Megvan a Terminátor rebootjának címe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Swarci meghulyult oregkorara....
De a f@sznak kell a reboot... A gondolattától is hányinger kerülget.
arty
mamár minden nagy film 150-200milla körül készül... és cgi-ből robotot készíteni könnyebb, mint majmot vagy avatárt 😉

Forza.

Sok nyüzüge producer nem meri megkockáztatni,hogy csak ember kontra gép jövő harcolás lenne,hiszen minden generációnak el kell mesélni az elejét is..hiába várjuk mi,hogy végre lássuk,honnan is lett időgép,hogy jutottak be,küldték vissza,stb ..stb...lehet a költségei is horrorisztikusak lennének...
Elemi Ösztön, és az "úgy jó, ahogy van" egy mondatban 😄
Zombee
Ugye nem gondolod komolyan, hogy a Szállító kultuszfilm, és annak bármiféle új része, akár előzménye, akár újragondolása, akár akármije törést okozna, vagy bármit is meggyalázna. Az egy teljesen jellegtelen film, bárki játszhat benne bárkit.

"Tango & Cash reboot" 😄 Na ez ütött 😄 Kedvenc filmem.
A legjobb az egészben h már angol szinkronnal sem olyan jó, mert magyarul egy csomó helyen inkább poénokat tettek be ahelyett amit valójában mondanak 😄
Utoljára szerkesztette: msnforever2, 2014.08.15. 11:18:50
"Én meg már sose látom John Connort harcolni a gépek elleni háborúban, holott a T1 bevezető képkockái óta várom."
akár csak én. De ebből soha nem lesz már semmi. Sztem. Most megcsinálják a T1 reboot-ját, aztán a T2,T3 stb rebootját, majd kezdik elölről. Mert ugye mire befejezik az összes újraforgatását már legalább 10 év telt el, tehát az elsővel már lehet szarozni megint.
Kíváncsi vagyok, hogy pl. mikor lesz StarWars IV reboot :o vagy StartTrek 1 reboot.

Számomra a reboot egyet jelent azzal, hogy qurvára nincs 5letük sem, hogy miről lehetne filmet csinálni.

Mess with the best, die like the rest Linux4ever

arty
Remélem jelentős anyagi buktát szenved el a reboot teljes alkotógárdája. Persze nem fog, a cím majd eladja ezt a fost - mert borítékolható, hogy egy értelmetlen, fos reboot lesz egy méltó folytatás HELYETT.

Én meg már sose látom John Connort harcolni a gépek elleni háborúban, holott a T1 bevezető képkockái óta várom.

Forza.

"Ha nem tetszenek a rebootok meg nem is érdekel minek kell összeszemetelni a fórumot?"

Aki más véleményen van, mint te, az ";szemetel"? Aki az elmúlt 10 év katasztrofálisan silány rebootjai alapján mond véleményt, az nem nyitott az újra? Egy reboot egyébként is mitől új? Erre a szarra épp úgy nincs szükség, mint tucatnyi másikra, amivel kapcsolatban azt hiszi a sok idióta, hogy a modernizálással valami pluszt ad hozzá. Hát nem.
Utoljára szerkesztette: Ender Wiggin, 2014.08.15. 06:39:50

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

Mert nyilván annak van gond az agyával akinek tetszik valami, nem annak aki ítélkezik mások felett filmek miatt. Ezen kéne elgondolkodni inkább nem ostobaságokat írogatni, nem a filmez ízlés miatt lesz valaki buta hanem ha valaki olyanokat írogat mint te. Biztos vagyok benne, hogy van olyan film amit én szarnak tartok neked meg az a jó, mégsem mondanám rólad hogy emiatt agyhalott lennél.
Egyébként a Terminátor a 2. rész előtt is a pénzről szólt, nem szimplán jó szándékból költöttek rá annyi pénzt a készítői 😉 Ha nem tetszenek a rebootok meg nem is érdekel minek kell összeszemetelni a fórumot? Én is jobban szeretem a régi változatot mindenből, de attól nem kell elzárkózni új dolgoktól. Egyébként miért kell olyan filmekről véleményt mondani amit még el sem készítettek? Érthetetlen számomra az ilyen ostoba hozzáállás.

valamit
Érdekes. Az imdb-n már van szereplőgárda, az alapján tovább is lehet gondolni. Pl. John-t 69-es, Sarah-t 87-es, Kyle-t 86-os fogja játszani, míg a T800 Williamson Áron lesz.

http://twitter.com/valamit76 http://conspiracy101.t35.com/ http://www.youtube.com/user/Darwin76valamit#p/f

A reboot újrakezdés. azaz előlről csinálják meg, gondolom megint próbálkoznak majd a John Connor-Sarah Connor-Kyle Reese vonallal. Ez pedig már létezik és nincs nála jobb, nem is kell nála jobb. A Terminátor a második fim után már csak a pénzről szól, aki olvasta a különféle regényeket és otthon van a Terminátor "világában", az pontosan tudja mi a probléma a folytatásokkal, a reboot pedig alapból nem ér majd semmit. Persze a mai mozinéző fiatalság (alkonyat-sam raimi féle hulladék pókember filmek sikerét okozó agyhalottak...) majd kajálni fogja, mert nekik a régi film már nem mond semmit, ezt majd jól telenyomják CGI-vel és máris sikeres lesz, de soha nem lesz Terminátor. Ahogy az új Robotzsaru és Conan sem ért fel az eredetikhez. És borítékolható, hogy az új Hegylakó, vagy akár a Szállító is bukta lesz. Vannak régi kultuszfilmek, amikből nem lehet reboot, mert úgy jók, ahogy vannak. Minden régi motoros tudja mely filmek ezek. A teljesség igénye nélkül pár cím, csak képzeld el milyen lenne: a Die Hard, Star Wars, Tango és Cash, Halálos fegyver, Rambo, Rocky, 48 óra, Elemi ösztön, Utolsó cserkész, Ghost, Grease az eredeti szereplők nélkül, noname kis senkikkel, modern CGI tálalásban. Már rágondolni is hányinger, hiába lenne világsiker esetleg akármelyik, mert a mai mozinézők nagy része nem is élt akkor mikor ezek mentek. Sajnos nem csak az akkori legendák, hanem az akkori nézők is elfogytak mára, ezért tart ott a mozi, hogy bármilyen szarból kasszasiker lehet, mindegy, hogy egy év múlva már senki nem emlékszik rá, nemhogy 20 év múlva is rongyosra nézné...
Utoljára szerkesztette: Dewri, 2014.08.14. 18:08:52
Mi a baj a reboottal? Nem feldolgozás. Ezerszer inkább kezdjék újra a sorozatot nulláról, mintsem folytassák a legutóbbi gagyi után. Az alapanyag marha jó, megérdemli a rebootot.
Reboot. Nincs több kérdésem...