23
 • Strahd_
  #23
  Most miert mondod? Szerintem vicces ahogy vergodnek ;) eleg csak bedobni elejuk hogy Izrael es vagy zsido es maris agonizalnak ;)
 • Hawaii
  #22
  444.hu-n figyelemreméltóan magas a koncentrációjuk.
 • Nemzsidó
  #21
  Azt írja, a latorállam a GDP-je 4,4%-át...
  Ez azt jelenti, hogy az amerikai adófizetők pénzének közel ekkora részét fordítják a cionisták kutat-ás-fejle-sztés-re. A maradék összeget természetesen mi fizetjük be hollokauszt-kártalanítás és más "jog"díjak "önkéntes" átadásával.
  A cionista államnak nem áll rendelkezésére SAJÁT tőkeerő, vagy ÖN-rész, mivel őket nem nemesítette munka, s ha mégis, azt csak a "tízparancsolat" megszegésével szerezhették, ami parancsokat kifejezetten nekik készítette Mózes a hegyen hosszantartó, kínkeserves 40 napig tartó erőfeszítéssel 10, azaz tíz törvényt írt kifejezetten és csakis a zsidók számára, amit azok a mai napig nem tartanak be. Ha isten "keze" lenne ebben, ki 6 nap alatt világunkat teremtette, talán ha fél másodperc alatt elkészült volna százzal. De láthatóan választottjait nem korlátozza törvényekkel, marad nekik a törvénytelenség "joga", a gyilkolás, a lopás, ésatöbbi "joga", legalábbis a zsidók és a filoszemiták szerint.
 • bandypappa
  #20
  "A közösségi platformokat befolyásolja Izrael"

  Ha ezt más állam tenné, akkor a címben nem a befolyásolás szó állna hanem cenzúra, beavatkozás, megfigyelés stb...
 • Archenemy
  #19
  "Személyeskedés"

  Ja ja, azt én is utálom. Pl.:

  "- A zavaros fejű, az antiszemiták között az egyik legzavarosabb vagy. Zagyva szöveged ezt mutatja.
  - Szólásszabadságot te soha nem fogod tudni értelmezni mert azt sem tudod mi fán terem. "
 • Pares
  #18
  Nem is olyan rég itt az SG-n is volt egy cikk arról (BBC-n találtam meg), hogy Izraelben diákokat toboroznak, akiket azért fizetnek, hogy a Facebook-on, Twitteren meg hasonló közösségi oldalakon terjesszék a cionista propagandát. Innen az SG-ről is tudnék mondani pár ilyen fórumozót...
 • NEXUS6
  #17
  Jé, beszél!
  :D
 • Tetsuo
  #16
  Troll [email protected]ágra mit vársz? A #14-es hozzászólásban benne van, hogy nincs is értelme veled vitatkozni.
  Ez a hsz. is a többieknek van inkább. ;-)
 • PC krav
  #15
  Sok értelem nem sült ki azoknak hozzászólásából akik válaszolni próbáltak.
  Közük sincs ahhoz amiről itt szó van. Személyeskedés, műveletlenség, túlkompenzált kisebbségi tudat.
 • Tetsuo
  #14
  Láthatjuk, hogyan működik a masodikvonalbeli Hasbara, amikor a zsidók nem fizetnek a dezinformálásért vagy az egyszerű trollkodásért ami érdeküket szolgálja, hanem az agymosott, hontvesztett polgárok ingyen "dolgoznak". Felismerhetők az alacsony IQ-ról, a műveletlenségről, az arrogáns, pökhendi természetükről, a sulykolt ostobaságaikról.
  PC krav egy ilyen droid.
 • NEXUS6
  #13
  Dekirály!
  Úgy tűnik, hogy a cikkben szereplő Conceptus program SG-n PC krav néven regelt botja simán átment a Turing-teszten az itteni piros-fehér-zöld júzereknél!
  Gratula a készítőknek és az operátornak!
  XD

  Amúgy a kis generált vita is bizonyítja, hogy a szólásszabadság abban tér el, hogy ott nem elhallgattatással, hanem floddolással némítják el az alternativ hangokat.
  ;)
 • AgentKis
  #12
  "és hozzáférni a felhőszolgáltatásokban tárolt adatokhoz." És ez a legnagyobb gátja annak, hogy a felhőszolgáltatások igazán elterjedjenek és mondjuk "komoly" dolgokra is használják őket...
 • Pares
  #11
  Jól fizetnek? Egy ilyen hozzászólásért mennyi sékelt kapsz?
 • Linkout
  #10
  "biztos vagyok benne, hogy ez máshol, különösen Izraelben, nem így van, hiszen ha nem hinném el, akkor antiszemita lennék és még konteó-hívő is"

  Már akkor az vagy, amikor kimondod, hogy Izrael, vagy Zsidó.

  "mi nem vagyunk Isten kiválasztott népei"
  De nem ám! Úgyhogy innentől csak antiszemiták lehetünk!!!44!!!
 • tomazin
  #9
  csak én nem bírtam a cinizmust kiolvasni abból amit írtál, vagy fizetett politikai hirdetést láthattunk?
  de gyanítom a b, lesz a helyes megoldás, ugyanis ilyen jól alátámasztott, pláne logikailag tökéletes kommunikációt ott lehet olvasni: "tehát hazudsz ezért hazug vagy"
 • Archenemy
  #8
  "Izraelben a kormány nem tudja felhasználni a titkosszolgálatokat a polgárok ellen."
  :D
  Ez mondjuk véletlen az usában pont kiderült, hogy de igen, saját állampolgárokat is lehallgattak, és jé igen, önös emberi és politikai célokból is, de én egész biztos vagyok benne, hogy ez máshol, különösen Izraelben, nem így van, hiszen ha nem hinném el, akkor antiszemita lennék és még konteó-hívő is :)

  Igazából ez az erkölcsi tisztaság csak nekünk, alacsonyabb rendű magyaroknak elképzelhetetlen, de bocsáss meg nekünk, hiszen mi nem vagyunk Isten kiválasztott népei :)
 • PC krav
  #7
  - Szó sincs róla, hogy a szabadság fel lett volna adva. Izraelben a kormány nem tudja felhasználni a titkosszolgálatokat a polgárok ellen.
  - A földön nem a a Közel Keleten igen, sőt Magyarországnál is demokratikusabb.
  - Félni kell a szomszédok támadásától, terroristáktól, Irántól tehát mindazoktól akik megkívánják semmisíteni
  - Hamis antiszemita állítás, hogy Izrael pénzeli a terroristákat különösen a ellenirányulókat. Tehát hazudsz ezért hazug vagy.
  - A zavaros fejű, az antiszemiták között az egyik legzavarosabb vagy. Zagyva szöveged ezt mutatja.
  - Szólásszabadságot te soha nem fogod tudni értelmezni mert azt sem tudod mi fán terem.
 • Lunki88
  #6
  "Ha tudni akarod ki uralkodik feletted, elég kiderítened, hogy ki az, akit nem szabad bírálnod.." Voltaire
 • Archenemy
  #5
  Micsoda ostoba összeesküvés-elmélet, már megint!!!
 • Tetsuo
  #4
  Hasbara.
 • Pares
  #3
  Ez a két mondat akár az 1984-ben is elhangozhatott volna. Mi majd megvédünk, és a részletekkel se kell terhelned magad, cserébe csak annyit kérünk, hogy add fel a szabadságod és fogd be a pofád.
 • Pares
  #2
  "Iddo Moed, az izraeli külügyminisztérium kiberbiztonsági koordinátora megvédte a gyakorlatot, mondván az emberek megértik, hogy a biztonságért cserébe fel kell adniuk a magánszférájuk egy részét."

  Hogy is van az a mondás, ami pont illik ehhez a mondathoz? Ja, már eszembe jutott: "Azok akik feladnák alapvető szabadságukat egy ideiglenes biztonságért, nem érdemelnek sem szabadságot, sem biztonságot." - Benjamin Franklin

  Most akkor mégsem Izrael a legdemokratikusabb, legerkölcsösebb, legtoleránsabb és az emberi jogokat legjobban tisztelő ország a Földön?
  Egyébként kitől védenek? Kitől kell félnünk és rettegnünk? A terroristáktól? Akiket ők pénzelnek? Mi számít "bűncselekménynek" vagy "felkelés szervezésének"? Ha kiírom a Facebook falamra a véleményem Izraelről meg a zsidókról, már bűncselekményt követek el? Úgy tudom, hogy kiválasztottékat már kritizálni se lehet nagyon semmiért, mert automatikusan jár az antiszemita, rasszista és gyűlöletkeltő bélyeg?! Valaki definiálja már nekem, hogy mi az a szólásszabadság, mert ebben a nagy védelemben már nem tudom értelmezni.
  Utoljára szerkesztette: Pares, 2014.09.18. 19:53:07
 • Hawaii
  #1
  "Iddo Moed, az izraeli külügyminisztérium kiberbiztonsági koordinátora megvédte a gyakorlatot, mondván az emberek megértik, hogy a biztonságért cserébe fel kell adniuk a magánszférájuk egy részét. Ugyanakkor nem fontos, hogy az állampolgárok mindent értsenek, vagy hogy minden részletet és titkosszolgálati információt ismerjenek, csupán annyi a dolguk, hogy megbízzanak a kormányban."

  A kedvenc részem. Vajon miért nem alapozott erre eddig senki kampányprogramot?