Szekeres Viktor

Nem kell Stallone és pár öreg akciósztár a sikerhez

A sztármentes Kamuzsaruk csúnyán odacsapott Stallonének és veterán csapatának.

Amerikában a hétvége meglepetése volt, hogy a Kamuzsaruk a maga 17 millió dolláros költségvetésével és ismeretlen színészeivel több bevételt szerzett, mint a sztárparádét felvonultató The Expendables - A feláldozhatók 3, ami többek között remekül jelzi azt, hogy az eleinte pusztán reklámokkal és színészekkel eladott Stallone-film eddigi epizódjaiban mennyien csalódtak. Míg az első The Expendables 34,8 millió dollárt termelt csak Amerikában a nyitóhétvégéjén, addig lehet, hogy a harmadik rész összbevétele alig lépi majd át ezt az összeget, hiszen a 16,2 millió dolláros start minden, csak nem jó.

A negyedik helyen indító The Expendables 3-at a Kamuzsaruk (Let's Be Cops) körözte le hétvégén 17,7 milliós starttal, s a szerdán bemutatott film így már 26 millió dolláros bevételre tett szert. A filmet inkább férfiak nézték meg (56%) és 25 éven aluliak (54%), viszont a gyenge fogadtatás és a lehúzó kritikák miatt jó eséllyel csak 55-60 millió dollárig juthat el. (A The Expendables 3 esetében a nézők 61%-a volt férfi és csak 34%-a 25 éven aluli - ennyit a PG13-as korhatárról.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • paby88 #8
    Nekem tetszett az expendables összes része felidézi a régi szép időket :)
  • stoppos #7
    Mondjuk ha oldschool akciót szeetnének csinálni, inkább szavaznék egy "DIe Hard 1" szerű sztorira.
  • Ender Wiggin #6
    attól, hogy minden b-kat akciósztárt egy filmbe zsúfolnak, nem lesz vonzó a film. sőt, számomra a legtöbbjük mindig ellenszenves volt.
  • StoneCold7 #5
    Igen tudom, de manapság kit érdekel? (itt nagyba gondolkozz) Az első nyilván jó pár embert, mivel kis nosztalgia, de már harmadszorra rohadtul nem kell a dolog. Az első úgy ahogy nekem is tetszett, hisz imádom a régi akció filmeket amibe a mélyen tisztelt urak szerepeltek, de nem kell évente gyártani, ráadásul ugyanazt. Hiszen manapság ez már szinte gagyinak, klisének tűnik az egész, már nem ugyanazok az igények, épp ezért volt tökéletes 1 rész belőle.
  • harmi2009 #4
    Ha jól emlékszem Stalone eleve oldschool B kategóriás filmnek csinálta az elsőt.
  • Zombee #3
    Pl. engem? Én pont egy old-school B kategóriás akciót akartam látni.
  • StoneCold7 #2
    Szerintem nem nagy dolog, hogy már a harmadik filmet lekörözték. Az első egyértelműen felkeltette mindenki érdeklődését, de csak egy oldschool B kategóriás film lett, ki a fenét érdekelné már a harmadik rész, mikor a második sem mutatott semmi újat, sőt gyengébb is volt...
  • hgaben90 #1
    Kezdem azt hinni, hogy Szekeres Viktort szexuálisan zaklatták a Feláldozhatók.