7
  • SanMaster
    #7
    Mi ez a fos PR cikk????
  • caius marius
    #6
    Nézd csak meg merre is megy ez az ISIS dolog és mindjárt látod honnan is bűzlik az egész.
    Na ki akar szárazföldi csapatokat küldeni harcolni Szíriába és Irakba? Na ki fogja elindítania,a folytonos szarkeverésével, a harmadik világháborút?
    Nem tudom, hogy ezek a gyengeelméjű amerikaiak miből gondolják, hogy ezen nem lát át senki?
    Annyira egyszerű.
    Újságírás aranykora? Hol?
  • Pares
    #5
    Arról viszont már nem beszélnek, hogy az ISIS kinek is köszönheti igazából a létrejöttét.
  • endrev
    #4
    Halgatyó (poén a név) egy vilaghelyzeteblog-huszár, rá se ránts, gothmog. Azok a blogok gyártják a híreket, nem is tehetnek mást, mert csak egy-egy manus van mögöttük, vagyis egy laptop mögött. Az ilyen "nyomorult amerikaiaknak" vannak csak oknyomozó újságírói.

    Egyébként meg van egy rossz hírem, Halgatyó; ha igazad van, akkor az ISIS nem is terrorszervezet, és nem fejez le gyerekeket. Elkapták egy az ISIS soraiban élő francia nő Skype-beszélgetését az anyjával, azt magyarázta neki, hogy ő ott boldog, és hogy a média hazugságokat terjeszt az ISIS-ről. Ha nem az ő agyát mosták ki, akkor a miénket mossák nap mint nap, így tehát akkor vagy nem fejez le az ISIS gyerekeket és újságírókat, vagy lefejez, de igazából ez egy világszép dolog.

    Na ezt bogozd ki... ;) :D
  • gothmog
    #3
    Ami beleillik a világképedbe: Igaz
    Ami ellentmond neki: Hazug.
    Vagy hogyan definiálnád ezt az ún. "IGAZMONDÁST"?
  • halgatyó
    #2
    A média 95%-ából az IGAZMONDÁS hiányzik, semmi más.
    Kétféle média fog maradni: egy nagyvolumenű hazugrongybanda, amely megkapja a pénzt azoktól, akiknek az érdekében hazudik, és egy sokkal kisebb volumenű igazmondó rész.
    Ennek a nyomorult amerikainak a hantázgatása meg annyit ér mint a fing.
  • endrev
    #1
    Nna, ehhez a nagy aranykorhoz dobjuk már hozzá, hogy Magyarországon tanuljanak is meg magyarul az újságírók... Katasztrofális a helyesírás némelyiknél, és néha nem is azt jelenti egy-egy mondatuk, amit jelenteni akar, mert a szerző olykor képtelen egy rendes magyar mondatot megfogalmazni... És neki önérzeti kérdés, hogy ezen ne változtasson. Egóbajnokok...