14
Online free2play agymenés
 • Janicsillagasz
  #14
  Sziasztok!
  Remélem vannak még aktív tagok ebben a fórumban.
  Régi játékos vagyok, de a játék mivoltjában újnak számítok.
  Lenne pár kérdés amire egyszerűen nem tudok rájönni:
  -Nightmare pályákat hogy lehet felszabadítani? Egymagam kivégzem a hard módot, tehát tejesítem is a hardot és max pontszámot érek el, mégse engedi a nightmare-t. Kártyám van egy tucat.....
  -A pet-ek beosztása mitől függ? Úgy értem a normal pet-ből hogy lesz excellent, majd rare majd epic rare? Vásároltam cash-ért egy grim dead pet-et amit alapból excellentnek adott. De hogyan lehet továbbfejleszteni?
  -Egyre több játékosnál látok Tyrant fegyókat, de nem találom hol lehetne olyat venni. Csak a lövészeten és a supply ládákkal lehet szerezni? Nem hiszem el hogy mindenki pont azt nyitja ki, valahonnan inkább veszik.... nem?
  -Kulcskártyát lehet szerezni bármi módon a játékban, vagy CSAK venni lehet? Sokszor látom hogy nyitogatják a ládákat, és kétlem hogy percenként vesznek kártyát 1500-as cash áron. Vagy mégis? :/
 • Maxtreme
  #13

  ez kész :DDDDD
 • Maxtreme
  #12
  Pár napja meg új update jött.

  Full Metal Moon 1.2.0
  Better buckle up: Hazard Ops is prepared for liftoff. This update is out of this world and will take you all the way to the moon!
  New Co-op Assault Ops map: Launch Site
  New Co-op Survival 2.0 map: Moon Landing
  New costumes, including Motor Psycho, HazMat Commando, White Ninja
  New weapons, including Thunder QBU88, Giant Scythe, Assault A4L
  Capture the Flag mode, playable on 12 maps
  2 new PVP Maps: Headshot Hotel, Megalith Quarry

  The next Hazard Ops update goes live on 23 October, pushing mercenaries beyond all limits. We’re sending you pretty far out – and straight to the moon!

  The IMSA has it in for that big hunk of cheese, and they’ll stop at nothing to make it theirs. On the new Assault Ops map “Launch Site”, you’ve got to stop a legendary order of assassins from blasting a nasty virus into the atmosphere. But be careful: Those ladies take no prisoners.

  Experience the thrilling plot of the assassin boss Colonel Cooper and her vile plan on the new Co-op map “Moon Landing” in Survival 2.0 mode. She’s about to stir up a serious shitstorm, so wipe the moondust out of your eyes and take her down!

  One small step for a merc, one giant leap for the team. This just in: In Capture the Flag mode, you’ll really have to work together as a team. That’s the only way to secure the points necessary for victory.  Illetve ma is ügyködnek a fejlesztők.
  HW csere miatt egy darabig offline állapotban vannak a szerverek. A bővítésre azért van szükség mert iszonyat módon megszaporodtak a játékosok a steames megjelenés óta, és rengeteg a serverlag, lassulás, csatlakozási probléma stb.
  Állítólag a jövőben kap a játék anticheat támogatást is. Erre szintén nagy szükség van mert rengeteg sajnos a csaló. Napszerűen futok össze 2-3 hacker vérpisitvel akik 1-2-es szinten 40/5-ös K/D arány produkálnak ős 40-50-es szintű játékosok ellen...
 • Fpocok
  #11
  Ma jön STEAM-re.
 • Maxtreme
  #10
  Ma új frissítés érkezik.

  Living Nightmares 1.1.0
  Living Nightmares will hit the Hazard Ops servers on 16 September, bringing with it not only 8 new maps but also a whole new game mode.

  Infection mode will be the latest addition to our competitive PvP gameplay and has a very special twist to it.
  Whole regions were hermetically locked down by the government in order to prevent a further spread of the infectious plague, and they’re paying mercenaries to do the cleaning up. That means YOU!
  Earning your paycheck has never been an easy task, but Infection matches are special.

  Having your face peeled off by one of the infected means not only a painful death, but you will join their ranks of the undead on the hunt for the living! So always be alert, shoot on sight, and aim for the head, or you’ll end up fighting against your friends as one of the superhuman living dead.  New Versus Mode: Infection (2 Maps)
  2 New Co-op Survival 2.0 Maps
  2 New Co-op Turret Defense Maps
  New Co-op Assault Ops Map
  2 New Co-op Zombie Maps
  New Versus Mech Map
  15 new weapons and 5 new costumes • Maxtreme
  #9
  Basszus ez a post el is kerülte a figyelmem :)

  Ha az ember gyorsan akar jó cuccokat, tény hogy fizetni kell. (egy jó fegyver kb 3e foritba kerül, de azzal elleszel kb örökre)
  Viszont a fegyverek szinthez vannak kötve, tehát ez sem feltétlen igaz. Hiába vásárolsz Te jó stukkert ha mondjuk level1-es vagy, mert az igazán ütős cuccok 25-ös szinttől kezdődnek.
  Tény hogyha eredményt akarsz elérni a versus módba, elég sokat kell gyakorolni. Bizonyos szinttől már játékbeli pénzért is kapsz használható, jó fegyvereket. (p90, aks-74u, F2000, stb)
  A Coin megint csak olyan hogy annyit kapsz mint az álllat. Nekem most 70db van, pár napja még 100 felett voltam, csak nekiálltam egy nightmare missziónak, és kicsit megfogyatkoztak :DD
 • Maxtreme
  #8
  multi. (sok játékmóddal)
 • Shep
  #7
  Ez most csak multis, vagy van single is?
 • JethroHUN
  #6
  Írtam PM-et. Mivel kitöröltem a legelső karakterem, nem engedte újra felhasználni azt a nevet. Most HexHU
  Viszont nem tudom mennyit fogok még ezzel játszani... iszonyat p2w a játék... A nem beast mód pvp-t kb el lehet felejteni, annyira undorító erősek azok a fullra felszerelt 80 eurós fegyverek... A co-op szintén... pénzbedobós flipper szerű az újra éledés rendszer elég gáz...
 • Maxtreme
  #5
  azt írja hogy nincs ilyen nevű katona.
 • Maxtreme
  #4
  a busyra nyugodtan mehetsz :)
  Ok, otthon felveszlek.

  Egyébként a napokban megjelent a játék végleges, 1.0 verziója.
  Most már robotokkal, robotok ellen is lehet nyomulni. :)
  Szvsz egész faszányos lett.

 • JethroHUN
  #3
  Ma töltöttem le. Játék screenshotos tokiban láttam tőled pár képet és gondoltam megnézem. Csak a probléma azt, hogy elég kevés a játékos, mindkét módban (versus és co-op) az első válaszható fullon van (busy) a többin meg csak pár játékos van, egyedül meg lehetetlen ez a játék... mivel az összes eddig coop játék mód amit próbáltam az a folyamatos előre nyomulásról szól.

  A pvp pedig nem igazán értem miért ilyen elég gagyin kivitelezett hawken másolat.

  Vegyél már fel játékban HexHUN.
  Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2014.08.27. 22:42:36
 • Maxtreme
  #2
  Hopp egyvalami kimaradt, kb a legfontosabb :)) (bár akit érdekel, google segítségével úgy is megtalálná)
  Regisztráció, és letöltés.
  Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2014.08.12. 12:31:01
 • Maxtreme
  #1


  info
  Gondolom sokaknak a Hazard Ops név nem mond túl sokat, ennek talán az az oka, hogy az eredeti címe Zombies Monsters Robots (ZMR) volt, és sok országban, köztük kis hazánkban is sokáig ezen a nevén reklámozták. Igazából Amerikában még mindig ezen a néven fut, csak Európában változtatták meg a nevét Hazard Ops-ra. Ennek persze a hátulütője, hogy az interneten 2-3 bemutatónál többe nem igazán botlik az ember, ha a ”Hazard Ops” névre keres rá, az igazán ütős infókat ZMR névvel töltik fel…

  Mint a legtöbb játéknál, az első lépés itt is a karakterünk megalkotása lesz, viszont aki az aprólékos tervezéshez szokott, annak most csalódást kell okoznom, mivel itt nincs túl sok lehetőség. Gyakorlatilag 3 opció közül választhatunk egy arcot és 5 opció közül választhatunk egy frizurát hősünknek, akivel majd a csatatéren fogunk garázdálkodni… Viszont szerencsére ettől függetlenül rengeteg ruha áll majd rendelkezésünkre, amivel fokozhatjuk hősünk külsejét. Göncöket küldetések után kaphatunk, vagy a már fent említett pénztárca-könnyítős módszerrel is beszerezhetjük őket. Ezek azonkívül, hogy menőn néznek ki, másra is használhatók, például néhány különleges öltözék több töltényt, nagyobb védelmet vagy egyéb finomságokat is adhat. Persze az igazán ütős extrákért fizetni kell, de aki ennek nem híve, annak se lehet majd oka panaszra, hiszen a legtöbb maskara ingyen is megszerezhető.
  Miután létrehoztuk a karakterünket, már kezdődhet is a móka! Szerencsére pályákból és játékmódokból nem lesz hiány, kedvünkre csemegézhetünk majd a szép hosszú listából. A co-op játékmódok között megtalálható a már megszokott Horda mód, ahol túl kell élnünk az ellenséges hullámokat, a tipikus zombis móka ahol célunk minden ellenség likvidálása, az Assault Ops, ahol különböző küldetéseket kell végrehajtanunk, majd a pályát egy bossfighttal zárjuk és az úgynevezett Kill Every Thing 2, ami lényegében ugyanaz a zombihentelős történet, csak itt kicsit furfangosabbak a pályák. Ha co-opban szeretnénk játszani, akkor egyelőre ezekkel a játékmódokkal fogunk találkozni, de aki esetleg nem lenne megelégedve a jelenlegi kínálattal, az is meg fogja találni a helyét, hiszen állítólag rengeteg játékmód érkezik még a közeljövőben.

  Mivel a játék még fejlesztési stádiumban van, ezért jelenleg csak 2 nehézségi fokozat érhető el, a könnyű és a közepes. Ezek egyelőre komolyabb csapatmunkát vagy taktikát nem igényelnek, ennek szerintem főleg az az oka, hogy a játék túl sok játékost zsúfol egy pályára, ráadásul erre rátesz egy lapáttal, hogy valószínűleg a szörnyek és a robotok fejébe is a zombik agyát ültették. Ellenségeink nem egyszer fognak elfutni mellettünk, és a legtöbbször a fedezék mögül kikukucskálva várják, hogy mikor lőjük már le őket. Néhanapján nagyobb termetű ellenségek is előfordulnak, akik jelentősebb kaliberrel támadnak majd ránk, de az ő legyőzésük se fog majd különösebb problémát okozni. Viszont pozitívum, hogy a megölt ellenségek fegyvereit elvehetjük, így egy kis szerencsével még minigunra is szert tehetünk.
  stb... forrás

  A tesztelő még egy régebbi verzióval kapcsolatba fejtette ki a véleményét, azóta rengeteg hibát javítottak.

  Videok

  Gépigény
  Minimum
  CPU: Pentium 4 2.0GHz
  Memory: 2GB RAM
  Hard Drive: 10 GB
  Graphics: 7600GT or better (must support Shader Model 3.0)
  OS: Vista or Windows 7

  Recommended
  CPU: Intel Core 2 Duo, Core 2 Quad, i7 or AMD equivalent
  Memory: 2GB+ RAM
  Hard Drive: 20 GB
  Graphics: 9800GT, GT240 (4800 series, HD5600 series) or AMD equivalent
  OS: 64-bit Windows 7/Windows 8

  ----------------------------------------------------------------------------

  A topik elsődleges célja hogy minél több magyar megismerje és kipróbálja a játékot, ami véleményem szerint iszonyat addiktív.
  Az ember először azt gondolná (én is így voltam) az első 1-2 video megnézése után hogy ez valami iszonyat gagyi f*szság, de ha kipróbálás után garantáltan megváltozik a véleménye. (nyilván annak aki fogékony a stílusra)
  Én kb 3 napja alig tudok lejönni róla úgy, hogy manapság egyre kevesebbet játszok (van mikor hetekig semmivel)
  A megjelenítésért az Unreal engine 3 felelős, szal a vasigénnyel nagy baj nincs.
  A látványvilág olyan amilyen, szerintem elég. (de úgy sem azt fogjuk nézni)
  A cucc még erősen beta verziós (0.30) de én a szerveroldali lagoktól eltekintve sokk problémába nem ütköztem.
  Mai trendeknek megfelelően free2play címről beszélünk, viszont sok mindent csak pénzért lehet megvásárolni. pár fegyer, ruhák, boosterek stb.