1563
Új fórummal kapcsolatos dolgok
  • Mike
    régebben a fejlécbe be lehetett tenni beágyazott youtube videókat. most hogyan tudom beletenni?
  • SzirmosSzisza
    Éjféli backupot nem lehet eltolni picit későbbre?
  • Ams
    Téged nagyon mélyen érintett ez. :)

Nem zavart a minusz, hogy ha arra lett kitalálva, hogy engem távoltartson, akkor jogosan bukott meg a rendszer.
  • LoSA
  • Calver
    engem érdekelt volna, hogy meddig kell kicsi Ams-nak trollkodnia mire -50-ig eljut
  • Rev Hard
    Éppen ezért lett megszüntetve a pontrendszer, mert kutyát-macskát nem érdekelt. Aki pedig foglalkozott vele azt meg leginkább zavarta, vagy éppen szórta a mínuszt. Egy fórum azért van hogy bárki leírhassa a véleményét még ha ez másoknak nem is tetszik, úgy pedig nem lehet szabadon véleményt formálni hogy van egy visszatartó erő, és inkább van amihez hozzá sem szólsz. Főleg a tudományosban volt az a divat hogy egyszer írtál olyat ami miatt berágtak rád, majd utána írhattál bármit kaptad a mínuszt pofára.
  • SzirmosSzisza
    Akkor se érdekelt kutyát macskát a mínusz, legalábbis sokan azt írták, akik nagyon abban voltak.
  • gergely1991
    Gondoljunk azokra is akik csak úgy kicseszésből nyomták a "negatívum" felé.Arról nem is beszélve hogy néhányan használták az alregüket a föl/lepontozásra.
    Utoljára szerkesztette: gergely1991, 2014.10.15. 00:17:09
  • kifli
    pluszban voltam
  • MerlinW
    Csak a hülyéket, én ~700 plusz ¬200 minusszal zártam a játékot:)
    Egyébként valóban jó, hogy kivették, semmi értelme nem volt itt.
  • LoSA
    Most vettem csak észre, hogy kivettétek a hozzászólás "LIKE", "UNLIKE"-olást, aminek örülök. Sok h*lye csak arra ment rá, hogy a másikat leosztályozza.
  • Dzsini
    Ezért nem kellene idiótaságokat válaszolni olyanoknak, akik normális módon kérdeznek, és nem tudják, hogy kitől várhatnak választ.
  • j0nNyKa
    #1505 -ben el lett dugva egyébként a megoldás :)
    Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2014.10.11. 10:44:41
  • Borzas71
    Elnézésedet kérem. Csak segítséget szerettem volna kérni abban, hogy van-e mód vissza állítani a régi regemet. Nem akkartam hencegni semmivel. De lezárom a témát, tudomásul veszem , hogy már csak az új fórum van. Ha zavartalak a kérdésemmel sajnálom. Ha szükséges törlöm a regisztrációmat is.
  • Szabi #1509
    nincsenek se rangok, se zászlók.. 10 éve se voltak.. :D
  • Borzas71
    Vagyis hozzád?
  • j0nNyKa
    a főtörzsőrmesterhez
  • Borzas71
    Hát ha jól emlékszem, nekem már három zászlóm volt. Kihez kell fordulnom ?
  • Dzsini
    Ha megvan ahhoz a regisztrációhoz tartozó emailcímed, akkor elvileg kérhetsz rá jelszót. Ha nincs meg, akkor nem igazán tudod bizonyítani, hogy az a felhasználó hozzád tartozott.
  • tugyiti
    Szia milyen rangba voltál ? Sajnos csak zászlós felettieket állítanak vissza.
  • Borzas71
    Segítséget szeretnék kérni. Regisztráltam az új fórumra. De. Én már 10-12 éve regisztráltam az sg-re. Viszont rajtam kívülálló okok miatt, 1- 2 évet ki hagytam. Most hogy újra tudok járni a fórumra, a régi regisztrációmmal már nem tudtam belépni. A kérdésem hogy a régi fórumon megszerzett rangom, az teljesen elveszett ? Vagy vissza lehet állítani azt a regisztrációt. A segítséget, válaszokat előre is köszönöm.
  • SzirmosSzisza
    Jobb felső sarok, hozzászólások pipa.
  • royaljerry
    üdv topikon belül hogy lehet keresni?
    án vagyok ilyen béna ? vagy hogy kell
    köszi a választ előre is
  • akyyy
    ha a topikban rákeresek egy szóra (és akár van találat akár nincs) egy másikra akarok keresni és rákeresek, akkor ne topikokat keressen már. mindig vissza kell menni a topikba és újból rákeresni.

valamint jó lenne valami megoldás, hogy ha rá keresün kvalamire, rá is megyünk a hozzászólásra, akkor valami gombal mutassa az előtte és az utánna való hozzászólásokat is.
  • BooMiller
    Mea culpa!4 eddig azt hittem hogy egy raklap fos az új desing de meghasonlottam amikor elmentem az argep.hu-ra és megláttam az új desinget!!!!!!!!!!!! olyan 1996-os kb...
  • Jim Morrison
    oh. ok.
  • j0nNyKa
    direkt
  • Jim Morrison
    most nézem, a cikkek alatti hozzászólásoknál bent maradt az upvote.
  • Tinman #1494
    +1 :-(
  • immovable
    Üzenet küldés letiltása gombra kattintva hibaüzenet fogad.

• Ironman2
    új üzenetet nem jeleníti meg ha jön!
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2014.09.30. 01:23:25
  • akyyy
    Legyen mr megint olyan hogy ha dátum/ABC/topiknyitó ... sorrendbe teszem a topikokat, akkör az összeset mutassa :|
  • gergely1991
    Majd adjátok ki a könyvet "Az én sg-s kalandom" címmel.

#1487: Szintén tapasztaltam,de mivel tisztában voltam hogy a "A fejlesztés elkészült" rálegyintve nem érdekelt....
  • Jim Morrison
    eddig valamiért nem vettem észre, általában elég sok olvasatlan topikom van, meg sokszor csak rányomok az ugrás az utolsó üzenetre, kicsit olvasgatok, majd megyek vissza főoldalra. Nem tűnt fel sosem, hogy ott maradt olvasatlan topikként :(
  • Dzsini
    Amióta az új felület aktívvá vált, igen. A régi fórumon elég volt a topicot megnyitni, most el kell menni a "pirosvonalhoz".

Érdekes, hogy ezt is hullámokban veszik észre az emberek, heti 1-2 rácsodálkozás van :)
  • Jim Morrison
    Eddig is csak akkor tűnt el a kedvencek listában az olvasatlan üzenet - amikor több mint egy oldalnyi új üzenet volt -, hogy csak akkor tűnt el mikor ellátogattam arra az oldalra ahol volt az utolsó olvasatlan üzenet?
  • j0nNyKa
    ez nagyon érdekes ebben a topicban egyébként, pont ide való, és pont nagyon érdekel mindenkit, úgyhogy kérlek meséljetek még a témáról
  • Calver
    na, kell nekem kisregényeket írni, lemaradok közbe a friss hszekről
  • Calver
    jajj de aranyos! főleg a "szegény buta moderátorok, akik nem látják át az összképet" rész.

leszámítva, hogy az aktuális moderátor látta a hozzászólásokat mielőtt kitörölted volna őket, amikben spec minden jelenlévő egyöntetűen megszavazta, hogy itt az ideje melegebb éghajlatokra költözni, és amiket te eltüntettél, merthogy (bocs, nem fogom előkeresni a pontos hszt) "te nem akarsz megválni házigazda jogkörödtől, téma lezárva". ó, és a törölgetésért figyelmeztetve lettél, nem pedig bátorítva

édes a kis történeted, de még mielőtt valaki nagyon belelovagolná magát a "jajj a moderátorok hülyék, azt sem tudják mi folyik a fórumon!" mesébe - kedves kamionosjoe nem bármiféle "moderátori ballépés", hanem a saját elmebeteg cselekedetei miatt lett onnan kipacérolva, a téma közössége egyöntetű véleménye alapján, amit láthatóan azóta is nagyon sérelmez.
  • kamionosjoe
    Na akkor mégis hogy volt? Halljuk a te verziódat. Szeretném tisztán látni a helyzetet.
    Ugyanis úgy emlékszem, pont te voltál az aki leváltottál engem . Mi jött le neked az egész szituációból, tényleg érdekel a véleményed.