3
  • silwar #3
    Az ASUS X200 minek számít 2014 Q1-es APU-val? Nem ultrabook árazás <89eFt, ebből még nincs meg az otthoni PC :-) Meglepett a teljesítménye, használhatósága.
    http://ipon.hu/webshop/product/asus_x200ma_kx011d_feher/616527
  • xyl
    #2
    Izlések és pofonok... Az aksin lehet spórolni, leginkább olyan helyen használok laptopot, ahol amúgy is van hálózati áram. A súly viszont fontos, mert a csomagba be kell rakni. Munkára kellene, ami jelen esetben szövegszerkesztés és előadás készítés (utolsó pillanatban, persze), esetleg némi programozás. (Mivel az embernek másokkal is kompatíbilisnek kell lennie, ez MS Word és PowerPoint, de szerencsére nem kell a legujabb, mert a konverterek jók, amúgy pedig szívem szerint Linuxot használok.) A játék nem érdekes, viszont a 16:9 képarány helyett pont a kisebb méreteknél lenne jobb a 4:3, kár, hogy kiírtották a laptopoknál. Érintőképernyő - pfúj! Tíz ujjal vakon gépelek. És hát persze, viszonylag olcsó, második gépnek lenne. Abban az egyben értek egyet az előttem szólóval, hogy a gép nem muszály, hogy vékony legyen. De legyen könnyű.
  • Kotomicuki
    #1
    Ha raknának bele normális összetevőket (nem kell a vékony kialakítás, ne az aksin/APU-n spóroljanak), ami már nagyobb igényeket is kielégíthetne (játék) és nem szállnának el az árakkal (nem ultrabook árazást erőltetnének mindenre, ami már-már megközelíti a használható szintjét), akkor még életképes is volna ez a kategória.
    Így, legfeljebb (ha kell) egy kicsit többet rakok a mobiltelefonhoz és máris megvan az ezt kiváltó készülék - otthon meg a "normális" PC....