Mégsem látjuk jövő júniusban a Fantasztikus Négyes rebootját
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fantastic 4. Azért értetted, mit akartam, nem? :-D
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Mi ez az FF4? Final fantsay 4 egy ideje megjelent és nemrég PC-re is.. a fantasztikus négyes meg egy sima F4-el elintézhető.
Nem Altair története lesz állítólag,még csak nem is 1100 közepe,hanem 1500as évek,új karakter valahol spanyol környéken..
Hát igen, az FF biztos, hogy be fog égni ezzel a színészvariációval. Én pl erősen fontolgatom, hogy egyáltalán nem nézem meg, CGI/3D ide vagy oda, ami tudom nem nagy veszteség az alkotóknak, de hátha még sokan tesznek így...
ha már altair, akkor lehetett volna arab színész a szerepben (akár a hangját kölcsönző színészek egyike is). de nem, ezt a bélférges kinézetű idiótát kellett megvenni...
az FF4 miatt gondolom nem sír senki. akkár le is húzhatnák a projektet a WC-n.
az FF4 miatt gondolom nem sír senki. akkár le is húzhatnák a projektet a WC-n.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams