85
Extant (TV sorozat 2014-)
-
#45 Dehogyis, vége lesz az évadnak (jövő héten is kettőt adnak), a CBS valamiért kipörgeti gyorsabban, hogy betoljon mást utána héten. Ennyi volt, topik zárható, kasza :D :P Na jó, nem ám, de a nézettség nem tudom, elég lesz-e a CBS-nek, annyira nem acélos. Mondjuk engem nem érdekel, kaszáltam, de ha már itt vagyok, megkérdezem: kijött már a gyerek H. Berryből? :D -
#44 Hogy én mennyire utálom ezt a "félévadban szünet" rendszert. Aki kitalálta tehetne egy szívességet. Vagy kettőt. -
Zenszkij #43 szerintem valami félévadzáró lehet -
#42 07-08, dupla a mostani? Tudja valaki miért? Van oka is, vagy csak mert miért ne? -
#41 Dudák. -
Zenszkij #40 én is átjárhatok trollkodni őkegyelméhez, látom egész háremet épített ki :D -
mudvayne #39 "Keress egy erős kötelet és segíts magadon meg a környezeteden" ez bizonyítja, hogy Téged nagyon is érdekel a véleménye
még egy fail -
Zenszkij #38 Szarxis a bánatot se érdekli a véleményed. Keress egy erős kötelet és segíts magadon meg a környezeteden :D. -
#37 Na ez már pilot-színvonalú rész volt. Remélem így is marad. -
#36 Nekem az tetszett, ahogy lerendezték a kommandósok a nyomorult robikölköt. Eddig sem volt oda az emberekért, de innen self preservation protocol activated és mehet a majd idővel hatalomátvétel/gyaksizás. :DDD Ha ilyesmiket tanítasz egy öntanuló MI-nek, le fogja vonni a megfelelő következtetéseket. Hehe. Logikus és színigaz.
A csaj nagyfater is haláli egy figura. Családomból van példa pont ilyenre, meg amik történnek vele.
Szal. kezd beindulni a dolog. -
#35 Valami ilyesmi az én véleményem. Nem scifi hanem scifinek néz ki...elsőre. -
#34 Nem kell köntörfalazni, ez egy szar. -
#33 Pedig egész jó nézettséget produkál. Szerintem ki fog alakulni a sztori idővel, talán az a baja, hogy a pilot meghatározta tempó és hangulat egy kissé visszafogottabb lett. -
#32 Á most nagyon úgy néz ki kivágják belőle a picsába! :D -
#31 Én már a második résszel kaszáltam, semmi érdekes nem volt benne a karakterektől elkezdve a sztori klisékig. Az az egy-két frappáns kütyü meg nem ér meg 40 percet. Majd azért szóljatok, ha megszült, mi jött ki :D -
#30 Én is csalódott vagyok. Ha nem akarok köntörfalazni, akkor azt mondom, hogy ez egy dizniszar. Mintha egy ABC Family sorozatot néznék, de még azok is jobbak sokszor. Nálam kasza, kár érte... -
Zenszkij #29 szerintem meg jó sorozat, vannak apróbb hibák, de majd kinövi magát -
#28 Ez tényleg gyenge sajnos, reménykedtem, hogy jobb lesz de ez így nagyon szar. -
#27 Baromi irritáló. A szomszédunkban a szőke nincs ekkora naiva. -
#26 Aha, legalább kiderült(?) pár dolog az új részben, de még mindig vontatott sztem, bár már nem annyira, mint az előző rész volt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
De basszus, hogy mennyit kínlódtak, mire elkapták a nőt.... Meg az a helikopter minek kellett???? Értem, hogy azzal vitték el a hajóra utána, de annyira felesleges volt abba a jelenetbe...
-
#25 Ez a tudos csávó annyira irritáló, mint gondolom néhány diploma után, mégis ennyire naiv karaktert faragtak belőle))) -
Borg #24 Ebben a környezetben a sima forgódobos mosógép a tornacipőkkel kurvára nem volt reális...
De az ilyen apróságokat még csak le lehetne nyelni, ha nem lenne amúgy is vontatott, és unalmas, lerágott csont történet. Egyedül a japó főnök alakít jól, csak úgy mint a helixben. Nameg ott van JackBauer vörös csaja, szal már csak azért is nézem meg a következő rész :P -
Zenszkij #23 Jó lesz ez, Spielberg nem balfék. -
#22 Jó lehet valakinek kicsit lassú volt az első fele de azért már a szülinapi partitól kezdve rendesen beindult a dolog. -
#21 Az, hogy az utolsó kettő percben történik valami, amire kíváncsi vagyok, ezért megnézem a következő részt, még nem pörgés. A harmadik részben nulla esemény volt... Komolyan mondom, jobb lenne, ha csak a kis android társadalomba történő beilleszkedéséről szólna a sorozat... -
#20 -
jonika1buzi #19 hjklélkj -
#18 Nagyon jó rész volt a tegnapi, nem szaroznak, pörögnek az események. -
#17 Nagyon fain sorozat bár azért jó lenne ha erősebb lenne a mellékszál ha egyáltalán azt annak lehet nevezni( az öreg démonűző vagy mi). -
#17 Ahhoz képest hogy azt hittem űrscifit fogok nézni nem is olyan rossz sorozat. A második rész is tetszett.
-
Zenszkij #16 7.96 -
#15 Milyen volt a 2. rész nézettsége? (Gondolom már nem 10 millás mint az elsőé) -
Zenszkij #14 -
#13 Szerintem meg pont, hogy ez a reális. Régen volt az nézet, hogy itt 2010-re minden hightech lesz meg 10km-es felhőkarcolók mindenhol, de az baromság. Nem fog fenekestől felfordulni itt minden pár évtized alatt. Folyamatos az átmenet. Most is vannak dolgok amik 50 éve is pont ugyanígy voltak, hiába adott a technológia hogy máskép legyen.
Off:
A Lostot ott rontották el, hogy elkezdték tudámyos irányba elvinni a közepén (idő paradoxon, teleport stb) amiből semmi nem lett csak fel kellett pörgetni az egészet. Majd megkaptuk az a lezárást amit kaptunk. Az élmény jó volt, de az emlék az már nem. -
#12 Sztem érdekes, hogy annyi rejtély van benne. -
ldavid #11 de mégis mi annyira jó benne?
a robot gyerek még érdekess valamennyire, de a többi szerintem meglehetősen közepes.
az meg elég hülyén fest hogy pár dolog baromi hitech, más dolgok meg kb. ott tartanak mint ma. -
Zenszkij #10 szerintem is baromi jó rész volt, alakul ez -
#9 Meh... -
#8 Nagyon jó rész volt. -
Zenszkij #7 ma kijött az új rész meglátjuk milyen :)