A Marvel-filmek mintájára klasszikus szörnyes filmuniverzumot hoznak létre

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zombee
Nekem nem tetszett, de azzal a készítők kisebb kockázatot vállaltak, mert egy valamennyire ismert, a célközönségnél sikeres képregény volt az alapja.

Amúgy a Farkasember és Frankenstein szörnye már találkoztak Universal filmben, meg a 87-es Monster Squad is jópofa, bár ezek régi filmek, azok még jók voltak. 😊

RAZOR27
Ha valami hasonlót hoznak ki belõle mint a League of Extraordinary Gentlemen, akkor engem megvettek kilóra 😄 sokan fikázták, de nekem tetszett. Jobb volt a hangulata mint a bosszúállóknak.

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Laza
Miről beszélsz? az igazi szörnyek itt vannak az SG-n 😄

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Jrex
A múmiák,zombik és láthatatlan emberek NEM szörnyek!!! Az igazi szörnyek az alien meg ilyenek....

Egyébként meg a szokásos kamuhiszti. Évi 200 filmbõl van 20 reboot és 30 folytatás. Vagy fordítva. Nézd a többi 150 filmet.
Kár, hogy a nézõket rohadtul nem érdekli az, ami új.

(Móricka komolyan úgy gondolja, hogy ha nem készül "új", akkor a rendezõknek vagy az íróknak nincs fantáziája? Hmm.)
Kár, hogy a film rendezõknek/producereknek/forgatókönyvíróknak nincs fantáziája/kreativitása. Akkor lehetne új filmeket rendezni (új világokat teremteni) a sok reboot helyett. 😞

Az élet egy sz@r játék, de a grafikája nagyon ott van. ;)