Szekeres Viktor

Lejárt Liam Neeson szavatossága?

Liam Neeson sikert sikerre halmozott - egészen mostanáig.

Liam Neeson legújabb egyszemélyes darálása, a Sírok között (Walk Among the Tombstones - magyar premier: október 30.) közel sem teljesített olyan jól az amerikai mozikban, mint a színész előző akciófilmjei. Hiába domborították ki ugyanis az előzetesek az akciójeleneteket, a felnőttesebb, komorabb téma úgy tűnik, elriasztotta a tinédzsereket. A film Amerikában 12,8 millió dollár bevételt hozott nyitóhétvégéjén, ami kevesebb, mint fele a Non-Stop év eleji 29 millió startjának. (Ha azonos korhatár-kategóriában kutakodunk, akkor a film a Fehér pokol 20 millió közeli debütálását is erősen alulmúlta.)


A nőkön nem múlott semmi, hiszen még többen is látták (51%) a Sírok közöttet, mint a férfiak, azonban a fiatalok távolmaradását remekül mutatják az amerikai exit pollos felmérések, amik szerint a néző 77% 25 éven felüli volt. S ha mindez nem lenne elég, akkor a tetszési indexet sem teszi ki a falra a stúdió, hiszen a nézők átlagban csak "B-" osztályzatot adtak a filmnek, ami gyenge 4 alának felel meg. Összességében a film valószínűleg nem fogja elérni Amerikában a 40 milliós bevételt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • steelhard30 #23
    Szerintem Tinman elmehet a francba ez egy rohadt jó film lett . Steven Seagal egy fos tócsa egy nagy gagyi szarkupac az egész színész . Nekem Liam a kedvenc színészem ő is lesz továbbra is minden filmje tetszett . A fehér pokol nem lett rossz de engem zavart az a végén hogy nem tudtam hogy mi lesz a sorsa . Ez egy brutál jó krimi lett minél többször megnézem annál jobban tetszik . Tinman homokoz egy kicsit !
  • Zombee #22
    A cikk alapfeltevése is hibás alapból. Egy komolyabb krimire sose a tinédzser korosztály ül be moziba, ez nem szavatossági kérdés. Nem ettől lesz egy film jó vagy rossz. Lehet, hogy jó film a Bombák földjén, A király beszéde, de semmi pénzért meg nem nézném őket, pedig nem vagyok már tini. Ellenben marha jól szórakoztam tegnap egy 1995-ös VHS szeméten, a Moszkítón, amiben Gunnar Hansen láncfűrésszel (20 évvel korábban forgatott egy kultikus láncfűrészes filmet) kergeti az óriási mutáns gumiszúnyogokat.
  • Angelus1991ster #21
    A hét mesterlövésze: a tíz legrosszabb hollywodi színész
  • Tinman #20
    Jogos Seagal jobb színész.
  • Tinman #19
    Rátapintottál... más szerepek, mégis ugyan azt a karaktert hozza.
  • Ender Wiggin #18
    A Darkman után a Nell, aztán Michael Collins. Közben egy Schindler. Tök egyforma szerepek :-D
  • Hoz_Hun #17
    Nem azt mondtam, hogy obszcén módon szidalmazod, hanem hogy gátlástalanul ócsárlod. Az első hozzászólásban benne van, hogy szerinted egy vicc, na meg "...csapnivaló, lassú, darabos, medvés mozgása van, ráadásul öreg. Borzalmas." Ő egy színész! Az a baj vele, hogy öreg? Akkor gondolom Jack Nicholson is egy vicc, mint színész. Lassú (ez honnan jön)? Darabos, medvés mozgású? És azt mondod leírtad mi vele a baj? Jah, akkor neked a Twilight széria való, abban fiatalok, gyorsak és mozgékonyak a "színészek".

    Nem szereted. Oké, nem vagyunk egyformák. Ez a saját véleményed, elfogadom. De amit itt összehordasz az ócsárlás. Kétségtelenül jó színész akár csíped a búráját akár nem.
    Steven Seagal egy lapon említeni, meg egyenesen sértő.
  • Banderas1990 #16
    Egyik kedvenc színészem. Még annak idején a Schindler listájában figyeltem fel rá és azóta is nyomon követem a munkásságát. Nem azt mondom, hogy minden filmet szeretek, amiben ő játszik, de ha érdekel a film alaptémája az ő neve egy újabb ok, hogy megnézzem.
  • Tinman #15
    Lásd: #14

    Gátlástalan ócsárlás? Nem azt írom, hogy egy "szarszemétszar" alak, hanem pontosan leírtam mi a baj vele. Árad belőle a középszerűség és a B-kategória szaga. Nem is értem miért nem forgat filmet Michael Madsen-el. Pontosan egy szintet képviselnek.
  • Tinman #14
    Ha normális hangnemben nem tudsz válaszolni, talán illendő lenne visszaülni az iskolapadba. Sosem késő, én támogatlak, van egy +1-ed.

    Továbbra is ott tartunk, hogy egy béna karakterszínész, annak is csapnivaló. Az, hogy szerepelt 1-2 jó filmben, azért hálás lehet a sorsnak, de NEM az ő alakításától jó a Schindler listája sem, az "új" SW, pedig, mint jó film, pedig elég kemény elképzelés. 12 éves korig, persze oké, de csak nem... ugye nem? ^^