Szekeres Viktor

Majdnem 10 millióan nézték az új scifisorozatot

Újabb bizonyíték született arra, hogy a scifi nem rétegműfaj.

Szerdán mutatták be Amerikában az Extant című scifisorozatot, melynek az első része majdnem 10 millió embert ültetett le a képernyők elé, ismét bebizonyítva azt, hogy szó sincs rétegműfajról. A nézettségnek mindössze egyetlen "árnyoldala" volt, mégpedig az, hogy a nézőszámból a szokottnál is nagyobb szeletet hasítottak ki az 50 éven felüliek, a 18-49 évesek inkább más sorozatokat választottak a napi kínálatból.


A Steven Spielberg-féle Amblin Television által gyártott sorozat a CBS csatornán került bemutatásra. A történet középpontjában egy űrhajósnő áll, aki egy, az űrben eltöltött esztendőt követően találkozik ismét a családjával - s mindez természetesen nem zajlik zökkenőmentesen. A főszereplő Halle Berry, a férjét a Vészhelyzet Kovac doktoraként is ismert Goran Vinsjic alakítja.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Vol Jin #12
    "az alfa holdbázis. azon kívül nem ismerek igazi scifi sorozatot"


    Battlestar Galaktic, Babylon5, SGUniverse, a komplett Star Trek.
  • cylonflatus #11
    Gyerekként az egyik meghatározó filmes (na jó, tv-s) élményem az Alfa Holdbázis. Na abból megnéznék egy mai kiadást, bár lehet, hogy jobb ha hozzá sem nyúlnak.
  • cylonflatus #10
    Ez baromira nem az a történet.
  • NEXUS6 #9
    Elkezdetem nézni Lindelof új sorozatát, ezt az Elragadottak-ot, vagy mifaxt.
    Alapsztori kb egy Végtelen határok epizódot ér meg. És ebből megint x évadot elhúzni, na ez az amibe bele sem kéne kezdeni.

    Főleg amilyen gagyin meg volt valósítva. Gyarek sír a hátsóülésen. Majd csend, anyu hátranéz, gyerek eltünt.
    Naaaaaa! XXI. szd CGI éra kellős közepén? Húúúúú, vérciki.
    Szal az hogy elkezdtem nézni, azt jelenti, hogy eddig jutottam.

    (Nem azt mondtam, hogy minden a számítógépes grafika, de ha már 50 $-ért egy ájfonon a rendező unokaöccse lerendereli a Dzsurasszik park köv epizódját, akkor nem alkalmazni kb a néző orrba baxása).
  • NEXUS6 #8
    Hiszen mindenki tuggya, Hogy Dzson Kőnig a király!
    XD
  • Sir Quno Jedi #7
    Jaja, Mostanság nézzük mi is újra a sorit (nagyjából egyidős lassan velem :D). Nem is rossz az, még mai szemmel sem. Kicsit talán durvánlassú.
  • gombabácsi #6
    az alfa holdbázis. azon kívül nem ismerek igazi scifi sorozatot
  • Willenbrock #5
    Ez biztos ilyen "szétesett a családom,amíg én a zűrben jártam,de a végén minden jóra fordul" c. történet.Egyszerű,mai rakétákkal és űrhajókkal,ahol a dráma a lényeg,meg Hale Berry (ha jól látom,hogy ő az) Azért persze majd meglesem,de nekem az olyan filmek a valódi sci-fik,mint a Pandorum,meg a 8. utas stb.
  • cylonflatus #4
    Szerintem nem volt ez rossz. Igaz még csak az első epizód ment le, de mint első epizód teljesen rendben volt. Azért annyira nem naiv ugye senki, hogy egy Dick, vagy Heinlein szintű (esetleg Asimov) scifit vár, de egy főműsoridős CBS sorozathoz képest minden ok, szerintem rendes sci-fi. De az biztos, hogy a lindelofi köntöst nem vette föl -az első biztos nem-, végig az elsődleges bonyodalmat szolgáltató rejtély (és az azt kísérő többi miafasz) kibontása volt a középpontban, de a főszereplők motivációiból is villantott - a 40 percbe benne volt ami kellet. Ha az arányok maradnak akkor jó lesz ez.
  • Narxis #3
    Mert melyik nem az?