5
-
Richard Donkies #5 #3
-
DRFlame #4 Nekem a diszkóba volt egy ilyen. Tök helyes csaj rámmosolygott miközben megfigyelt basszus. Mondtam is neki: "Mifaszt nézel hülye kurva?!" Egyből befejezte a megfigyelést. Csak határozottan fel kell lépni ellenük, ez a titok. -
#3 Nem kell aggódni, nem fizetek sem kártyával, sem telóval, soha semmilyen körülmények között (még külföldön sem). Mindig csak készpénz. Kis címletek, jelöletlen... -
halgatyó #3 "a veszélyes folyamatok időben felismerhetők..." Aha. Én is felismertem itt egy veszélyes folyamatot: a totális megfigyelésünket!
Korábban többször szóbakerült a kértyás vásárlás ellen a totális megfigyelés lehetősége.
Ezt akkor habzó szájjal tagadták. Óóóó hát nemmm! Nem figyelünk meg senkit! -- hazudták akkor.
Most pedig szépen BEVALLJÁK, csak becsomagolva a "neked lesz belőle hasznod, öcsi" tipusú DUMÁBA.
Amikor csak lehet, ne fizessetek kártyával és főleg SOHA ne mobiltelefonnal! És ne használjatok QR kódot. -
Amergin #2 Ha az orvos akkor kapna fizetést, ha egészséges vagy és akkor nem ha beteg vagy, akkor azonnal, abban a pillanatban megvalósulna mindez.
Jelenleg nem akkor él jól az orvos, ha a rá bízottak egészségesek, hanem ha betegek. A gyógyszergyártásra is igaz ugyanez, ha lehet még hatványozottabban. -
#1 "A cél annak elérése, hogy az orvosok már azelőtt aktivizálják magukat, hogy az emberek betegek lennének."
:-D Jah, persze.