66
Firewatch a Campo Santo felfedező- és kalandjátéka
-
FartingSquirrel #26 Vannak benne időbeli ugrálások, de nem úgy, ahogy nálad.
Mikor a horgászbottal mész, akkor bőven azután ugrik, hogy odaérsz a tóhoz, sőt... szerintem az aznapi események kb. 1/5-énél már ott van a tónál (vagy hamarabb).
Mikor mész a baltához... mármint mikor fel akartad venni? Az sem normális, ha akkor ugrik. Utána még vissza van egy 5-10 perc az adott napból.
"Without the multi-GPU profile however, your best bet is to go for "acceptable" FPS (40-50) using a Fury X or GTX 980ti."
Ez a 4K-ra vonatkozik.
-
Nem túlélő játék és igen, történetet mesél, ugrások vannak benne, ha úgy tetszik fejezetek. -
Én nem értem ezt a játékot. Játszom is tetszik is de mintha ez demó lenne vagy félkész.
Nálatok is van olyan hogy ugrálnak a napok?
Megyek valahova pl horgászbottal de hirtelen eltelt 10 nap és a tóhoz se jutok el, meg most is mentem a baltáért erre durvát ugrott a napszámláló és otthon voltam a megfigyelőházban, ez reálisan a történet része ???
Metabolizmus sincs a játékba beleépítve pedig ott a vizcsap a wc a sütő minden.
Nekem ez ugy tünik mintha valaki parancsba adta volna hogy igaz béta de elfogyott a pénz ki kell adni...
Amúgy brutális a gépigénye: TESZT
a 295x2 would have provided the exact power required for 60FPS. Without the multi-GPU profile however, your best bet is to go for "acceptable" FPS (40-50) using a Fury X or GTX 980ti.
Utoljára szerkesztette: sárkánylovag, 2016.02.11. 20:35:46 -
Az FPS csökkenés nálam is érzékelhető volt, kicsit állítgattam én is de végül is ez nem egy akció játék, ezért úgy voltam vele, hogy ez elviselhető, bár az tény, hogy lehetett volna optimalizáltabb is.
Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2016.02.11. 11:37:09 -
Árnyvadász #22 Nekem is 6 óra rémlik. Ennyit ígértek, meg olyan infók is elhangzottak: egy délután alatt végig lehet vinni. És abban is igazad van, hogy hiába nyílt a terep, végül mégis egy "csőben" haladunk. Már csak azért is, mert el lehet bóklászni az adott útról, de az ég adta világon semmi nincs a növényzeten és sziklákon kívül ami miatt egyáltalán érdemes lenne ezt megtenni. Legalábbis mondom ezt úgy, hogy 35 percet játszottam vele eddig. Én szeretem elhúzni és tényleg kijátszani azt ami tényleg tetszik, de itt ez csorbul.
Ami viszont nagyon nem volt oké, hogy gépigényes! Magas beállításokat ad meg alapból, felraktam maximálisra, tehát ultra és az elején csont nélkül futott. Ezt is vártam el. Aztán ahogy haladtam a sztoriban még a nem túl nyílt pályákon is elkezdte dobálni az fps-t. Mondom magamban azért ezt már ne légyszíves. Rendben, hogy jól néz ki, de nincs akkora terület ami ezt indokolná. Meg akkora effekt orgia se.
Végül kilőttem az SSAO-t és úgy már nem csinálta, de azért időnkét berzenkedik azért még így is. Mindegy, nekem ez már elfogadhatóbb szint.
-
Én arra NEM gondoltam, hogy kapok egy lineáris story-t, nulla újrajátszhatóságot és egy csőpályát. Rövid játékidőről volt tudomásom talán 6 órát ígértek (javítsatok ki ha tévedek), ehhez képest 4 óra alatt végigment úgy, hogy nem rohantam és a story sem a legjobb, főleg a befejezés meg a rejtély egy nagy lufi benne, ami a végén kipukkan.
Szép grafika, egyedi elgondolás, vártam a játékot, ahogy lehetett megvettem de hiányérzetem van. Ahogy lentebb is írták 1. epizódnak jó lett volna de egy teljes játéknak édes kevés. Az, hogy van más játék is, ami nulla játékidővel rendelkezik hasonló áron, engem nem igazán vigasztal.
Ettől persze másnak még lehet jó játék, nem vagyunk egyformák. 5 eurót megért volna a játék.
Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2016.02.11. 11:15:58 -
Árnyvadász #20 Kipróbáltam. Tetszik, de a jelenlegi árát nem éri meg. Nem azért mert nem annyira jó, csak éppenséggel nagyon rövid és amiatt. Viszont ha leárazzák nincs probléma. 5 euró környékén már azt mondom megéri. Nemsokára magyar nyelven is elérhető lesz. -
Among The Sleep is 20 euro azt 1.5 órás az egész.
Ezeket a játékokat nem időre árazzák azt azért nem árt tzdni (bár szerintem erre nem is gondolt senki) -
4 óra alatt játszottam végig, nem rohantam, talán még egy kevés felfedezni való biztosan lenne benne de a story vége eléggé nulla.
Nem tudom mennyi újrajátszhatóság van benne azután, hogy tudom a story-t (kb. semmi). Nagyon lineáris az egész. Maga a pálya is eléggé zárt. Közepe fele egész izgalmas a story, aztán összecsapták az egészet és nekem a vége se tetszett.
Egyáltalán nem éri meg az árát, a rövid játékidő miatt. Várjátok meg, amíg lemegy az ára.
Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2016.02.11. 07:28:32 -
FartingSquirrel #17 Na, még vittem egy órát, és nem vagyok a végén. (Én ilyen lassan haladok.
)
Amúgy kezd izgalmasabb lenni. Sőt, ijesztő bizonyos pontokon.
Az elején/közepén motoszkált bennem a gondolat, hogy talán nem érte meg az árát, de már kezd elmúlni. (Remélem, azért a vége nem lesz olyan nagy csalódás, mint írták Steamen...) -
FartingSquirrel #16 2,5? Egy rossz befejezéssel?
Ezért vártam rá hónapokig?
Akkor már majdnem a végéhez is értem, mert szerintem már túlléptem a két órán.
Mindenesetre amúgy nem rossz játék. Nagyon hangulatos, szép grafikával és nagyszerű szinkronhangokkal.
Igazából részben ez adja meg az alaphangulatot, emiatt tud magába szippantani. (Csakúgy, mint az Oxenfree. Abban is a folyamatos párbeszéd adja meg a feelinget. (Fun fact: mindkét játéknak ex-Telltale-esek a fejlesztői.))
Amúgy kissé lassú játék, már ami a történetvezetést illeti. Néha kicsit kezd unalmas lenni, mikor már néhány perce nem beszéltél a főnököddel... Nincs sok tennivaló a játékban, tehát lényegében a párbeszédek tartják fenn az érdeklődést.
Bár, így két óra után kezd egy kicsit izgalmassá válni. ...és... véget érni... úgy tűnik. (Francba!)
No, akkor azt hiszem, ezt a maradék 0,5-1 órát még gyorsam végigviszem. -
"Seems the real playtime is even lower: 2,5 - 3h"Gametime Akkor várjuk valamelyik 1$-os bundle-ba.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.02.09. 23:03:52 -
Pár órája van kint. Szerinted ez alapján te kapsz ilyet? Kis türelem... -
Árnyvadász #13 Beszámolót róla, ha kérhetem! Legalább tudjam hova tenni mi is ez valójában. Mert szép és érdekes, de ez kevés ahhoz, hogy 20 eurót kidobjak az ablakon, ha mégse találkozna az ízlésemmel. Előre is köszönet. -
FartingSquirrel #12 Már játszható Steamen!!! -
FartingSquirrel #11 Már alig várom. :)
Firewatch - négy videón láthatjuk, mennyire jó lesz -
Életképek a Firewatchból -
Firewatch - ne számítsunk hosszú játékidőre
"Nels Anderson, a játék dizájnere a WCCF Techen tartott előadása alkalmával ugyanis elárulta, hogy nagyjából 5-6 órás játékidővel számolhatunk" -
Elvileg már megjelenéstől kezdve. -
Csak az a kérdés, hogy előbb vagy utóbb.
-
Na, úgy tűnik lesz magyar nyelv a Firewatchban :) -
Firewatch - íme az első 20 perc, megszakítás nélkül -
Hírlevél szerint: Firewatch is coming to PC, Mac, Linux and PS4 on February 9, 2016! -
Új képek -
hunbalee #2 17 perc a Firewatchból -
A PAXen bemutatkozott a Firewatch, végre egy kósza képnél többet is láthatunk a Campo Santo felfedező- és kalandjátékából.
A Wyoming vadonjában játszódó történet főszereplője Henry, aki feladta a városi robotmunkát, hogy vadőr legyen ezen a gyönyörű környéken. Egyedüli feladata, hogy a hegy tetején lévő kilátójából figyelje a vadont, kutasson esetleges tűz nyoma után - mindezt teljesen egyedül, mindössze egy rádiója van, melyen keresztül tudja a kapcsolatot tartani főnökével, Delilah-val. A mostani viszont egy különösen forró és száraz nyár, melytől mindenki idegesebb a szokásosnál - és ez az a pillanat, mikor Henry valami furcsát pillant meg, melyet ki akar nyomozni.
A fentiek ellenére a Firewatch nem az akció vagy a horror kategóriában indul, inkább egyfajta felfedező játék, melyben döntéseink nem a világot, inkább személyes kapcsolatunkat tudja majd fenekestől felforgatni.
Weboldal
info: Gamer365