6762
-
#3955 Esetleg a billentyűzet nyelve átváltott angolra. -
#3954 Szopat a Windows :(
Storeba kéri adjam meg a kódomat oke megadom nem jó. közbe persze képeket is be kell irnom amit látok. Nem jó. 567 ezredszerre nem jó.
Ok akkor debil vagyok elfelejtettem a saját születési dátumomat. Új jelszó készítése. Megadom neki ....kiírja ami előzőleg volt azt nem lehet megadni.. ANYÁDAT az előbb még nem fogadtad el ge** most hirtelen az a kodom volt mégis. Ok mögé irok egy karaktert. A jelszó sikeresen megváltozott. Be akarok lépni NEM JÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mi a fák van? -
#3953 Úgy emlékszem ha a fiókot átnevezi attól még a mappa marad a régi néven. Nálam se egyforma a kettő. -
#3952 Vagy nem lenne egyszerűbb ha felhasználói fiókban nevezze át? -
#3951 Kapcsold ki az rendszeridő automatikus frissitését(valahol dátum/óra beállításában). -
#3950 Létrehozol egy új felhasználó fiókot a gépházban. -
#3949 Ez többnyire ott szokott lenni, az nem az oka lesz szerintem, hanem csak amikor bekapcsol akkor elvégzi az óra szinkronizálását. -
crassula #3948 Sziasztok!
Az új tabletemen (Alcatel Plus 10) Win10 van, így vettem. A C meghajtón a felhasználóknál automatikusan adott valami nagyon nem jó nevet (hogy szépen fejezzem ki magam.....) Viszont nem engedi átnevezni. (C:\Felhasználól\név) Hogyan lehet ezt megváltoztatni? Meg lehet egyáltalán, vagy örökre ilyen höle névvel maradok? Előre is köszi a segítséget! -
#3947 Üdv!
Szerintetek az mitől van, hogy ha lerakom alvóba a gépet, fél órán belül (változó, van hogy pár perc, van, hogy húsz perc után) bekapcsol magától (csak a gép, monitor nem), majd szépen kikapcsolja magát.
Most már megnéztem az eseménynaplóban, pontosan ekkorra mit ír, és elsőnek ezt írja:
A rendszeridő értéke a(z) 2017-03-03T22:48:26.091333000Z értékről a következőre változott: 2017-03-03T23:10:24.500000000Z.
Módosítás oka: A rendszeridő szinkronizálva lett a hardveres órával.
( Maga a be-kikapcsolás egyébként 00:10-kor volt)
Szóval az órával lehet gond, egy óra az eltérés, de az meg jól megy. Vagy az alaplapi óra? Biosban keresgéljek? -
borban #3946 Lumia 520 nincs hozza wp10 -
#3945 Lumia nem frissíthető Windows 10-re? -
borban #3944 Udv mindenkinek!
Win 10 es tabletet használok es wp8.1 es Lumiat.
Wp8.1 re nincs Groove app csak wp10 re
Valami megoldas lenne esetleg?
Gondolok itt esetleg valami masik lejatszora ami müx Win10 és wp8.1 alatt is es kezeli a Onedrive,vagy vmi masik felhö alapu tarhelyet.
-
kamionosjoe #3943 Már néztem de ott nincs olyan program ami a nyomtatóhoz köthető. Ezen cégek programjai indulnak automatikusan:
- Apple Inc.
- Oracle Corporation
- NVIDIA Corporation
- Microsoft Corporation
- Valve Corporation -
Borg #3942 Minek a váltás? Ha egyszer neked se, meg másnak sincs baja az ESET-tel.
Használd tovább ahogy eddig, aztán kalap kabát. -
TIBCSI1966 #3941 Szia!
Egyébként kettő éve használom az Eset IS-t újságos kóddal, nem volt vele problémám.
Talán azért is több , mint a Defender, mert ugye az adathalász oldalakra be sem enged lépni.
Csak most, ahogy írtam, szert tettem egy éves Avast IS licenc-re.
Ezért gondolkodtam el a váltáson.
Tényleg mindenkinek más a tapasztalata, nehéz ez alapján dönteni.
Igazán egy kicsit az Avast IS gépterhelésétől tartok, talán több, mint az Eset-é.
Védelem szempontjából hasonlóak.
Egyébként a mostani gépem:i3-2100 3100 MHz,4 GB DDR3 1333 MHz,120 GB SSD.
Újra raktam a WIN-t, s olyat raknék fel, ami a következő rendszer újra rakásáig, ami kb. egy év, fenn is marad.
De lehet, hogy az AOMEI-val kellene rendszermentést csinálni, s így kitudnám próbálni az Avast-ot is, s ha nem tetszik, az eredeti, tiszta rendszert visszatudnám tölteni. majd mehetne fel az Eset. -
hgabi84 #3940 Sziasztok! Látom nagyon megoszlanak itt is a vélemények/tapasztalatok. Antivírus-témában én mindig ezt és ezt javaslom. Személyes kedvencem és a tesztek egyik győztese pedig a Bitdefender jelenleg. Ha külön tűzfal-progi kell, akkor a Comodo valóban jó választás, de a megfelelő beállításokkal a Windows 10 gyári tűzfala is elegendő. Viszont én is kérdeznék: A Cortana-ról mik az itteni tapasztalatok és vélemények? Nálam egész kellemesen működik. :) -
#3939 Windows Defender + Malwarebytes + CCleaner. Lassan 10 éve tiszta vagyok velük:)
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.02.27. 22:31:14 -
TomBond #3938 ESET IS 10 újságos kóddal -
#3937 Egyiket sem,ha nem látogatsz rendszeresen mindenféle "gyanús" oldalakat akkor elég a defender. De ha mindenféleképpen külön vírusirtó kell akkor comodo firewall+avg kombót javasolnék. A comodo-ból elég a tűzfal része az avg meg ingyenes. -
TIBCSI1966 #3936 WIN10-en melyik biztonsági programot használnátok, a gépterhelést,bugokat, ill. a védelem minőségét figyelembe véve:
ESET IS 10 újságos kóddal
AVAST IS 2017 (német újság jóvoltából 1 éves kóddal) -
#3935 Szerintem az a alkalmazás futhatna valahol.
Indítsd el a msconfig (start menü keresőjében vagy a win+r lenyomása után) és menj az automatikus indítás lapra majd nézd meg. -
#3934 És igen. -
howarju #3933 Természetesen igazad van! -
#3932 Na persze, ha nem informatikával foglalkoznék akkor még hinnék is a programban. Amiről nem tud, hogy a program része azt nem fogja eltávolítani. -
howarju #3931 Egyáltalán nem! A telepítés maradványait is eltávolítja! -
#3930 Felesleges külön program ilyen célra. -
howarju #3929 Régóta a Revo Uninstallert használom, sohasem volt ilyen gondom! -
kamionosjoe #3928 A "Program eltávolítása vagy módosítása" menüben választottam ki és ott böktem rá az eltávolítás gombra. Így szoktam mindig és eddig nem is volt ilyen gondom.
Utoljára szerkesztette: kamionosjoe, 2017.02.19. 21:53:21 -
howarju #3927 Telepítsd fel ismét, és vond vissza szabályosan!
Ne letöröld! -
kamionosjoe #3926 Üdv!
Volt egy nyomtató program telepítve, aztán ma letöröltem. Ezután minden elindulásnál kiír egy hibakódot, hogy hiányzik egy DLL fájl a nyomtató program elindulásához, holott fent sincs már a program. Mit lehetne tenni? -
#3925 Tudtommal nem támogatja Magyarországot. -
#3924 Általános fül\ biztonsági beállítások rész. -
tfrecc #3923 Sziasztok!
Lenne egy win10 hírek applikációs problémám, még nem találtam rá választ. Valami miatt Magyarország nem választható ki a beállításoknál az országok közül (egyébként Ausztria sem, ami elég gáz), ezért nem tudom haza hírekre konfigurálni az appot. A Microsoft fiókomban a tartózkodási hely rendben van, azon belül még a megyét is meg tudtam adni és az időjárás app ez alapján jól működik.
Ha esetleg valaki tud segíteni, előre is köszönöm.
Üdv:
tfrecc
-
#3922 Ok, megtaláltam, de azt hogy állítsam, hogy rendszergazdaként futtassa? Argumentumot kell állítani vagy mi? -
#3921 Feladatütemezőben kell beállítani egy szabályt. -
#3920 Sziasztok, van egy exe fileom amit szeretnék, hogy minden win indításnál elilnduljon rendszergazdaként. Hova kell másolnom, vagy mit kell csinálnom vele? -
#3919 beállítások\előzmények és adatok törlése nem elég? -
#3918 Az Edge böngészőt ,hogy tudom "resetelni" úgy hogy a kedvencek és a jelszavak ne vesszenek el?
Valami miatt beörül a böngésző és sok oldalt nem hoz be :( -
Piko888 #3917 Nvidiás vagy?
Az nvidia experience nálam is csak letöltötte, és amikor végzett újra felugrott a letöltés.
Letöltöttem az nvidia.com-ról és feltelepítettem. -
#3916 Ez beteg módon van megoldva.. Nyomj rá az otthoni csoportra a vezérlőpultban mintha létre akarnál hozni, akkor beállítja Otthonira, aztán nyomj egy mégsét hogy mégsem kéred a csoportot.