. Tobb odaadassal, jobb rendezovel, jobb szineszi munkaval egy sci-fi alapmuvet lehett volna alkotni.
Sokkal tobbet vartam ettol a filmtol, oriasi csalodas volt. Maximalis joindulattal 6.5/10 -et adnek ra.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
http://en.wikipedia.org/wiki/Z_movie
"Z movies are films that are low-budget that have qualities lower than B-movies."
low budget mi? <#csodalk>#csodalk>
Utoljára szerkesztette: emberz, 2014.10.06. 14:30:44
Film szekció
1. Ha egy film Neked nem tetszik, akkor az csak sz@r lehet!
2. Azt a filmet fikázd leginkább, amit még nem is láttál!
3. ...stb, stb...
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
If you give a little love you can get a little love of your own