Extant
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
[merlinw.org]
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
De basszus, hogy mennyit kínlódtak, mire elkapták a nőt.... Meg az a helikopter minek kellett???? Értem, hogy azzal vitték el a hajóra utána, de annyira felesleges volt abba a jelenetbe...
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
De az ilyen apróságokat még csak le lehetne nyelni, ha nem lenne amúgy is vontatott, és unalmas, lerágott csont történet. Egyedül a japó főnök alakít jól, csak úgy mint a helixben. Nameg ott van JackBauer vörös csaja, szal már csak azért is nézem meg a következő rész 😛
practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/
Next PC upgrade: 2022
Off:
A Lostot ott rontották el, hogy elkezdték tudámyos irányba elvinni a közepén (idõ paradoxon, teleport stb) amibõl semmi nem lett csak fel kellett pörgetni az egészet. Majd megkaptuk az a lezárást amit kaptunk. Az élmény jó volt, de az emlék az már nem.
a robot gyerek még érdekess valamennyire, de a többi szerintem meglehetősen közepes.
az meg elég hülyén fest hogy pár dolog baromi hitech, más dolgok meg kb. ott tartanak mint ma.
Elég uncsi volt, plusz baromságokkal megtûzdelve...
Igencsak csalódott vagyok, pedig vártam, meg HB-t is bírom meg jó milf, de ha így folytatják, lendül a kasza nálam...
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Elsõ nekifutásra az Extant egy olyan scifinek tûnik, amiben jelen van a tudomány is, nem csak a fantasztikum. Valamikor a jövõben járunk, vélhetõen a közeliben, de nem tudjuk pontosan mikor, viszont látjuk, hogy miféle vívmányokkal rendelkezik ez a világ. Többek között a robotika kerül kiemelésre, kapunk is némi eszmefuttatást pro és kontra a robotok ügyében, rögtön eszembe is jutott, hogy anno a Spielberg-féle A.I.-ból is lehetett volna sorozatot csinálni."
Forrás: Sorozatjunkie
Én már megnéztem az elsõ részt, nekem nagyon bejövõs, vérbeli sci-fi. Remélem több rajongója is lesz itt az sg-n, így együtt beszélhetjük meg a történéseket.
Az USA-ban 10 milliós nézõszámmal indított. Meglátjuk milyen lesz a fogadtatása.