Nem kell Stallone és pár öreg akciósztár a sikerhez

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem tetszett az expendables összes része felidézi a régi szép időket 😊
Mondjuk ha oldschool akciót szeetnének csinálni, inkább szavaznék egy "DIe Hard 1" szerű sztorira.

attól, hogy minden b-kat akciósztárt egy filmbe zsúfolnak, nem lesz vonzó a film. sőt, számomra a legtöbbjük mindig ellenszenves volt.

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

Igen tudom, de manapság kit érdekel? (itt nagyba gondolkozz) Az első nyilván jó pár embert, mivel kis nosztalgia, de már harmadszorra rohadtul nem kell a dolog. Az első úgy ahogy nekem is tetszett, hisz imádom a régi akció filmeket amibe a mélyen tisztelt urak szerepeltek, de nem kell évente gyártani, ráadásul ugyanazt. Hiszen manapság ez már szinte gagyinak, klisének tűnik az egész, már nem ugyanazok az igények, épp ezért volt tökéletes 1 rész belőle.
Ha jól emlékszem Stalone eleve oldschool B kategóriás filmnek csinálta az elsőt.
Zombee
Pl. engem? Én pont egy old-school B kategóriás akciót akartam látni.

Szerintem nem nagy dolog, hogy már a harmadik filmet lekörözték. Az első egyértelműen felkeltette mindenki érdeklődését, de csak egy oldschool B kategóriás film lett, ki a fenét érdekelné már a harmadik rész, mikor a második sem mutatott semmi újat, sőt gyengébb is volt...
Kezdem azt hinni, hogy Szekeres Viktort szexuálisan zaklatták a Feláldozhatók.