Sacred 3

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sir Quno Jedi
Há én sosenem multiztam sacred 2-vel, csakis szingli. Viszont mintha lenen benne lan game nem?

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

grebber
Rég toltam a 2 vel.Akkor abban semmilyen multi nincs már?

Next PC upgrade: 2022

tugyiti
A másodikat 4 év után lelõtték már a kulcsot se lehet regelni.
Kivették a random loot-ot.
Open world se lesz.

Köszönöm soha többet sacred ha ascaron ,ha nem.
The Norberto
Igazán hozhatnák a Sacred 1 & Underworld szintet újra. Nem tudom mi olyan nehéz azon. Nekem már a 2 se tetszett teljesen elmentek más irányba.
IMYke2.0.0.0
Ez valami rettenet gyerekek. De tényleg.
Kapásból Diablo 3 copy-paste, de olyan szûk területen, hogy fordított hullámzás kezdõdik az ember gyomrában...
...e mellé társul a rettenetes GUI, és az irányítás, a mindenféle megerõltetést nélkülözõ karakter kiválasztás...

Nem szívesen írok ilyesmit, de ez felejtõs, így.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Fehercsoki
És ráadásul full lineáris csõjáték=/

MerlinW
Köszi a videót😊 Ki is veszem a Steam kívánságlistámból😊

[merlinw.org]

TBTPumpa
Csak névben ugyanaz, de ahogy elnézem sikerült alulmúlni a félkész második részt is. Ez azért már teljesítmény!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Különc
Olyan az UI, mintha egy verekedõs játék lenne

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Sikerült abszolúte Diablo klónt összehozni egy Sacred helyett.Ez az UI meg borzalmas.Ki kérte tõlük,hogy Action role-playing helyett Hack and slash legyen?
Nem a Hack and slash-el van gondom mert imádom Diablot is de ha van egy jól bevállt recept mint Sacred-nél a Real time combat azt miért kell megölni,nem is értem..
Sir Quno Jedi
Én azé jó elõre megvettem, beztos ami beztos.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Mor3llo
Nemhogy a Sacred1hez, de ennek még a Sacred 2-höz sincsen sok köze elsõ ránézésre...<#szomoru1>

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

jarlaxxe
Pc-én gamepaddal játszik egy izometrikus játékot...azért ez nagyban körvonalazza, hogy kiknek is készült a játék...<#hehe>

wedge31
Az ui tényleg elég érdekesre sikerült ez tény.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

jarlaxxe
A fapados nagyon finom fogalmazás inkább full gagyinak tünik, föleg az ui és a karik mikromenedzsmentje, de én is remélem, hogy a látszat csal.

wedge31
Augusztus 5-én megjelenik a játék. Amit eddig láttam belöle az nagyon fapados volt de a remény hal meg utóljára...<#vigyor3>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

← ElőzőOldal 2 / 2