Lejárt Liam Neeson szavatossága?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem Tinman elmehet a francba ez egy rohadt jó film lett . Steven Seagal egy fos tócsa egy nagy gagyi szarkupac az egész színész . Nekem Liam a kedvenc színészem ő is lesz továbbra is minden filmje tetszett . A fehér pokol nem lett rossz de engem zavart az a végén hogy nem tudtam hogy mi lesz a sorsa . Ez egy brutál jó krimi lett minél többször megnézem annál jobban tetszik . Tinman homokoz egy kicsit !
Zombee
A cikk alapfeltevése is hibás alapból. Egy komolyabb krimire sose a tinédzser korosztály ül be moziba, ez nem szavatossági kérdés. Nem ettől lesz egy film jó vagy rossz. Lehet, hogy jó film a Bombák földjén, A király beszéde, de semmi pénzért meg nem nézném őket, pedig nem vagyok már tini. Ellenben marha jól szórakoztam tegnap egy 1995-ös VHS szeméten, a Moszkítón, amiben Gunnar Hansen láncfűrésszel (20 évvel korábban forgatott egy kultikus láncfűrészes filmet) kergeti az óriási mutáns gumiszúnyogokat.

A hét mesterlövésze: a tíz legrosszabb hollywodi színész

angelus1991ster.blogspot.hu

Tinman
Jogos Seagal jobb színész.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Rátapintottál... más szerepek, mégis ugyan azt a karaktert hozza.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

A Darkman után a Nell, aztán Michael Collins. Közben egy Schindler. Tök egyforma szerepek :-D

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

Nem azt mondtam, hogy obszcén módon szidalmazod, hanem hogy gátlástalanul ócsárlod. Az első hozzászólásban benne van, hogy szerinted egy vicc, na meg "...csapnivaló, lassú, darabos, medvés mozgása van, ráadásul öreg. Borzalmas." Ő egy színész! Az a baj vele, hogy öreg? Akkor gondolom Jack Nicholson is egy vicc, mint színész. Lassú (ez honnan jön)? Darabos, medvés mozgású? És azt mondod leírtad mi vele a baj? Jah, akkor neked a Twilight széria való, abban fiatalok, gyorsak és mozgékonyak a "színészek".

Nem szereted. Oké, nem vagyunk egyformák. Ez a saját véleményed, elfogadom. De amit itt összehordasz az ócsárlás. Kétségtelenül jó színész akár csíped a búráját akár nem.
Steven Seagal egy lapon említeni, meg egyenesen sértő.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Egyik kedvenc színészem. Még annak idején a Schindler listájában figyeltem fel rá és azóta is nyomon követem a munkásságát. Nem azt mondom, hogy minden filmet szeretek, amiben ő játszik, de ha érdekel a film alaptémája az ő neve egy újabb ok, hogy megnézzem.
Tinman
Lásd: #14

Gátlástalan ócsárlás? Nem azt írom, hogy egy "szarszemétszar" alak, hanem pontosan leírtam mi a baj vele. Árad belőle a középszerűség és a B-kategória szaga. Nem is értem miért nem forgat filmet Michael Madsen-el. Pontosan egy szintet képviselnek.

Tinman
Ha normális hangnemben nem tudsz válaszolni, talán illendő lenne visszaülni az iskolapadba. Sosem késő, én támogatlak, van egy +1-ed.

Továbbra is ott tartunk, hogy egy béna karakterszínész, annak is csapnivaló. Az, hogy szerepelt 1-2 jó filmben, azért hálás lehet a sorsnak, de NEM az ő alakításától jó a Schindler listája sem, az "új" SW, pedig, mint jó film, pedig elég kemény elképzelés. 12 éves korig, persze oké, de csak nem... ugye nem? ^^

Szerintem a Schindler listájában már megmutatta, hogy nagyon jó színész. Főleg a legvégén mikor a gyűrűt átadják. Szerintem baromi jó színész, de nem foglak és nem is akarlak meggyőzni róla.
Gátlástalan ocsárlást nem szeretem.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Emese, lelkem. Olvasd el, amit írtam. Még egyszer. Már az alapfeltevésedet benézted. Ő dönti el, de éppen ezért nem vállal mindig ilyen szerepeket. Idén az eddigi három filmjéből max egyre lehet ezt ráhúzni.
Utoljára szerkesztette: kalapos01, 2014.09.26. 10:47:14
Tinman
De. Merev, enyhén marcona, rajtam a világ fájdalma, de azért hős vagyok. Ezt tudja, de ezt is olyan mocskosul egyoldalúan és unalmasan, hogy arra szavak nincsenek.

Ha én kaptam volna szerepet az Alien 1-ben, mint az egyik munkás én is jó színész lennék? Fenéket! Jó filmben szerepelni nagy mázli, mert azt hiszik utána, hogy ejj de jó színész vagy, pedig qrvára nem.

Elmondom milyen a jó színész: Jó színész.

Vagyis képes ezernyi ARCOT, KARAKTERT, EGYÉNISÉGET megformálni és előadni!

Aki csak nagyjából önmagát hozza az max karakter színésznek jó. Liam Neeson karakter színész és annak is egyre gyengébb, nem véletlen, hogy a szavatossága már régóta megkérdőjelezhető.

Tinman
Nem ő dönti el, hogy milyen szerepet vállal?

Ritka nagy baromságot írtál...

Egyik kedvenc színészem. Bizos meglesem ezt a filmjét is... idővel. A Farkasos filmje rém gyenge volt (nem miatta, ő megtette amit lehetettt). Na meg ez a Ne rohanj a veszTeddbe is elég gagyi (a seggébe szúrt virág elég dicstelen...hehehehe). De a többi utóbb megjelent filmjeit többé-kevésbé csípem.

Oscar Schindler-ként vagy jedi mesterként a Star Wars-ban tán ugyanaz a karakter volt? Egyáltalán nem. A New York bandáiban vagy a Mennyei királyságban ugyanaz a karakter volt? Nem. Néhány filmben játszott csak hasonló karaktert, a többi merőben más. Szerintem te csak a személye iránti ellenérzésedet próbálod rossz színészi teljesítményként beállítani.

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

Ő írja a karaktert magának?

(Nem mellesleg természetesen ritka nagy baromság, amit írsz. Csak azért, mert egy erős egyéniség majdnem mindben, még totál más volt a Third Personban, a Million Ways to Die in the Westben, a Non-Stopban vagy az Unknownban. A Batman-filmekről nem is beszélve.)
Tinman
Az egész faszi egy vicc. Minden egyes rohadt filmjében holt u.a. a karaktert hozza, rosszabb mint Steven Seagal.

Akcióhősnek pedig csapnivaló, lassú, darabos, medvés mozgása van, ráadásul öreg. Borzalmas.

A farkasos filmje pedig rendkívül túlértékelt... más főszereplővel az is jobb lett volna, mázlija, hogy magkapta, így lehet emlegetni, hogy az milyen frankó film volt.

Szerintem is az a baj, hogy ez krimi és nem akció, ezt leszűrték a marketing alatt is az emberek. Az átlag nézőnek mostanság akció és CGI-özön kell.
A Fehér pokol (a farkasos) oltári jó film volt, inkább dráma némi horror elemmel, de nem akció. És LN is jól nyomta benne a játékot.
Remelem jo lesz... Birom a csavot.)
éppenséggel ez nem hulladék. a könyv-sorozat elég sikeres, de nem a legkönnyedebb krimi kategória. másrészt, ami igazán gagyi, az az Elrabolva 3, ami már készül.

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

A Non-Stop már gagyi volt. Az Elrabolva nem volt rossz, de annyira jó sem, viszont Neeson jól nyomta benne. Az ismeretlen férfi minden szempontból zseniális volt, viszont azzal véget is értek a jó akciófilmjei. Utána jött az Elrabolva 2, ami nagyon gagyi volt, a farkasost már meg se néztem a trailerek és a story végett, és a Non-stop sem volt valami nagy eresztés.
Szerintem a színész van annyira jó, hogy még az elkövetkező 1-2-3 évben lenne benne egy-egy jó akciófilm, de ahhoz kéne egy-egy jó forgatókönyv is. Csak úgy, ész nélkül beletenni valami hulladék filmbe, ostobaság, jobb színész ő annál.
Utoljára szerkesztette: CairoJack, 2014.09.24. 16:32:22
Sir Quno Jedi
Ez nem néz ki pörgős akciófilmnek, éppen ezért nem is lehet olyan rossz. Meg kell majd sasolni.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3