Döbbenetes negatív rekordot érhet el az új Godzilla

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ehhez az unalmas, feszültségmentes foshoz képest a Pacific Rim egy mestermű, pedig az is egy nagy rakás... Az óriáspoloska viszont jól nézett ki.

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

Már ezen a hétvégén eléri a 200 millát, mindenféle mesterséges beavatkozás nélkül, szóval ez egy teljesen feleslegesen megírt cikk.
mi a baj? folytatják, tehát sikeres volt. de rohadtul nem mindegy, hogy 50, 100 vagy 300 millió a profit.

azt remélem tudod, hogy az amerikai 200 millát a hajukra kenhetik? reklámmal együtt a film volt majdnem 250 millió, és ők meg 100 millát sem kaptak vissza az amerika mozikból. nemzetközileg se hidd, bogy a pénzed a stúdió zsebében landol.
cylonflatus
160 milkába került a film, Usankában fialt cca 200-at, világviszonylatban gondolom még egyszer ennyit. Szegény Warner, de sajnálom őket...

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

Nem láttam, de nem értem miért nem a zsán rénó félét folytatták. Azon a filmen kívül semmi közöm nincs a godzilla franchisehoz, de nem is érdekel a japán agymenés. Az a film számomra kellemes emlék, nézhető volt... egy klasszikus emmerich katasztrófafilm. Nem érdekel, hogy nem sok köze van az alap műhöz, talán ezért volt emészthető😊 Reméltem, hogy ebben az ujban folytatják ahol az abba maradt, erre jöttek ezzel az elvont szutyokkal.
Remélem azért elkészítik majd a Godzsidzsira 2-t is😊

Jrex
Nem csoda amilyen fos volt...