66
Sacred 3
 • grebber
  #66
  Amik régen működtek magyarítás linkek már halottak :(

  A Sacred 2 Gold-hoz meg majd valamikor egyszer hozzáigazítják/megcsinálják a magyarítást.Már régóta folyamatban van.
 • kelcas76
  #65
  Üdv!
  Anno megvettem a Fallen Angel-t, volt hozzá magyarosításom is. Nosztalgia miatt most újratelepítettem és szeretném magyarrá tenni. Hol találok hozzá magyarosítást?
  Antal
 • NiGhTM4R3
  #64
  Ezt írtam én is, ha nem ez a neve akkor rögtön nem jön ekkora fikaáradat mer' az előzők így meg úgy.
 • Plata
  #63
  A fikaáradat ahogy te nevezted,nem véletlen volt,ez a játék nem méltó a Sacred névre,ez egy rakás szar,Sacred és a Sacred 2 megvan eredetiben és dobozosan.De ezért a szarért 10 fillért nem adnék ki.Letöltöd játszol vele 10-20 percet és törlöd,kb ennyi.
 • NiGhTM4R3
  #62
  Na, miután leírtam elsőre sikerült továbbmennem.

  Az iPonos cikk meg szánalmas. A humor egyáltalán nem a Hangyák a gatyában szinten van. Az irányítás meg kb. 5 perc alatt megszokható egérrel és billentyűzettel, ez ilyen tipikus siránkozás olyantól aki még a fenekét is kontrollerrel törli ki és nem tud nélküle élni.

  A játék 2 legnagyobb hibája az, hogy Sacred 3 a neve és túl drága. Valóban nem a legjobb játék de én jól elvoltam vele, ez a fikaáradat merőben túlzás pedig előzetes videók, képek alapján én voltam a játék egyik legnagyobb kritikusa, de valamennyire pozitívan csalódtam.
 • NiGhTM4R3
  #61
  Az azonnali halál tüskéknél valami vicc. Van egy rész ahol nem tudok továbbmenni, legalább 15x meghaltam megőrűlök
 • TBTPumpa
  #60
  Teszt az iPon jóvoltából

  Azért ez a hozzászólás üt!
  "Én azért ott lettem volna a braingstormingokon, amikor a designerek megalkotják a koncepciót. Valahogy így képzelem el.

  - Uraim, mik az ötletek?
  - Szerintem ne zavarjuk össze a játékosokat mindenféle tárgyakkal, menjenek csak előre, nem kellenek lootok.
  - Nagyszerű ötlet Hans, de alighanem sokan úgy érzik majd, hogy lustaságból hagytuk ki ezt az elemet. Valamivel kompenzálni kell a felhasználókat, nem?
  - Főnök, a német humor világszerte híres, mi lenne, ha megcsillogtatnánk ezt a nemzeti kincset?
  - Tud maga, ha akar, Hans! Egyéb javaslat?
  - Szerintem gondolni kéne az epilepsziásokra is, főnök. Ne legyenek benne látványos támadások, meg effektek, így biztos nagyon sokan veszik meg majd a betegek közül a Sacred 3-at. Piaci rés, főnök.
  - Ha én is közbeszólhatnék főnök úr, van egy uniós program, aminek keretében ha szociálisan érzékeny játékot adókedvezményt kapunk. Szerintem az irányítás nézzen úgy ki, hogy a billentyűzetet és az egeret is kelljen használni, de a karakter ne arra támadjon, ahova kattintunk, hanem ahova néz, és csak negyvenöt fokonként tudjuk forgatni. Így a játékosoknak módja nyílna arra, hogy átérezzék, milyen az, hogy ha valakinek nincs térkoordinációs érzéke.
  - Joseph, maga is remek munkatárs. Igen, az amerikai kolléga, aki korábban az EA alkalmazottja volt?
  - Az egyik kaszt lehetne letölthető, meg előrendelői tartalom. Ez a kaszt persze némileg erősebb lenne a többinél.
  - Uraim, történelmet írunk! Egy lootok és effektek nélküli, társadalmi felelősséggel bíró program, amin kiváló német humoristák dolgoznak majd.
  - Szerintem kérjünk el érte 50 eurót.
  - Szerénység Hans, szerénység. 49.99, egy centtel sem több. Az idei bónuszából mindenki jachtot vesz, azt garantálom!"
 • Tatyla
  #59
  hogy tudom beállítani hogyha egyedül játszok akkor is gamepaddal irányíthassam?
 • laikuss
  #58
  Mi ez a konzol fos. Ingyen se kéne. 5 percig volt a gépemen. Tényleg megcsúfolták az előző két részt.
 • Skyline
  #57
  Lesz ez ég 2000 forint is 1-2 hónap múlva de annyit se ér....
  Tényleg Androidon a Dungeon Hunter 3 ingyé tartalmasabb...:)
 • IMYke2.0.0.0
  #56
  Elkezdődött:

  "Sacred 3" már elkezdte az olcsósodást.
  10%-al olcsóbban akcióban a németeknél.

  Kép:
 • TomStorm
  #55
  Coop multiba biztos jó lehet na de arra se ennyiért:)
  Én is veszem D3-at jövőhéten.Ezt meg majd ha baromira olcsó lesz
 • Vincentcloud
  #54
  Ha nem sacred lenne a neve nem lenne vele bajom, de ez az előző 2 megcsúfolása ( a citadel-t szintén nem sorolom sacrednek) ha a nevét nem nézzük coop multinak még elmenne, de akkor már inkább dio3. Kicsit semmilyen így ez a játék.
 • TomStorm
  #53
  Jó lenne inkább megvenni.Így nem jó.Inkább hagyom most és ahogy lesz pénzem megveszem majd
 • TomStorm
  #52
  Ja és a Power módot azt random kapom vagy kombó után adja?Már párszor megkaptam csak nem tudom mire
 • TomStorm
  #51
  Iszonyat mi kombók összejönnek.Most ilyen Battlemage-t játszom Seraphim-al.Medium Range,jól sebzek.De kevés a goldom,nem lehet valahol többet összeszedni?
 • Sir Quno Jedi
  #50
  Most coop-oztunk Wesker-rel, naon faja. Jól meg van csinálva, gördülékeny, össze lehet dologzni és a Lobby-ban láthatjuk kis csapatunkat beállva, forogva életnagyságban.
 • IMYke2.0.0.0
  #49
  Majd DLC-kkel... de azzal sem tűnik menthetőnek. Túl sok minden hiányzik ebből a játékból, így ránézésre.
 • TomStorm
  #48
  Van is hozzá a DLC pack

  Amolyan ügyességi játéknak is fel lehet fogni.Tudom nem egy D3 de ez a kontrolleres irányítás rendben van.
  Viszont drága a játék.Ahoz képest,hogy szűk helyeken vagyunk.nincs loot,gyenge az UI,kissé erőltetett a sztori,drága,nem éri meg.
  Ebből nagyon durva játékot készíthettek volna.Nem is értem miért nem csinálták meg.Vagy 6 év van az előző rész óta.Még 2 év és ha minden kész lenne hatalmasat robbantottak volna.

  Ebből még kell egy jó játékot készíteni,alapok simán megvannak.
  Nagyon sajnálom,hogy nem fektettek bele több munkát:-(
 • Skyline
  #47
  Ebben semmi korrekt nincs. Primitív csőpályán végigcséphadarás, átlagos látvánnyal, minimal fejlesztési lehetőségekkel, ostba erőltetett humorral... gyakorlatilag az androidod ingyenes dungeon hunterek reinkarnációja.. Sem látványilag sem semmi másban nem jobb tőle, csak ezért pénzt is kérnek...Még videókat is basztak csinálni hozzá, képeket nézhetünk és közben rizsa...

  Az egyedüli pozitívum hogy az x360 kontrollerrel jó játszani hátradőlve...Ennyi...Sajnos ez sem tart sokáig mert 2 küldetés után egész egyszerűen meguntam a monoton hentelést, a nulla kihívást és azt hogy állandóan mond valaki valami viccesnek szánt benyőgést, ami gyakorlatilag a legaljahumor kategóriába tartozik és csak a játékot teszi még komolytalanabbá...
 • CalebJoe
  #46
  Akkor úgy néz ki ez is a Dungeon Siege sorsára jutott, kár érte a 2 az egyik kedvencem volt.
 • tugyiti
  #45
  Nekem a teljesen korrekt játék mást jelent :/ egy h&s pedig ezzel a linearitással esetleg 10 éve megállta volna a helyét ,de ma had döntsem már én el ,hogy melyik questet veszem fel ha akarok 20 side-ot is :D az irányitás másik gond innen is látszik hogy konzolra írták.A loot hiánya meg a többiről nem i s beszélve a steam értékelések a game store oldalán meg már nevetségesek D:::
 • TomStorm
  #44
  Na első benyomások:Hát ez ku...a jó game:D
  Hát itt a D3 konzolos irányítás omg!!Imádom!

  Rengeteg kombó van,védekezés-ebből támadás,speciális képességek durva:)
  Grafika szép,hangok jók.

  Seraphim Guard-al kezdtem,Champ fokozaton.Sokszor kell visszavonulnom fogy a HP rendesen.Az az Anim mikor a szárnyát használja varázslatra de jól néz ki:)
  X360 kontrollerel játszom természetesen
 • IMYke2.0.0.0
  #43
  Nem túl bizalomgerjesztők - SŐT! - a vélemények a játék STEAM-es profilján...
 • wedge31
  #42
  Fél óra után kukáztam a játékot, pc-n nem játszok gamepaddal, egérrel meg full gagyi az írányitás...
 • Sir Quno Jedi
  #41
  Teljesen korrekt játék, csak nem a szokványos sacred. A sacred univerzumában játszódó hacknslash. Evvan, ettől még nem rossz, csak nem az.
 • tugyiti
  #40
  Köszönjük :( sajnálom ,hogy ide jutott a sacred ,még warezra se érdemes sztem.
 • Sir Quno Jedi
  #39
  Nna. Kipróbáltam éjjel/hajnalban. Szóval aki eddigi sacred-ekre hajadzó gammát várt, az nem fogja ebben megtalálni. Itt csak a szereplők és a sztori/világ fedi a dolgot.

  A játék lényege, hogy egyedül, vagy akár négyen mehetünk gyaksizni, beenged egy területre, megölünk mindenit (+megszerezzük a kulcsot stb.) és mehetünk tovább.

  4 (illetve dlc-vel, avagy előrendelőknek 5) féle karakter. Van barbár, íjjász, lándzsás csaj, seraphim kardos csaj és fejvadász/orgyilkos

  Nincs backtrack, sem túl sok elágazás (max. ládákért).

  A grafika egész faja (nem a tutorial misszióban vaze).

  Valóban 15 körüli főküldi lehet, azonban az úton vannak mellék küldik 2-3 is két nagyküldi között, ezek arénaharcok, kisebb sztorirészekkel stb. A nagyküldik meg elég hosszúak.

  Nem is olyan könnyű a gamma, mivel ha megcsoffadunk a szinten szerzett pénzünk 20%-a ugrik éééés ebből lehet fejlődni, ergó nyasgem.

  Minden fejleszthető faszerűen (nem nagy fák persze), fegyók, páncélok, skillek, weapon spiritek stb., de nagyon szinthez kötött.

  A különböző fegyók tényleg másfajta stílust tesznek lehetővé. Aránylag.

  Az ellenfelek sokfélék és néha fedezéket, meg különleges képességeket is használnak, de mi is használhatunk tárgyakat is akár (pl. bombák). Más-más képesség és harcmodor kell ellenük, így ha nagy tömegben vannak tud trükös lenni. Az elite-k komoly ellenfelek, afféle minibossok és geci képességeik vannak, a bossok maguk meg durvák eléggé, de azé leverhetőek egyedül is.

  A játék folyamatosan nehezedik és bővül, tanulni így jól lehet. Fontos a dodge, később a block (ami pl. a seraphim-nál egy erőtér).

  Az NPC-k folyamatosan pofáznak és tolják be az egysoros "poénokat". Van akinek ez plusz pont lesz, van aki megőrül majd tőle (nekem nem gond).

  Vannak szép számmal csapdák is. Ezeket is különleges képességeinkkel lehet leállítani egy időre, avagy sem. Pont, mint az ellenfeleknél, van akit villámmal lehet leállítani stb.

  Irányítás egérrel (gamepadra tervezték egyértelműen) elég furi, de lehet szokni. Gombokkal megyünk és egérrel célzunk, ütünk. Nagyon fura elsőre, de utána jól megy.
 • IMYke2.0.0.0
  #38
  Hollli csít!
  17.32 GB...

  Hát, ebből nem lesz ledemózás....
 • Skyline
  #37
  Állítólag 15 misszió...

  Konzolon ami lejött belőle: Nulla szabadság, scriptkupac, csőpályákon (minimal labirintus beütéssel)..
  1 végigtolást ér gamepaddal kényelmesen hátradőlve pc-n a látványért...Ezért egy forintot nem adnék, szó szerint annyi a játék mint az Androidos INGYENES Dungeon Hunter játékok....
 • Plata
  #36
  Közben meg is találtam wikin.
  Katt
  Ha rajtad volt a full szett elkezdett esni a hó.
 • Plata
  #35
  Volt lan és multi is,sőt ha jól emlékszem kétféle is volt.Sacred első részével rengeteget multiztam,hatalmas móka volt.Volt a karimnak olyan szettje amitől megindult a havazás a játékban.
 • tugyiti
  #34
 • Sir Quno Jedi
  #33
  Nyilván. :D
 • tugyiti
  #32
  Ez esetben holnap kipróbálás után egy rövid review-t nyomhatnál ide.
 • Sir Quno Jedi
  #31
  Nem, kevesebbet azért. Akkor még nem volt régiózáras (meg a Risen 3 se).
 • tugyiti
  #30
  Jedi te tényleg képes voltál 50 ojrót kiadni ezért ?
 • Sir Quno Jedi
  #29
  Nnna, éjjel lement a pre-load a steamen több, mint 16GB. Már csak a startpisztolyra várunk.
 • TomStorm
  #28
 • IMYke2.0.0.0
  #27
  Torchlight 2 több mint jó.
  A Grim Dawn még messze van az igazán késztől.