66
Sacred 3
-
TomStorm #26 Na köszi megnézem:) -
#25 Igen az jó és a Grim Dawn is csak ajánlani tudom ebben a kategoriában. -
TomStorm #24 Lehet megveszem inkább Torchlight 2-t,az jó? -
TomStorm #23 Az,hogy nincs loot és utánanéztem,tényleg nincs hát hihetetlen.De gold az van,dobnak mobok,az mire kell? -
#22 Amit é ntudok róla, mástól, aki ekszboksz warezt kipróbálta:
* Kevesebb osztály [2. részben 8 volt, ebben már csak 4]
* Játékban nincs zsákmányolás [loot]
* Az irányítás [xbox 360] jó
A véleményező szerint: messzire kell kerülni. -
TomStorm #21 Nincs valahol valami mega szuper olcsó áron?Vagy Demo,bármi kipróbálási lehetőség? -
#20 Xbox 360 & Ps3 warez out! -
#19 A Sacred valóban ezzel a 3. résszel fekszik ki csak igazán - csilivili Diablo3-klón. Nem kétséges, hogy az új szemléletű korosztálynak be fog jönni.
Én csúnyában ránézek majd, ha nem lesz 40 GB a telepítője... -
#18 A Sacred nagysága az openwolrd játék mechanikában és a közel kifogyhatatlan szintekben és a totál szabad karakter fejlesztésben rejlett számomra. Ebből a karakter fejlesztést szerintem totál hazavágták a 2-ben. Most jön a többi... -
#17 Kár érte, mert pont az open world emelte ki a többi hack 'n' slash játékok közül az eddigi sacred részeket.
Az meg, hogy egy ilyen tipusu játékban nincs normális loot egyszerüen érthetetlen. -
#16 Há én sosenem multiztam sacred 2-vel, csakis szingli. Viszont mintha lenen benne lan game nem? -
#15 Rég toltam a 2 vel.Akkor abban semmilyen multi nincs már? -
#14 A másodikat 4 év után lelőtték már a kulcsot se lehet regelni.
Kivették a random loot-ot.
Open world se lesz.
Köszönöm soha többet sacred ha ascaron ,ha nem. -
#13 Igazán hozhatnák a Sacred 1 & Underworld szintet újra. Nem tudom mi olyan nehéz azon. Nekem már a 2 se tetszett teljesen elmentek más irányba. -
#12 Ez valami rettenet gyerekek. De tényleg.
Kapásból Diablo 3 copy-paste, de olyan szűk területen, hogy fordított hullámzás kezdődik az ember gyomrában...
...e mellé társul a rettenetes GUI, és az irányítás, a mindenféle megerőltetést nélkülöző karakter kiválasztás...
Nem szívesen írok ilyesmit, de ez felejtős, így. -
#11 És ráadásul full lineáris csőjáték=/ -
#10 Köszi a videót:) Ki is veszem a Steam kívánságlistámból:) -
#9 Csak névben ugyanaz, de ahogy elnézem sikerült alulmúlni a félkész második részt is. Ez azért már teljesítmény! -
#8 Olyan az UI, mintha egy verekedős játék lenne -
TomStorm #7 Sikerült abszolúte Diablo klónt összehozni egy Sacred helyett.Ez az UI meg borzalmas.Ki kérte tőlük,hogy Action role-playing helyett Hack and slash legyen?
Nem a Hack and slash-el van gondom mert imádom Diablot is de ha van egy jól bevállt recept mint Sacred-nél a Real time combat azt miért kell megölni,nem is értem.. -
#6 Én azé jó előre megvettem, beztos ami beztos. -
#5 Nemhogy a Sacred1hez, de ennek még a Sacred 2-höz sincsen sok köze első ránézésre... -
#4 Pc-én gamepaddal játszik egy izometrikus játékot...azért ez nagyban körvonalazza, hogy kiknek is készült a játék... -
#3 Az ui tényleg elég érdekesre sikerült ez tény. -
#2 A fapados nagyon finom fogalmazás inkább full gagyinak tünik, föleg az ui és a karik mikromenedzsmentje, de én is remélem, hogy a látszat csal. -
#1 Augusztus 5-én megjelenik a játék. Amit eddig láttam belöle az nagyon fapados volt de a remény hal meg utóljára...