Megint a Breaking Bad lett a legjobb sorozat - kiosztották az Emmy-díjakat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sherlock és spartacus továbbra is, törő rossz maximum harmadiknak
Szólok nekik, hogy legközelebb mindenképpen kérjék ki a te véleményedet is, mert az nagyon számít 😊
Ez érdekes. Ilyet se hallottam még, hogy a BB 4 évadig jó volt, az 5. már nem. Annyira egyértelműen felfelé futott a minőség, a sztori, a dráma, a fordulatok, hogy legrosszabb esetben is azt mondanám, hogy hasonlóan jó volt, de hogy rosszabb... Kizárt.
BB a 4- évadig volt jó, utána nagyon lejtmenetbe kapcsolt a sorozat. Voltak olyan karakterek, akikkel egyszerűen nem kezdtek semmit, csak jelen voltak.
A Trónok Harca egy könyvadaptáció, így nehéz bármivel is összehasonlítani. A műfaján belül egy új műfajt teremtett könyvként. HBO viszonylag egy normális sorozatot csinált belőle.
WD meg szerintem a 3. évad közepétől szenvedés. Persze megmentette az utolsó évad 2. fele a teljes bukástól, de kezd uncsi lenni, hogy mindig ugyanazokat a köröket futjuk. Kicsit céltalannak érzem. Hiába képregén az alapja, úgy tudom, már gyökeresen eltértek az eredetitől, meg már régóta nem az eredeti gárda írja a forgatókönyvet, mert háromszor lecserélték az írókat.
True Detective szerintem az év sorozata volt... nagyon nyers, és számomra valóságos. De a Hannibál 2. évada is nagyon bejött.
A Trónok Harca egy könyvadaptáció, így nehéz bármivel is összehasonlítani. A műfaján belül egy új műfajt teremtett könyvként. HBO viszonylag egy normális sorozatot csinált belőle.
WD meg szerintem a 3. évad közepétől szenvedés. Persze megmentette az utolsó évad 2. fele a teljes bukástól, de kezd uncsi lenni, hogy mindig ugyanazokat a köröket futjuk. Kicsit céltalannak érzem. Hiába képregén az alapja, úgy tudom, már gyökeresen eltértek az eredetitől, meg már régóta nem az eredeti gárda írja a forgatókönyvet, mert háromszor lecserélték az írókat.
True Detective szerintem az év sorozata volt... nagyon nyers, és számomra valóságos. De a Hannibál 2. évada is nagyon bejött.
Az anti-winnie brigád másodikszámú képviselője.
Legjobb komikus férfi főszereplő: Jim Parsons (Agymenők)
Nooormááális? Már megint? Minden évben neki adják???!! Az a sorozat már egy ideje a nézhetetlen kategória nálam. Egy ideje már u.a. történik, mintha az írók hülyének néznék a közönséget, mondjuk Amerikában az nem nehéz.
Utoljára szerkesztette: SanMaster, 2014.08.27. 09:18:48
Nooormááális? Már megint? Minden évben neki adják???!! Az a sorozat már egy ideje a nézhetetlen kategória nálam. Egy ideje már u.a. történik, mintha az írók hülyének néznék a közönséget, mondjuk Amerikában az nem nehéz.
Utoljára szerkesztette: SanMaster, 2014.08.27. 09:18:48
"Komolyan? Meg akarod magyarázni a sikert? Azt hiszed, hogy van recept, amire te rájöttél, és senki más, mert azóta sincs ekkora siker a tévében? "
Eh?
Eh?
Komolyan? Meg akarod magyarázni a sikert? Azt hiszed, hogy van recept, amire te rájöttél, és senki más, mert azóta sincs ekkora siker a tévében?
Sok olyan sorozat van, ami még nem volt. Mégsem sikeresek. Sokan áltatják magukat valamiért ezzel. Hogy csak azért siker, mert még nem volt. Miért nem volt? Mert senkit nem érdekeltek a zombik. Csinálnak majd más zombis sorozatot és azok sem fogják ennyire érdekelni az embert. Ami sikeres volt és lesz a műfajban, az azért aratott sikert, mert tetszett az embereknek.
A TWD nem véletlen, hogy sikeres. A képregény is döbbenetesen jól fogadott és sikeres volt, amikor megjelent tíz éve. Ennyi a titok. Fogtak egy jó alapanyagot, egy tehetséges készítőt és kész.
Sok olyan sorozat van, ami még nem volt. Mégsem sikeresek. Sokan áltatják magukat valamiért ezzel. Hogy csak azért siker, mert még nem volt. Miért nem volt? Mert senkit nem érdekeltek a zombik. Csinálnak majd más zombis sorozatot és azok sem fogják ennyire érdekelni az embert. Ami sikeres volt és lesz a műfajban, az azért aratott sikert, mert tetszett az embereknek.
A TWD nem véletlen, hogy sikeres. A képregény is döbbenetesen jól fogadott és sikeres volt, amikor megjelent tíz éve. Ennyi a titok. Fogtak egy jó alapanyagot, egy tehetséges készítőt és kész.
Zombis sorozat nem nagyon volt a WD előtt, kivéve pár minisorozatot. Épp ezért ilyen sikeres. Pedig ha nem zombis sorozatként tekintünk rá, hanem úgy általánosan egy sorozatként, akkor igencsak középszerű.
A Trónok Harcával egyetértek, a WD-vel nem. A WD egyike volt az első olyan sorozatoknak, amikbe tolták a pénzt rendesen és nem gagyizták el a látványt, de ettől még egy sablonos zombisorozat egydimenziós karakterekkel, ilyenből meg hetente jön ki egy tucat.
Igen, igen de Matthew McConaugheyt már nem tudják díjazni, mert nem fog szerepelni a következő évadban, márpedig szerintem ő érdemelte volna meg a díjat. De ez csak az én véleményem. A Breaking Bad is jó, de McConaughey üti ezeket.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
A trónok harca és a WD hype nélkül is minőségi címek.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
A Breaking Bad a sorozat befejezése miatt tarolt, mert többet már nem lesz lehetősége nyerni és megérdemelte az elismerést még akkor is, ha voltak nála jobbak (ha egyáltalán voltak).
A Trónok Harca korábbi évadjai már kaptak egy csomó Emmy-t, az idei évad jó volt meg sokan nézték meg minden, de semmi olyan nem volt benne, amit eddig már ne díjaztak volna.
A Walking Dead az igazi agyonhype-olt hígfos, így nem csoda, hogy nem kapott semmit, szvsz nem is fog és ez így van jól.
A True Detective tényleg megérdemelte volna, hogy taroljon, de szerintem a következő évadokban kárpótolják őket az ideiért.
A Trónok Harca korábbi évadjai már kaptak egy csomó Emmy-t, az idei évad jó volt meg sokan nézték meg minden, de semmi olyan nem volt benne, amit eddig már ne díjaztak volna.
A Walking Dead az igazi agyonhype-olt hígfos, így nem csoda, hogy nem kapott semmit, szvsz nem is fog és ez így van jól.
A True Detective tényleg megérdemelte volna, hogy taroljon, de szerintem a következő évadokban kárpótolják őket az ideiért.
"hype szemét meg visz mindent.. A trònoknak és a Walkingnak tarolni kellett volna egy reàlis dìjkiosztòn... "
A nap poénja? a két leghype-osabb sorozatot hiányolod és a hype ellen beszélsz? WTF?
"Reális"... Ha a tömegek által sasolt Trónok harcákat és Walking Deadeket nézel, akkor honnan tudnád, hogy mi reális? Az Emmy nem (csak) a tömegsorozatokról szól, nem arról, amit a legutolsó putriban is néznek, amik rajongói tizenéves tinik.
A nap poénja? a két leghype-osabb sorozatot hiányolod és a hype ellen beszélsz? WTF?
"Reális"... Ha a tömegek által sasolt Trónok harcákat és Walking Deadeket nézel, akkor honnan tudnád, hogy mi reális? Az Emmy nem (csak) a tömegsorozatokról szól, nem arról, amit a legutolsó putriban is néznek, amik rajongói tizenéves tinik.
trónok harca meg pont nem hype mi? pfrt....
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Lol pont mint az oscar. Minöségi darab alig kap valami vagy semmit,hype szemét meg visz mindent.. A trònoknak és a Walkingnak tarolni kellett volna egy reàlis dìjkiosztòn...