3
  • Macropus Rufus
    #3
    link

    "A Facebooknál már tavaly óta arról beszélnek, hogy amíg az okostelefonok árszintje a felzárkózó országokban a többség számára nem lesz elérhető, addig igenis nagy potenciál van a hagyományos készülékekre is appokat fejleszteni. A Samsung, az Apple, a Sony vagy az LG csúcskészülékei számára a fejlődő országok fehér foltot jelentenek egyelőre: Indiában például a lakosság csupán 10%-a ha megengedheti magának az említett gyártók okostelefonjait. "

    szerintem van lehetőség még a buta telókra. Véleményem szerint akinek okos telók használójának bő 60-70%-a ki sem használja a készüléke tudását. A használatuk kimerűl az FB használatában, meg zene hallgatásban és a fotózásban. Ráadásúl még rohadt drágák is.
  • COOLancs
    #2
    A Nokia annak idején a 3. világot akarta elárasztani buta telefonokkal, ahelyett hogy az okos telefonokra koncentrált volna mint mindenki más. Meg is lett ennek az eredménye: csőd. Most a Microsoft megint ugyanezt a taktikát választja akkor ne lepődjenek meg ha tönkre mennek. Ezeken a telókon alig van nyereség, ráadásul a kínai konkurenciával is meg kell küzdeni.
  • Macropus Rufus
    #1
    Jelenleg a un. buta telefonok többen vannak mint az okos telók A fejlődő országok lakosai nem engedhetik meg maguknak, hogy drága kütyüket vegyenek. Ők viszont majd 3milliárdan vannak. Eléggé komoly piaca van még ezeknek a vasaknak.
    l