17
  • duke
    #17
    Nem tudtam mar meg mi hianyzik, valoban hianypotlo. Mert meg csak napi 23 oraban dol a holokauszt a magyar es kulfoldi mediakokbol.

    Ertem en persze, hogy ez valojaban mar reges reg csak provokacio, pont az a cel, hogy a NONSTOP holokausztozas, a holokausztipar ellen jogosan haborgo, utalkozo, embereket, lefasiztashassak, es igy a sajat letjogosultsagukat bizonyitsak.
  • Armagedown
    #16
    Mikor fognak weboldalt inditani arról, hogy mekkora kárt okozott Európának a kommunizmus?
    Szerintem az sokkal fontosabb volna, mivel sokkal több embert érint.
  • Nemzsidó
    #15
    Ki a faszomat érdekelhet Magyarországon a hollokauszt, ahol nem is él jogi értelemben vett zsidó etnikumú kisebbség? Hogy a magyar iskoláskorú fiatalokat hidegen hagyja, az ezer százalék. Engem szintúgy nem érdekelt soha, s mára már szinte fóbiám is kialakult e túlontúl sokat emlegetett eset kapcsán. Járhat nekem e mentális túlterhelés miatt a magyarországi hollokauszt-népszerűsítőktől kártalanítás?
    Akik itt élnek és zsidónak mondják magukat, azok turisták, vagy jogcím nélkül tartózkodnak hazánkban. Ugyan élnek nálunk olyanok, kik felvették a zsidók vallását, vagy Krisna tudatú hívekké, Buddhistákká váltak, ám azok semmiképp nem tartozhatnak a zsidó, vagy a tamil, esetleg polinezid rasszhoz. Lásd fentebb -itt nincs zsidó kisebbség, nincs zsidó ombudszman-. Olyan, hogy magyar is, meg zsidó is, nem létezik. Valaki vagy magyar (goj), vagy zsidó. S mégis, mintha a zsidó vallás beleszólni akarna pl. a magyar felsőoktatás irányításába, amit ugye a törvények szerint egy vallás nem tehet meg!
    Ígytehát értelmezhetetlenek azok a kifizetések is, melyeket u.n. hollokauszt-kárpótlásként olyan magyar emberek kapnak, akik zsidónak hazudják magukat, hogy ily módon jussanak előnyökhöz. Vagy olyan zsidók, akik magyarnak hazudják magukat. Na ezeket én nem is nevezem magyarnak, sőt mások továbbmennek, s egyenesen parazitának titulálják őket, felemlítve a már a Bibliában is több helyen leírtakat, elkergetéseiket, büntetéseiket, melyeket hasonló, nemzeteken való élősködésükkel hoztak saját fejükre.
    Visszatérve a cikkhez, mi a szentsz@rt jelent az a számomra, s a magyar emberek jó része számára érthetetlen, és értelmezhetetlen műszó, az a hollokauszt-izé, amit mindenki emleget itt évek óta nagy felbuzdulással? Tudnom kéne nekem is magyar létemre? Vagy valamiről lemaradtam? Ismételjék már meg! Mi közöm lehetne nekem magyarként ahhoz, hogy valami közel keleti istenkedvencek milyen bajba keveredtek, s hogyan torolták azt meg rajtuk más nemzetek? Még akkor is, ha Magyarhonban nem voltak munkatáborok, s itt nem is sikerült munkára szoktatni a rejtőzködő idegeneket? Én ilyen dologban felelősséget nem vállalok, s fizetni sem vagyok hajlandó az el nem követett tettekért és erre buzdítom honfitársaimat is! Tegyünk végre pontot a minket nem érintő vádaskodásra, a minket nem érdeklő, de egyre erőszakosabban ellenünk fellépő, zsebünkből egyre többet kihúzni akaró vádaskodókat pedig zavarjuk el végre! Elvégre -mégegyszer hangsúlyozom- itt nem élnek "olyanok", zsidó vallása miatt pedig senkit nem üldöztek országunkban, ahogyan ma sem.
  • Tetsuo
    #14
    Ez jó! Már nem tudtam mi hiányzik!
    Hamarosan jönnek a csomópontokban felállított automaták, ami adott összeget levesz a kártyádról, csak úgy haladhatsz majd tovább - holokárpótlás néven.
    Vagy tüntessék fel a fizetési papíron, mennyi megy "nekik", hogy tisztán lássunk végre!
  • Archenemy
    #13
    Ugyan. Ha Trianonról van szó, akkor a "hagyjuk már a múltat, nem lehet mindig hátrafelé nézni" kezdetű lemez megy, kb. ugyanezektől az emberektől.
    Utoljára szerkesztette: Archenemy, 2014.09.19. 17:25:49
  • KRTuning
    #12
    Akkor itt az ideje indítani egy ilyen oldalt Trianonról is. Miért ne?

    "A holokausztról megtörténte után 70 évvel később is beszélni kell"
    Persze, hogy tudják a fiatalok hogy miért is egyenlőbbek az egyenlőbbek. Korán meg kell tanítani, belevésni az agyakba.
  • Dluinet
    #11
    A rézbikáról mért nem csinálnak honlapot, vagy a vérvádról?
    Ha valaki nem szereti a horrort annak mért kéne megnéznie?
    Mért kell ilyenek feldolgozni, mert "Fortélyos félelem igazgat"?
  • thegodhimself
    #10
    engem az borzaszt el, hogy khon béláék 1919-es akciója miatt trianonban szétverték az oszágot, meg az, hogy 200.000 magyar esett el a donkanyarban... és az is, hogy egy grósz manó nevü emberke terorizálta magyarországot 56-ig...
  • thegodhimself
    #9
    UNALMAS !!!
  • Archenemy
    #8
    A törvényben le van írva, hogy mi kell hogy legyen a véleményed. Ezt amúgy ugyanazok írták bele, akik mostanában aggódnak a szólásszabadság miatt.
  • Pares
    #7
    Én is írhatok véleményt a holokauszt köré kiépült iparról, propagandáról és agymosásról, vagy az már bűncselekménynek minősül?
  • mrzed001
    #6
    Teljesen egyetértek. Focibajnokságot tartani a 20. században, és nem egyenes ági kieséses alapon ? ... a BEK-en kívül más antiszenya ilyet nem csinálna :)
  • Archenemy
    #5
    Nekem a tatárjárás is traumát okoz. Akinek nem, az antiszemita.
  • codaco
    #4
    A táborokban elkövetett rémségek engem is elborzasztanak.

    Arra céloztam, hogy ha valakinek manapság a holokausztról beszélsz, és ő nem "érdekelt" benne valamelyik rokona által, akkor az nem fog traumát okozni neki.
  • Ender Wiggin #3
    "Egy nem zsidónak szerintem a holokauszt nem okoz traumát"

    Ha elmész bármelyik táborba, ami ma múzeum és neked ez nem okoz traumát, akkor nem vagy emberi lény.
  • codaco
    #2
    "szükség van a holokauszt feldolgozására, mert e nélkül nehezen képzelhető el, hogy a generációk tovább tudnak lépni és érdemben képesek kezelni a traumát"

    "a holokauszt nem zsidó belügy"

    Egy nem zsidónak szerintem a holokauszt nem okoz traumát. Max. akkor, ha azt hallja, hogy a MÁV-ot perlik sok pénzért, mert az elődje szállította a zsidókat a táborokba.
  • ManoNegra
    #1
    A kampány célja, hogy a rövidfilmek hatására minél több 14-26 év közötti fiatal fogalmazza meg saját gondolatait, véleményét a holokausztról.

    Aham. Na de aztán jól gondold meg azokat a gondolatokat mielőtt feltöltöd, mert felhasználható ellened a bíróságon!