Majdnem 10 millióan nézték az új scifisorozatot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"az alfa holdbázis. azon kívül nem ismerek igazi scifi sorozatot"

Battlestar Galaktic, Babylon5, SGUniverse, a komplett Star Trek.
cylonflatus
Gyerekként az egyik meghatározó filmes (na jó, tv-s) élményem az Alfa Holdbázis. Na abból megnéznék egy mai kiadást, bár lehet, hogy jobb ha hozzá sem nyúlnak.

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

cylonflatus
Ez baromira nem az a történet.

NEXUS6
Elkezdetem nézni Lindelof új sorozatát, ezt az Elragadottak-ot, vagy mifaxt.
Alapsztori kb egy Végtelen határok epizódot ér meg. És ebbõl megint x évadot elhúzni, na ez az amibe bele sem kéne kezdeni.

Fõleg amilyen gagyin meg volt valósítva. Gyarek sír a hátsóülésen. Majd csend, anyu hátranéz, gyerek eltünt.
Naaaaaa! XXI. szd CGI éra kellõs közepén? Húúúúú, vérciki.
Szal az hogy elkezdtem nézni, azt jelenti, hogy eddig jutottam.

(Nem azt mondtam, hogy minden a számítógépes grafika, de ha már 50 $-ért egy ájfonon a rendezõ unokaöccse lerendereli a Dzsurasszik park köv epizódját, akkor nem alkalmazni kb a nézõ orrba baxása).

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

NEXUS6
Hiszen mindenki tuggya, Hogy Dzson Kõnig a király!
XD

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Sir Quno Jedi
Jaja, Mostanság nézzük mi is újra a sorit (nagyjából egyidős lassan velem 😄). Nem is rossz az, még mai szemmel sem. Kicsit talán durvánlassú.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

az alfa holdbázis. azon kívül nem ismerek igazi scifi sorozatot

Willenbrock
Ez biztos ilyen "szétesett a családom,amíg én a zûrben jártam,de a végén minden jóra fordul" c. történet.Egyszerû,mai rakétákkal és ûrhajókkal,ahol a dráma a lényeg,meg Hale Berry (ha jól látom,hogy õ az) Azért persze majd meglesem,de nekem az olyan filmek a valódi sci-fik,mint a Pandorum,meg a 8. utas stb.

cylonflatus
Szerintem nem volt ez rossz. Igaz még csak az elsõ epizód ment le, de mint elsõ epizód teljesen rendben volt. Azért annyira nem naiv ugye senki, hogy egy Dick, vagy Heinlein szintû (esetleg Asimov) scifit vár, de egy fõmûsoridõs CBS sorozathoz képest minden ok, szerintem rendes sci-fi. De az biztos, hogy a lindelofi köntöst nem vette föl -az elsõ biztos nem-, végig az elsõdleges bonyodalmat szolgáltató rejtély (és az azt kísérõ többi miafasz) kibontása volt a középpontban, de a fõszereplõk motivációiból is villantott - a 40 percbe benne volt ami kellet. Ha az arányok maradnak akkor jó lesz ez.

Narxis
Mert melyik nem az?

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

yesname
Nyilvánvalóan ez is csak sci-fi köntösbe bújtatott dráma.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

scifi vagy álscifi?