66
Sacred 3
  • TomStorm
    Na köszi megnézem:)
  • wedge31
    Igen az jó és a Grim Dawn is csak ajánlani tudom ebben a kategoriában.
  • TomStorm
    Lehet megveszem inkább Torchlight 2-t,az jó?
  • TomStorm
    Az,hogy nincs loot és utánanéztem,tényleg nincs hát hihetetlen.De gold az van,dobnak mobok,az mire kell?
  • IMYke2.0.0.0
    Amit é ntudok róla, mástól, aki ekszboksz warezt kipróbálta:
    * Kevesebb osztály [2. részben 8 volt, ebben már csak 4]
    * Játékban nincs zsákmányolás [loot]
    * Az irányítás [xbox 360] jó

A véleményező szerint: messzire kell kerülni.
  • TomStorm
    Nincs valahol valami mega szuper olcsó áron?Vagy Demo,bármi kipróbálási lehetőség?
  • grebber
    Xbox 360 & Ps3 warez out!
  • IMYke2.0.0.0
    A Sacred valóban ezzel a 3. résszel fekszik ki csak igazán - csilivili Diablo3-klón. Nem kétséges, hogy az új szemléletű korosztálynak be fog jönni.
    Én csúnyában ránézek majd, ha nem lesz 40 GB a telepítője...
  • The Norberto
    A Sacred nagysága az openwolrd játék mechanikában és a közel kifogyhatatlan szintekben és a totál szabad karakter fejlesztésben rejlett számomra. Ebből a karakter fejlesztést szerintem totál hazavágták a 2-ben. Most jön a többi...
  • wedge31
    Kár érte, mert pont az open world emelte ki a többi hack 'n' slash játékok közül az eddigi sacred részeket.
    Az meg, hogy egy ilyen tipusu játékban nincs normális loot egyszerüen érthetetlen.
  • Sir Quno Jedi
    Há én sosenem multiztam sacred 2-vel, csakis szingli. Viszont mintha lenen benne lan game nem?
  • grebber
    Rég toltam a 2 vel.Akkor abban semmilyen multi nincs már?
  • tugyiti
    A másodikat 4 év után lelőtték már a kulcsot se lehet regelni.
    Kivették a random loot-ot.
    Open world se lesz.

Köszönöm soha többet sacred ha ascaron ,ha nem.
  • The Norberto
    Igazán hozhatnák a Sacred 1 & Underworld szintet újra. Nem tudom mi olyan nehéz azon. Nekem már a 2 se tetszett teljesen elmentek más irányba.
  • IMYke2.0.0.0
    Ez valami rettenet gyerekek. De tényleg.
    Kapásból Diablo 3 copy-paste, de olyan szűk területen, hogy fordított hullámzás kezdődik az ember gyomrában...
    ...e mellé társul a rettenetes GUI, és az irányítás, a mindenféle megerőltetést nélkülöző karakter kiválasztás...

Nem szívesen írok ilyesmit, de ez felejtős, így.
  • Fehercsoki
    És ráadásul full lineáris csőjáték=/
  • MerlinW
    Köszi a videót:) Ki is veszem a Steam kívánságlistámból:)
  • TBTPumpa
    Csak névben ugyanaz, de ahogy elnézem sikerült alulmúlni a félkész második részt is. Ez azért már teljesítmény!
  • Különc
    Olyan az UI, mintha egy verekedős játék lenne
  • TomStorm
    Sikerült abszolúte Diablo klónt összehozni egy Sacred helyett.Ez az UI meg borzalmas.Ki kérte tőlük,hogy Action role-playing helyett Hack and slash legyen?
    Nem a Hack and slash-el van gondom mert imádom Diablot is de ha van egy jól bevállt recept mint Sacred-nél a Real time combat azt miért kell megölni,nem is értem..
  • Sir Quno Jedi
    Én azé jó előre megvettem, beztos ami beztos.
  • Mor3llo
    Nemhogy a Sacred1hez, de ennek még a Sacred 2-höz sincsen sok köze első ránézésre...
  • jarlaxxe
    Pc-én gamepaddal játszik egy izometrikus játékot...azért ez nagyban körvonalazza, hogy kiknek is készült a játék...
  • wedge31
    Az ui tényleg elég érdekesre sikerült ez tény.
  • jarlaxxe
    A fapados nagyon finom fogalmazás inkább full gagyinak tünik, föleg az ui és a karik mikromenedzsmentje, de én is remélem, hogy a látszat csal.
  • wedge31
    Augusztus 5-én megjelenik a játék. Amit eddig láttam belöle az nagyon fapados volt de a remény hal meg utóljára...