16
  • Fbn Lx
    #16
    sherlock és spartacus továbbra is, törő rossz maximum harmadiknak
  • e98ff
    #15
    Szólok nekik, hogy legközelebb mindenképpen kérjék ki a te véleményedet is, mert az nagyon számít :)
  • Dynamic
    #14
    Ez érdekes. Ilyet se hallottam még, hogy a BB 4 évadig jó volt, az 5. már nem. Annyira egyértelműen felfelé futott a minőség, a sztori, a dráma, a fordulatok, hogy legrosszabb esetben is azt mondanám, hogy hasonlóan jó volt, de hogy rosszabb... Kizárt.
  • pixx
    #13
    BB a 4- évadig volt jó, utána nagyon lejtmenetbe kapcsolt a sorozat. Voltak olyan karakterek, akikkel egyszerűen nem kezdtek semmit, csak jelen voltak.

    A Trónok Harca egy könyvadaptáció, így nehéz bármivel is összehasonlítani. A műfaján belül egy új műfajt teremtett könyvként. HBO viszonylag egy normális sorozatot csinált belőle.

    WD meg szerintem a 3. évad közepétől szenvedés. Persze megmentette az utolsó évad 2. fele a teljes bukástól, de kezd uncsi lenni, hogy mindig ugyanazokat a köröket futjuk. Kicsit céltalannak érzem. Hiába képregén az alapja, úgy tudom, már gyökeresen eltértek az eredetitől, meg már régóta nem az eredeti gárda írja a forgatókönyvet, mert háromszor lecserélték az írókat.

    True Detective szerintem az év sorozata volt... nagyon nyers, és számomra valóságos. De a Hannibál 2. évada is nagyon bejött.
  • SanMaster
    #12
    Legjobb komikus férfi főszereplő: Jim Parsons (Agymenők)
    Nooormááális? Már megint? Minden évben neki adják???!! Az a sorozat már egy ideje a nézhetetlen kategória nálam. Egy ideje már u.a. történik, mintha az írók hülyének néznék a közönséget, mondjuk Amerikában az nem nehéz.
    Utoljára szerkesztette: SanMaster, 2014.08.27. 09:18:48
  • Evoluti0N
    #11
    "Komolyan? Meg akarod magyarázni a sikert? Azt hiszed, hogy van recept, amire te rájöttél, és senki más, mert azóta sincs ekkora siker a tévében? "

    Eh?
  • zetortraktor
    #10
    Komolyan? Meg akarod magyarázni a sikert? Azt hiszed, hogy van recept, amire te rájöttél, és senki más, mert azóta sincs ekkora siker a tévében?

    Sok olyan sorozat van, ami még nem volt. Mégsem sikeresek. Sokan áltatják magukat valamiért ezzel. Hogy csak azért siker, mert még nem volt. Miért nem volt? Mert senkit nem érdekeltek a zombik. Csinálnak majd más zombis sorozatot és azok sem fogják ennyire érdekelni az embert. Ami sikeres volt és lesz a műfajban, az azért aratott sikert, mert tetszett az embereknek.

    A TWD nem véletlen, hogy sikeres. A képregény is döbbenetesen jól fogadott és sikeres volt, amikor megjelent tíz éve. Ennyi a titok. Fogtak egy jó alapanyagot, egy tehetséges készítőt és kész.
  • Evoluti0N
    #9
    Zombis sorozat nem nagyon volt a WD előtt, kivéve pár minisorozatot. Épp ezért ilyen sikeres. Pedig ha nem zombis sorozatként tekintünk rá, hanem úgy általánosan egy sorozatként, akkor igencsak középszerű.
  • asgh
    #8
    A Trónok Harcával egyetértek, a WD-vel nem. A WD egyike volt az első olyan sorozatoknak, amikbe tolták a pénzt rendesen és nem gagyizták el a látványt, de ettől még egy sablonos zombisorozat egydimenziós karakterekkel, ilyenből meg hetente jön ki egy tucat.
  • Zenszkij
    #7
    Igen, igen de Matthew McConaugheyt már nem tudják díjazni, mert nem fog szerepelni a következő évadban, márpedig szerintem ő érdemelte volna meg a díjat. De ez csak az én véleményem. A Breaking Bad is jó, de McConaughey üti ezeket.
  • Skyline
    #6
    A trónok harca és a WD hype nélkül is minőségi címek.
  • asgh
    #5
    A Breaking Bad a sorozat befejezése miatt tarolt, mert többet már nem lesz lehetősége nyerni és megérdemelte az elismerést még akkor is, ha voltak nála jobbak (ha egyáltalán voltak).
    A Trónok Harca korábbi évadjai már kaptak egy csomó Emmy-t, az idei évad jó volt meg sokan nézték meg minden, de semmi olyan nem volt benne, amit eddig már ne díjaztak volna.
    A Walking Dead az igazi agyonhype-olt hígfos, így nem csoda, hogy nem kapott semmit, szvsz nem is fog és ez így van jól.
    A True Detective tényleg megérdemelte volna, hogy taroljon, de szerintem a következő évadokban kárpótolják őket az ideiért.
  • a.carkey
    #4
    Megnézve a díjazottakat, nos, mint az Oscar ...
  • zetortraktor
    #3
    "hype szemét meg visz mindent.. A trònoknak és a Walkingnak tarolni kellett volna egy reàlis dìjkiosztòn... "

    A nap poénja? a két leghype-osabb sorozatot hiányolod és a hype ellen beszélsz? WTF?

    "Reális"... Ha a tömegek által sasolt Trónok harcákat és Walking Deadeket nézel, akkor honnan tudnád, hogy mi reális? Az Emmy nem (csak) a tömegsorozatokról szól, nem arról, amit a legutolsó putriban is néznek, amik rajongói tizenéves tinik.
  • RAZOR27
    #2
    trónok harca meg pont nem hype mi? pfrt....
  • Ra1n
    #1
    Lol pont mint az oscar. Minöségi darab alig kap valami vagy semmit,hype szemét meg visz mindent.. A trònoknak és a Walkingnak tarolni kellett volna egy reàlis dìjkiosztòn...