6762
-
#2913 Én (is) azt javaslom hogy azért a USB 2.0-n kisérletezzen mert úgy biztosan települni fog.
Utoljára szerkesztette: gergely1991, 2016.04.22. 17:05:47 -
#2912 Én mindig pendrive-ról telepítek, nem szokott gond lennie. Elsősorban a 2.0-s usb.t javaslom. Ha lenne az alaplapon 3.1.-es usb akkor mehetne a 3.0-s portól is. Nem kell termékkulcs, telepítés során kérni fogja, de van mód átugrani. Telepítés után automatán aktiválódni fog. -
#2911 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tört 8.1-re akarod?
Ha nem robonénin keresztül aktiváltad a 8.1-et (mondjuk nemhiszem h találsz még neten élő kulcsot amivel be tudnád aktiválni telefonon 8.1-et) akkor kiszúrja h aktivátoros és aktiválni kell, mert eltünteti az aktivátor nyomait. (felesleges és hülyeség feltelepíteni a kms-t.)
De ha telón keresztül aktiváltad a 8.1-et, akkor simán rámegy a 10 és ugyanúgy örökre aktivált marad. ;)
Ha aktiválni kell, akkor mstoolkit-el lehet. Ha lejár és újra írja h aktiváld, akkor újra lefuttatod és 180 napig megint kilőve.
Örök aktivátort még nem csináltak 10 alá. De sztem kibírod az a ~2 kattintás és ~fél percet míg újraaktiválja, majd ki- s bejelentkezel újra. -
#2910 Üdv!
Adott egy win8-ról frissített win10-es laptop. Cserélni szeretném a hdd-t ssd-re. Ha ezzel a MediaCreationTools-al csinálok egy pendrivot, és arról telepítek ,akkor az aktiválás része hogy működik a dolognak? Automatikusan felismeri a gépet ha van net? -
#2909 Tiszta telepítést pendrive-ról is végre lehet hajtani?
Azaz a rendszerpartíciót formáznám, adatpartíciók megmaradnának érintetlenül, és egy pendrive-ra kellene nekem telepítő, kérdés, hogy format után az USB driverek megmaradnak-e (chipset drivert nem kell felrakni, USB-t felismeri stb.) Van 2.0 és 3.0 USB interfész is az alaplapon (P67 LE-es Asus) fel fogja ismerni a pendrive-ot és képes arról települni?
Jogtiszta Win7-ről frissítettem Win10-re, most ezt szeretném tiszta telepítéssel újrarakni.
Kell valami termékkulcsot felírnom? -
#2908 vonz a win 10. (laptopon az van, de arra már picit gyengécske de még használható). viszont PC-en 8.1 van SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!sajnos erre már csak ncoros verziót tudtam rátenni xD
Szóval ha frissítem, akkor gond lehet belőle? MS fiókommal? vagy bármivel?SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!kell-e törnöm, vagy nincs szükség rá mivel ingyenes? -
Ironman2 #2907 -
kishellboy #2906 aikon16601 ( https://www.youtube.com/watch?v=nzNqx_Y6V4Y ) -
kishellboy #2905 aikon16601 tiszta telepitest kel csinalni! :) -
aikon16601 #2904 Hátha tud valaki valami okosságot.
Toshiba SATELLITE A135-S4666 laptop hetese frissítve lett 10-re, az a bibi, hogy nem tudom leállítani, állandóan újra indul.
Ha viszont kihúzom a tápot akkor viszont leáll, hetessel nem csinálta. Biost frissítettem.
Utoljára szerkesztette: aikon16601, 2016.04.20. 09:07:09 -
#2903 Újratelepítés során nem kell kulcsot megadni (ki kell hagyni) és magától aktiválódni fog, -
Ironman2 #2902 windows 8.1 gyárilag a lemez,és most lett upradgelve nemrég win 10-re -
#2901 Windows 10 autómatán aktiválódig ha már egyszer volt aktiválva. Amúgy egy ideje már elfogadja a Windows 10 telepítő a Windows 8,1 kulcsot. -
piamania #2900 Sziasztok!
Tálca problémám van.Nekem mindig úgy van beállítca, hogy rejtve van.Jelen pillanatban is.Viszont nem tűnik el.Hiába veszem ki a pipát,majd újra rárakom,akkor is úgy marad.Mintha be lenne fagyva.Mi a probléma?Miért csinálja?Köszi -
#2899 Kurvajó lett a frissités win10-be, az Xbox One-t most nem ismeri már fel az App.... -
Ironman2 #2898 Mégegy kérdésem van,ugye eredeti 8.1-es dvd-t vettem még pár hónappal ezelőtt,be is aktiváltam rendesen,na most ha én újratenném a rendszert,akkor hogyan kell újraaktiválni,mert gondolom nem lesz elég mégegyszer beirni a serialt? (OEM)
Másik meg az hogy hol lehet megnézni a rendszerben a windows serialt? -
#2897 Felhasználódnak teljes hozzáférést kell biztosítani a C meghajtón. Jobb gomb a C:-n tulajdonságok és a biztonsági fül. -
#2896 Hali megint!
Hogyan lehet kiirtani végleg azt, hogy ne kelljen mindent rendszergazdaként indítani, mert különben nem tudok menteni pl C-re. UAC-ot már lehúztam, de még mindig sír. :\ eléggé idegesítő tud lenni... -
#2895 Én nem szeretem kapcsolgatni, elöl meg nem frankó (sok esetben meg nincs is) az 5.1. Hátul meg macerás állandóan dugdosni, főleg ha elérhetetlenül be van építve a ház. Usb-s hang megoldást meg semmilyen formában nem preferálom. (gép tetején, vagy asztal sarkán elfér, ami kábel meg feljön [jack-jack dugós] az vissza is megy az asztal mögé, így sokminden nem látszik csak a doboz)
Így gyártottam pár ilyen "dobozt", amivel játszi könnyedséggel váltottam irányt a hangnak, hogy az most erősítő felé menjen vagy a fülesbe.
Azzal a kis karral le-fel állítva lehetett válogatni a kimenetek közt. A mikrofon persze fixen volt átkötve.
Asszem 10k-ért kínáltam a 7.1-es (a képen látható verziót) és 7k-ért az 5.1-es kiadást. (teljesen árnyékolt, nem gerjed)
/Ha bejönne ~40-50db-os megrendelés nekiugranék, de ~1-2-nek nem igazán... /
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#2894 eddig én is azt használtam (na jó, régebben), de rákerestem megint és rátaláltam erre. fel is tettem. -
#2893 Én a 8. pontban lévő nircmd-vel csináltam. De vannak ott más lehetőségek is.
Egyébként nircmd-vel sok más beállításra létrehozható parancsikon. link
Utoljára szerkesztette: lck, 2016.04.17. 16:36:45 -
potyoro potyka #2892 Szeretnék win10 -en beállítások (elsősorban hangkimenet változtatása) módosításához ikon-t vagy hotkey-t létrehozni. Hogyan tehetem meg? Kössz! -
#2891 Nem, használd a rufus programot. -
Ironman2 #2890 Hali! Ha pendrive USB-ről akarok bootolni,akkor elég ha átmásolom a boot DVD-ről az összes fájlt?
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.04.15. 20:48:41 -
#2889 Elméletileg, de úgy tűnik mégsem, de nem értem hiszen én vagyok az egyetlen felhasználó a gépen, vagy van valami trükk a telepítésnél, vagy nem tudom. -
#2888 Rendszergazda vagy azzal a felhasználóval amivel állítani akarod a jogosultságot? -
#2887 Megjöttek az e havi frissítések jó telepítést! -
#2886 Szomorú. Köszi. A rendszergazdás dologra tudsz megoldást?
Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.04.12. 20:46:23 -
#2885 Na ez eszembe se jutott volna. Ekkora barom funkciót. Köszi. -
#2884 Szokd meg, jövőben még több fog jönni, szerves része a rendszernek. -
#2883 Másik, hogy tudom kikapcsolni ,hogy jobb oldalról ne jöjjenek fel mindenféle kis üzenetek? Gépháznál kikapcsoltam a tanácsokat meg hasonlókat de mégis jönnek néha. -
#2882 Hogyan tudom a fióktípust rendszergazdaira tenni normálról? Ha bepipálom, egyből kiszürkül a módosítás jóváhagyása és jgy nem tudom átváltani. -
#2881 sok adobe oldal localhostra irányítva, meg pár sima ip cím is. -
#2880 Attól függ mi van abban a host fileban:) -
#2879 megoldottam a problémát egy újratelepítéssel...
a "problémamegoldó" semmit nem segített :(
btw elképzelhető, hogy a nem túl legális adobe termék mellé adott host fájl zavarta meg a rendszert? ... -
dashed_ #2878 Nincs win 10-em de google alapjan ez a megoldas. -
#2877 Nekem is lenne egy kérdésem, adott egy Win10-es gép kb 10 db nyomtatóval, mindig az utoljára használt nyomtató lesz az alapértelmezett. Hogyan lehetne ezt kikapcsolni, mert nagyon idegesítő amikor a naponta 100x használt alapértelmezett nyomtató hirtelen már nem az, mert közbe kiküldtem nyomtatást egy másik ritkán használt nyomtatóra. -
Blum #2876 Nálam csak wifin szokott előjönni hasonló, meg van amikor csak úgy random megszűnik létezni a hálókártya. Tálca jobb alsó felén lévő hálózat rendszerikonon jobb klikk-->troubleshoot problems 99%-ban megoldja nálam. -
#2875 Valami hasonló nekem is volt.
Közölte, hogy valami komponens hiányzik, ezért a TCP/IP-ről fogalma nincs, mi az.
kb két újraindítás után helyrejött, gondolom, valamit mókolt a háttérben. -
#2874 hali!
ilyen problémával találkozott már valaki? :)
link
ty