4
  • RedRiot
    Az utolsó két-három rész szerintem laposabb volt mint az évad első fele. A sok lelkizés már elég unalmas volt. Sok "I'm sorry..." "It's not your fault" és köztük a véget nem érő nyavalygás, hiszti. Az első epizódokban több volt a felfedezés, a bolyongás, a parás helyzetek, izgalmasabb volt. A legvége azért jó volt, de összességében véve kicsit csalódott vagyok.
  • TBTPumpa
    Véleményem szerint a második évad is tartalmazott emlékezetes pillanatokat. Tény, hogy nem annyira ütős, mint az első évad, de hogy is lehetne az?
    Az első évadnál az is hozzáadott az "élményhez", hogy akkor láttuk először, addig nem is ismertük egyáltalán a játékot, sem nagyon a The Walking Dead "világát".

Így persze, hogy a második évad már nincs akkora hatással a játékosra. Ettől függetlenül a szezonzáró résszel (és azokkal a befejezésekkel) sikerült hozni az első évad színvonalát, sőt! Tökéletes történetvezetés, dialógusok, dramaturgia és hangulat! 10/10-es remekmű!

Nagyon várom már a harmadik szezont és remélem, hogy Clem is visszatér főszereplőként, baromira megkedveltem a kiscsajt (bár már az első évad első részétől kedvelem). :D
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.08.31. 09:25:14
  • Subakka
    Szerintem még az a megoldás lehet, (ezt olvastam egy kommentben) hogy csak x év elteltével folytatódik a történet, így kiküszöbölhetik a 3-4 fajta kezdést egy fajtára és letudva egy-két párbeszéddel, hogy ki mikor halt meg egyedül maradt e vagy sem vagy mi lett vele. De mindenesetre tényleg kicsit laposabb volt ez a második évad, de a vége olyat ütött, hogy kb elérte az első évad fináléjának a szintjét. Ezzel a több szálas véggel pedig feltették az i-re a pontot. Nagyon szép alkotás lett így.
  • Cickány90
    Hmm, a Clem lesz megint a főhős, akkor kell egy 3-4 fajta kezdés a befejezések miatt... már várom, hogy oldják meg :D