Szekeres Viktor

A Marvel-filmek mintájára klasszikus szörnyes filmuniverzumot hoznak létre

Drakula, Frankenstein szörnye, a Láthatatlan Ember, Farkasember egy közös univerzumban? Jöhet.

Tavaly októberben számolhattunk be arról, hogy Roberto Orci és Alex Kurtzman a Universal klasszikus szörnykatalógusát felhasználva kíván filmes rebootokat készíteni, melyek első darabja egy Múmia-mozifilm lenne. Akkor az is említésre került, hogy a fő cél egy, a Marvel és a DC képregényes univerzumok mintájára létrehozott kohezív világot tervezése az összes szörnynek, azonban akkor még nem lehetett tudni, hogy mindez megvalósulhat-e, vagy csak vágyálom marad.

Nos, a minap a Deadline arról adott hírt, hogy a Universal jó eséllyel bele fog vágni a szörnyfilmek új generációjába, hiszen a Roberto Orcitól "elváló" Kurtzman mellé beszállt a Halálos iramban-filmek producere, Chris Morgan is, hogy a projekt élére álljon. A tervek szerint a Múmia-filmet, a The Mummyt 2016. április 22-én mutatnák be Amerikában, és ezt követnék rendszeres időközönként a további epizódok, melyek közül elsőként egy Van Helsing-filmről pletykáltak, melynek Tom Cruise lehet a főszereplője.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #7
    Nekem nem tetszett, de azzal a készítők kisebb kockázatot vállaltak, mert egy valamennyire ismert, a célközönségnél sikeres képregény volt az alapja.

    Amúgy a Farkasember és Frankenstein szörnye már találkoztak Universal filmben, meg a 87-es Monster Squad is jópofa, bár ezek régi filmek, azok még jók voltak. :)
  • RAZOR27 #6
    Ha valami hasonlót hoznak ki belőle mint a League of Extraordinary Gentlemen, akkor engem megvettek kilóra :D sokan fikázták, de nekem tetszett. Jobb volt a hangulata mint a bosszúállóknak.
  • Laza #5
    Miről beszélsz? az igazi szörnyek itt vannak az SG-n :D
  • Jrex #4
    A múmiák,zombik és láthatatlan emberek NEM szörnyek!!! Az igazi szörnyek az alien meg ilyenek....
  • zetortraktor #3
    Egyébként meg a szokásos kamuhiszti. Évi 200 filmből van 20 reboot és 30 folytatás. Vagy fordítva. Nézd a többi 150 filmet.
  • zetortraktor #2
    Kár, hogy a nézőket rohadtul nem érdekli az, ami új.

    (Móricka komolyan úgy gondolja, hogy ha nem készül "új", akkor a rendezőknek vagy az íróknak nincs fantáziája? Hmm.)
  • KopaszIsten #1
    Kár, hogy a film rendezőknek/producereknek/forgatókönyvíróknak nincs fantáziája/kreativitása. Akkor lehetne új filmeket rendezni (új világokat teremteni) a sok reboot helyett. :(