9
-
gforce9 #9 Voltam most egy hétvégére Újhután, se térerő se internet se semmi, csak csend és nyugalom. Na az valóban jót tett. A patak partján lábam vízbe lógatva egy jó hideg sört kortyolgatva hallgatni a csendet. Na ez a detox :)
Ja... nem szedtek belépőt, bár a szállást ki kellett fizetni :) -
flashpointer2 #8 Csak a családi nevet nem szabad elmondani.
-----
Azt nem tudjuk 570 dodóért hány napos, de nem annyira drága, főleg annak nem aki a szilícium völgyben kockul egész nap -
Lack #7 Hűha, a birkák kezdenek rájönni, hogy kütyük nélkül is van élet, a leleményesebbje, meg nem kevés pénzzel lehúzza a birkákat. Beteg világban élünk. -
MasterMason #6 "nem mondhatom el a nevemet"
Érdekes lehet ahogy megszólítják egymást:
- Hé te!
- Ki én?
- Nem te, hanem te!
- Én?
- Nem, az a másik!
-
ostoros #5 Az, hogy nem mondhatja el a nevét, az talán a facebook függőknek tesz, jót, mert addig is nem tud újabb ismerőst felvenni. -
TokraFan #4 Nem értem. A szaábolyok között csupa olyan dolog van, aminek semmi köze a digitális világhoz. Mitől detoxikálom magam digitálisan attól, hogy nem ihatok alkoholt, nem mondhatom el a nevemet -nem mintha akarnám-, vagy a többi hülyeség? Jó ötlet, de látszik, hogy az igazi cél nem az, amiről papolnak, különben összhangban lennének a szabályok az elképzeléssel. Inkább valamiféle agyatlan ezoterikus tábor lehet ez is, csak a neve más. -
Amergin #3 "A digitális detoxikálás világába belépőt jelent az Offtime nevű okostelefon-alkalmazás." -
slickboy #2 Hogyhogy mi? Majd hülyék lesznek ingyen csinálni, amikor látod, hogy van rá fizetőképes kereslet. Mindig beigazolódik, hogy normális emberekre nem lehet virágzó üzletet bazírozni. :D -
paby88 #1 mi a rák kerül ezen ennyibe?