Lejárt Liam Neeson szavatossága?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
angelus1991ster.blogspot.hu
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Nem szereted. Oké, nem vagyunk egyformák. Ez a saját véleményed, elfogadom. De amit itt összehordasz az ócsárlás. Kétségtelenül jó színész akár csíped a búráját akár nem.
Steven Seagal egy lapon említeni, meg egyenesen sértő.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Gátlástalan ócsárlás? Nem azt írom, hogy egy "szarszemétszar" alak, hanem pontosan leírtam mi a baj vele. Árad belőle a középszerűség és a B-kategória szaga. Nem is értem miért nem forgat filmet Michael Madsen-el. Pontosan egy szintet képviselnek.
Továbbra is ott tartunk, hogy egy béna karakterszínész, annak is csapnivaló. Az, hogy szerepelt 1-2 jó filmben, azért hálás lehet a sorsnak, de NEM az ő alakításától jó a Schindler listája sem, az "új" SW, pedig, mint jó film, pedig elég kemény elképzelés. 12 éves korig, persze oké, de csak nem... ugye nem? ^^
Gátlástalan ocsárlást nem szeretem.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Utoljára szerkesztette: kalapos01, 2014.09.26. 10:47:14
Ha én kaptam volna szerepet az Alien 1-ben, mint az egyik munkás én is jó színész lennék? Fenéket! Jó filmben szerepelni nagy mázli, mert azt hiszik utána, hogy ejj de jó színész vagy, pedig qrvára nem.
Elmondom milyen a jó színész: Jó színész.
Vagyis képes ezernyi ARCOT, KARAKTERT, EGYÉNISÉGET megformálni és előadni!
Aki csak nagyjából önmagát hozza az max karakter színésznek jó. Liam Neeson karakter színész és annak is egyre gyengébb, nem véletlen, hogy a szavatossága már régóta megkérdőjelezhető.
Ritka nagy baromságot írtál...
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
(Nem mellesleg természetesen ritka nagy baromság, amit írsz. Csak azért, mert egy erős egyéniség majdnem mindben, még totál más volt a Third Personban, a Million Ways to Die in the Westben, a Non-Stopban vagy az Unknownban. A Batman-filmekről nem is beszélve.)
Akcióhősnek pedig csapnivaló, lassú, darabos, medvés mozgása van, ráadásul öreg. Borzalmas.
A farkasos filmje pedig rendkívül túlértékelt... más főszereplővel az is jobb lett volna, mázlija, hogy magkapta, így lehet emlegetni, hogy az milyen frankó film volt.
A Fehér pokol (a farkasos) oltári jó film volt, inkább dráma némi horror elemmel, de nem akció. És LN is jól nyomta benne a játékot.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Szerintem a színész van annyira jó, hogy még az elkövetkező 1-2-3 évben lenne benne egy-egy jó akciófilm, de ahhoz kéne egy-egy jó forgatókönyv is. Csak úgy, ész nélkül beletenni valami hulladék filmbe, ostobaság, jobb színész ő annál.
Utoljára szerkesztette: CairoJack, 2014.09.24. 16:32:22