14
-
SirBubu #14 mivel hibabejelentésre vonatkozó címet nem találtam, talán fordulj a titkársághoz:
[email protected] -
duke #13 a "-te űrmeghódiccsasz " az szerintem se stimmel. talan inkabb : -te űrmeghódiccsolsz
De talan a szotovet is tisztazni kene. -
duke #12 "India is eljutott a Marsra "
Tenyleg eleg felrevezeto a cim, mert valojaban, se az 1.1 milliard indiai ember, se a foldkereg Indianak nevezett resze nincs a Marson, csak egy urszonda kering korulotte.
Eloszor en is ugy ertettem, hogy kilotek az egesz kontinenst. -
SirBubu #11 tegnap kipróbáltam a játékod 1. részét, de elakadtam.
tudnál segíteni? az egyik irányban egy erőtér zárja el az utat, itt van egy kártyaolvasó is, a másik irányban pedig egy forgófejű robot. aszittem, ezen a körbeforgó fejen lesz a kártya, de nem úgy nézett ki. a pixelvadászatot meg meguntam -
amitakartok #10 Azért az tényleg érdekes, hogy Indiának első nekifutásra sikerült célba érnie. Többieknél rakatnyi fail volt az évtizedek alatt. -
#9 Sosevót! :D -
SirBubu #8 hát, úgy tűnik, az MTA se a régi már :DD -
Cefet #7 Azért az egyes szám második személy egy kicsit sáncsít...
Amúgy gratula a zindiaiaknak!
Utoljára szerkesztette: Cefet, 2014.09.24. 21:16:23 -
SirBubu #6 az "űrmeghódíccsani" ige 6 alanyi ragzású alakja:
-én űrmeghódiccsom
-te űremgehódiccsasz
-ő űrmeghódíccsik
-mi űrmeghódíccsunk
-ti űrmeghódíccsotok
-ők űrmeghódíccsanak
tárgyas ragzás:
-én űrmeghódíccsam
-te űrmeghódíccsad
-ő űrmeghódíccsa
-mi űrmeghódíccsuk
-ti űrmeghódíccsátok
-ők űrmeghódíccsák
ezt már az MTA oldaláról másoltam be ide, úgyhogy elbuktad a nyelvújítóknak járó pénzt, gombabácsi :DD -
Marteen21 #5 lekellet volna védetned, sajnos már sokan mások is használják... :/ -
gombabácsi #4 mi az, hogy valaki? az ürmeghodiccsát én találtam ki és csak én használhatom! :) -
gombabácsi #3 egész India eljutott a Marsra? nem semmi! meghodicsották az üröt! végre van hely, nyersanyag és energiaforrás!!! -
tpM #2 Meg azzal, hogy a marsi levegőt elszipákolták a hüllőlények. -
#1 Vajon mikor jön valaki az űrmeghódíccsával? :)