79
The Leftovers
-
#39 -
#38 The Leftovers returns October 4 on HBO. -
#37 -
nagyon komoly ez a zene. bár elég hatásvadász mikor a sorozatban megszólal:D -
#35 -
#34 -
#33 Ez az évadzáró.. 10/10 -
#32 hát ez oda :O
okosabb nem lettem semmivel sem az biztos :D
ha valaki megkérdezné miről szólt ez az első évad mondanám neki nézze meg és magyarázza el nekem is :D
-
red13 #31 És most várhatunk majdnem egy évet. :( -
#30 Tyűűűűű ez az évadzáró.... ez odabaszott... -
#29 Az én ízlésem kikezdhetetlen. :D -
#28 Mi? Inkább te, nem? :D -
#27 Végre rájöttetek, hogy mi a jó. -
#26 A rendőr, K. Garvey felesége Laurie, pontosabban az őt játszó színésznő csak nekem tűnik indokolatlanul öregnek? Ok, hogy a szerep miatt úgy sminkelik ami a nyúzottságot domborítja ki, ill. azt, hogy nyilván nem sminkel a szektában (ez jó, olyan smink ami azt a hatást kelti, hogy nem sminkel), de ettől függetlenül látszik rajta a kor, azok az iszonyú szarkalábak... amikor indult a sorozat, az első epizódnál rendesen megdöbbentem. A fejemben még mindig a Szemtől szemben bájos, szende grafikus képe élt róla, a különbség teljesen megdöbbentett. -
#25 Mi, ennek a sorozatnak köze nincs a vallásokhoz a főcímen kívül. Remélem így is marad. :) A karaktere annak a csajnak engem nem zavar, ellenben a színésznő...broáf... -
red13 #24 Csak azért gondoltam, mert az egész sorozat nagyon a vallásokra épít, és többnyire az öreg is a válla fölé nézve beszél valakihez. Meg azt az újságot is minek adta neki? Patti is miért mondta hogy tudod ki vagy, meg emlékszel? Na mindegy marhára várom a következő epizódot, ami sajnos még jó bő egy hét múlva jön. :(
Legjobban az idegesített a csajba, meg az összes tizenévesbe, hogy mindenki kurva, drogos, alkoholista, és úgy beszélnek egymással mint egy darab szarral. Az utóbbi években megfigyeltem, hogy előszeretettel ábrázolják így a tinédzsereket. Nem tudom, nem voltam olyan rég tizenéves, nem is voltam jó gyerek, de akkor marhára nem ez ment. Hogy ez most csak egy sarkítás lenne, vagy tényleg ilyenek a fiatalok Amerikába nem tudom, de már rohadtul idegesít a sorozatokban, és inkább kínos, mintsem menő. -
#23 Remélem nem ilyen irányba mennek el, nem is illene a sorozatba. Simán megkattantak. Uhh, Aimee, az a színésznő, nagyon ocsmány feje van, néha már gusztustalanul ronda.
Amúgy ezzel a résszel Lindelof le se tagadhatná, hogy a Lost egyik készítője volt. -
red13 #22 2 nap alatt lenyomtam a 9 részt. Durva, pontosan az ilyen sorozatokat szeretem. A Lost, Breaking Bad óta nem volt még egy ilyen sorozat, ami ennyire berántott volna és ilyen hamar ledaráltam volna. Na jó ott volt év elején a True Detective, de azt heti rendszerességgel néztem, így nem volt mit darálni. :) Ami egyedül idegesít az az, hogy nagyon húzzák a Kevin-es dolgot, hogy egyáltalán mi történik vele, és mi történt az apjával. Vagy benne volt a sorok között, csak épp én nem figyeltem eléggé? Angyalokra tippelnék, bár lehet jó nagy hülyeség. Mindenesetre remélem választ kapunk a 10. részben rá, és nem kell 1 évet várnunk. Ja a másik meg Aimee karaktere, te jó ég, péklapátot gyorsan! -
#21 Nehogy már ilyen böhöm nagy kép legyen. Rendes bannernak ez is jó lesz:
-
#20 Wow. Just wow. -
#19 nah ez a 9es jó rész volt -
#18 :D -
gotchaaa #17 :D
-
#16 kérvényezd a modi topikban:D -
#15 AztarohaDT ez mekkora rész volt te jó ég....á egyszerűen ZSENIÁLIS ez a sorozat!!!!
Ez mehetne bannerba
-
#14 ez a 8 epizód nagyon jó volt
sztem a dog killer faszi is hangokat hall, mert mikor kisétált a faházból akkor sztem nem pattyhez beszélt. de amúgy egyre több kérdőjel:D -
#13 Omg -
#12 Szerintem dögunalom, én 3 epizódig bírtam. -
#11 hát nem egyszerű sori az tuti. igazából fogalmam sincs mi akar ez az egész lenni, és mit akarnak kihozni majd az egészből, de kurva jó eddig.:D -
#10 Pedig nem bonyolult. Mindennek jelentése van. -
#9 csak nekem full magas ez a sorozat?:D nem sokat értek belőle :( -
#8 Tyű ez a mostani rész nagyon durva volt. Egyértelműen ez a sorozat az év újonca drámában. -
gotchaaa #7
Direkt a cikk miatt kezdtem el nézni, 4. résznél járok, király!
Utoljára szerkesztette: gotchaaa, 2014.08.16. 22:41:50 -
#6 Bocs de ez baromság. A sorozatban semmi sem utal arra, hogy bibliai dolognak tekintenék ezt az egészet. Persze néhányan elhiszik de nagyon nem erről szól a sorozat. Sőt nem is a keresztényekről hanem hétköznapi emberekről. -
#5 már a cím is faszság:) -
#4 Én kb a második résznél kaszáltam.
Itt egy kritika róla:
The leftovers -
#3 Főként a karakterekre koncentráló dráma, kis misztikummal megfűszerezve.:) -
#2 Ez milyen stílusú sorozat?
Amit olvasok róla picit érdekes, de nem annyira, hogy belekezdjek. -
#1 Már korábban is akartam a sorozatnak topikot nyitni, de nem volt biztos eddig hogy lesz 2, évad, ezért inkább nem nyitottam, de ma berendelte az HBO a 2. évadot. Ahogy olvastam a sorozatok topikot jó páran nézik a sorozatot. Nálam a True Detective és a Fargo mellett eddig az év újonca.