7
-
#7 Nekem nem tetszett, de azzal a készítők kisebb kockázatot vállaltak, mert egy valamennyire ismert, a célközönségnél sikeres képregény volt az alapja.
Amúgy a Farkasember és Frankenstein szörnye már találkoztak Universal filmben, meg a 87-es Monster Squad is jópofa, bár ezek régi filmek, azok még jók voltak. :) -
#6 Ha valami hasonlót hoznak ki belőle mint a League of Extraordinary Gentlemen, akkor engem megvettek kilóra :D sokan fikázták, de nekem tetszett. Jobb volt a hangulata mint a bosszúállóknak. -
#5 Miről beszélsz? az igazi szörnyek itt vannak az SG-n :D -
#4 A múmiák,zombik és láthatatlan emberek NEM szörnyek!!! Az igazi szörnyek az alien meg ilyenek.... -
zetortraktor #3 Egyébként meg a szokásos kamuhiszti. Évi 200 filmből van 20 reboot és 30 folytatás. Vagy fordítva. Nézd a többi 150 filmet. -
zetortraktor #2 Kár, hogy a nézőket rohadtul nem érdekli az, ami új.
(Móricka komolyan úgy gondolja, hogy ha nem készül "új", akkor a rendezőknek vagy az íróknak nincs fantáziája? Hmm.) -
KopaszIsten #1 Kár, hogy a film rendezőknek/producereknek/forgatókönyvíróknak nincs fantáziája/kreativitása. Akkor lehetne új filmeket rendezni (új világokat teremteni) a sok reboot helyett. :(