Assassin's Creed: Rogue
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
[merlinw.org]
Lepergett a keszitok listaja az iment, 51%-on fejeztem be.Rengeteg tennivalo, mellekkuldi es gyujtogetesre lett volna meg lehetoseg, legendary hajok elleni kuzdelmek, fortok elfoglalasa, halaszat, kraft, stb de a sztori teljesen magaval ragado.Raadasul ugy otvozi a tengeri kuldeteseket a szarazfoldiekkel ahogyan eddig egyik sem, nincs megallas, nincs unalom.
AC4-bol nem is remlik hogy hajocsatanal egy oldalso sortuz utan akkora fustfelho lesz hogy nem is latod az ellenfelet, el kell vitorlazni onnan hogy ujra celozhass es lohess, eszmeletlenul hangulatos. (de ez lehet hogy az uj VGA-m altal nyujtotta feature? fene tudja)
Igaz elfogult vagyok a kalozkodassal es ezzel az open-sea-world stilussal is, viszont pont passzol sztoriban es elmenyben is a tobbi koze.Sok mindenre feny derul a vegen, baromi jo 😊
Kicsit pihenek es ha emberi aron lesz elerheto akkor ez is biztosan meglesz eredetiben.
#53: respect!
nincs valami menüpont ahol ki lehetne választani hogy a bill+egér legyen az alapértelmezett?
Van 3 különböző usb-s joy a gépbe dugva, és a játék állandóan a joyt veszi alapnak, billentyűzetre nem is reagál.
Ez minden játéknál meg van oldva hogy kiválaszthatod a kontrollert, nem okoz gondot, de itt nem találok ilyet, bár lehet hogy én vagyok vak.
Szóval, meg lehet valahogy oldani hogy ne kelljen a joyokat mindig kihuzogatni ha ezzel akarok játszani?
köszi
GOOBY, pls
ezt indíthattam bárhogy,gondolkodás után befagyott a feketésg és exe működése leállt üzenettel közölte az ablak,hogy zárd be..
2 telepítés és sok indítás után..és kizárt,hogy a virágos verzió hibája...
I want to be a mighty pirate ever!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2015.03.06. 22:11:46
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.03.06. 22:12:47
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.03.06. 21:39:01
[merlinw.org]
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
[merlinw.org]
Illetve a Black Flag is egy időben jelent meg.
Nothing is True, Everything is Permitted
Így néz majd ki PC-n
Lesz gyűjtői kiadás
Assassin's Creed: Rogue minimum gépigény
Oprendszer: Windows 7 SP1 vagy Windows 8/8.1 (64-bit)
Processzor: Intel Core2Quad Q6600 @ 2.4 GHz vagy AMD Athlon II X4 620 @ 2.6 GHz
RAM: 2GB
Videokártya: nVidia GeForce GTS450 vagy AMD Radeon HD5670 (1024MB VRAM) vagy Intel HD4600
DirectX: DirectX June 2010 Redistributable
Hangkártya: DirectX-kompatibilis
Szabad hely:11.4 GB
Perifériák: Xbox 360 controller, Tobii EyeX Controller, SteelSeries Sentry
A megjelenéskor támogatott videokártyák: NVIDIA GeForce GTS 450 vagy jobb, GeForce 500-900 sorozatok, AMD Radeon HD 5670 vagy jobb, Radeon HD 6000, 7000, R7, R9 sorozatok, Intel HD4600, HD5200
Megjegyzés: a kártyák laptop-változataival működhet, de hivatalosan nem támogatottak.
Next PC upgrade: 2022
Mondjuk ez lenne az első AC játéka és ha rám hallgat, akkor az említett 4 résszel (AC2, Brotherhood, Revelations, AC3) foglalkozik, mert azok a jók történet szempontjából. AC4 sztorija szinte 0, Unity sztori szintén semmilyen sajnos, Rogue-ra azt mondják valamivel jobb, de megnézem én azt.
[merlinw.org]
AC4 gyakorlatilag új lappal indított, a Rogue az AC4-et köti össze a Unity-vel.
[merlinw.org]
Hogy érdemes a sztori alapján játszani a részeket itt a 3,4,Rogue gondolok hogy melyikel kezdjem?
[merlinw.org]
Az mondja, hogy a sorozat egyik legjobb történetét kapjuk, és az egyik legjobb karaktert, sok Abstergo szállal és visszatekintéssel a korábbi részekre. A játékmenet az kb 99%-ban Black Flag, ugyanakkora, ha nem nagyobb területtel. Úgy legyen, várjuk.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.11.24. 21:47:56
[merlinw.org]
Ugyanaz a menü, ugyanazok a hangok. Csak más a főszereplő.
Az AC4 egy nagyon jó játék ez tény, nagyon sokat játszottam vele, mert lefoglalt és a hangulata is nagyon jó, de ugyanazt az anyagot kiadni csak más néven és más szereplőkkel, hát nem tudom...
Nothing is True, Everything is Permitted
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
éppen Achilles házánál van..és hát vagy 40 évvel korábban járunk...remélem annyi szabadság lesz,hogy bejárhatom a területet és annyira figyelmesek esetleg a srácok,hogy kb ugyanúgy is nézzen ki a környék,mint majd 60 év múlva 😊
Az AC3 és az AC4 között óriási különbség volt. Basszus, az AC2 és a Brotherhood között több a különbség, mint ez és a 4 között és a Brotherhood jóval hosszabb is volt. Az egy teljes játék volt, a Revelation is. Ez egy stand alone expansion teljes áron.
Ha ügyes, tudja mit kell csinálni és elnyomja az átvezetőket szerintem 4-5 óra alatt kivégezhető. Ez multi shooterek szingli szála kategória. 😞 Elég szomorú. A mellékküldetések meg azért sem olyan nagyon klassz dolgok most, mert lényegében a többsége ugyanaz, mint korábban. Shanty-k, gyűjtögethető izék, hajó konvojok, legendás hajók, vadászat (cápák helyett bálnákkal, de minden ugyanaz mechanikailag), erődök elfoglalása stb. Másodjára már nem akkora móka, mint elsőnek a 4-ben volt.
Mondom, DLC kategória. Nem rossz (!!!), de nem ér meg teljes árat.
Utoljára szerkesztette: lwb, 2014.11.09. 13:16:26
Amit még lehet csinálni: renoválni épületeket, mint a brotherhoodban. Ezzel nő a havi bevételünk (mint a brotherhoodban) - csakhogy pénzből nagyon sok van, valami 40 000-el fejeztem be és nem tartogattam egyáltalán, viszont a fejlesztésekhez a sokkal ritkább fa, kő, acél, ruha alapanyagok is kellenek, amiből meg inkább a hajót fejlesztené mindenki. És mivel sok a pénz, a craftinghoz szükséges állatbőröket ilyesmiket egyszerűbb a boltba megvenni. Kb a játék felére maxos eleterőn voltam, a legjobb vásárolható fegyverrel és a naval campaignben található legjobb pisztoly-szettel.
Lényegében el lehet benne sz.rni 30 órát is, ha 100%-os completiont akarunk (bár ezt lehet a játék vége után is, mivel itt is visszaenged hajókázni) vagy akár végtelen sokat, ha csak hajókázunk fel-alá, csak nincs sok értelme.
Én normálisan mentem végig benne, ami érdekelt mellékszál, azt megcsináltam, ami nem, azt kihagytam. Ahol térképet, viking kardot egyéb collectible-t találtam, azt felvettem, de nem keresgéltem őket (főleg mert a vért, ami unlockolható k...a ronda). Az erődökből a 2 csillagosakat bevettem (a 3-asokhoz vissza akartam térni a következő küldetés után, de kiderült, az az utolsó a főszálban). A való világban a két collectible-ből az egyiket 100%-ra megcsináltam, a másikból 1-2 kimaradt. Mondom, normál tempóban mentem tovább. Csináltam naval missionöket is a kapitányi kabinból - egy nagyobb hajót még el akartam foglalni, de már erre is csak a végigjátszás után lesz lehetőségem.
Rövid,
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ez inkább kiegészítő vagy nagy DLC lehetne, nem külön játék. A sztorit nem lehet elspoilerezni, mert ha láttál egy trailert, akkor mindent tudsz. Nincs benne csavar vagy meglepő fordulat a végén. Ennyi, van a főszereplő, aki orgyilkosból lett templomos. Ennyi.
A játék amúgy 90% ac4 és 10% ac3, csak mindenből nagyon kevés. Kár, mert én ezt jobban vártam, mint a unityt, már halálosan unom a sokadik ugyanolyan ac történetet. Jó lett volna, ha ezt a templomos vonalat jobban kihasználják, de lényegében ugyanazt csináljuk, mint a korábbi játékban csak nem orgyilkosként, hanem templomosként.
Utoljára szerkesztette: lwb, 2014.11.09. 12:19:36
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Nem hiszem, hogy külön csak PC-re lenne majd fordítás, és úgy megérné nekik.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.