Assassin's Creed: Rogue
← ElőzőOldal 3 / 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sem...ahogy a hirtelen jött Liberation sem és az idei főjáték,a Unity sem..
Addig kijátszom boxon 2X aztán majd PC-n is tuti😊
Akkor ott a Unity.Az jön PC-re.Abba nincs hajózás,kérdés,hogy mi lesz akkor benne?😄
Na de ha nem kell hajózás akkor Unity
Na de ha nem kell hajózás akkor Unity
Háááát- PC-re jön egyáltalán? Mondjuk még egy hajós AC engem nem igazán tud érdekelni.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Azta mindenit!😊Én ezt akarom.
Már beletörődtem,hogy befejezik a hajós részeket de nem!Hát engem most kilóra megvettek
Már beletörődtem,hogy befejezik a hajós részeket de nem!Hát engem most kilóra megvettek
Újabb rókabőr?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Amit eddig "tudunk" a játékról:
- A játék az AC4 motorját fogja használni és megjelenik minden platformra (A Unity csak PS4, Xbone és PC-re).
- 1758 körül játszódik valahol a Atlanti-óceán környékén.
- Egy Shay nevű (kívülálló vagy templomos) figurát alakítunk aki elárulja a kapitányát.
- Elképzelhető, hogy meglátogathatjuk New York-ot.
- A játék az AC4 motorját fogja használni és megjelenik minden platformra (A Unity csak PS4, Xbone és PC-re).
- 1758 körül játszódik valahol a Atlanti-óceán környékén.
- Egy Shay nevű (kívülálló vagy templomos) figurát alakítunk aki elárulja a kapitányát.
- Elképzelhető, hogy meglátogathatjuk New York-ot.
[merlinw.org]
[merlinw.org]
← ElőzőOldal 3 / 3