6762
-
#4475 Van rendes driver, mégis az eszköznél valami auto windows driver az aktív, amit hiába távolítok el (nyilván nem is lehet), vagy próbálok lecserélni, nem hagyja. Ha megpróbálom közli, hogy már telepítettem a legjobb drivert ehhez az ezközhöz. (hangkártya, ja és nincs hang) -
#4474 Közben rájöttem. Csak a középső PS gombot nyomtam, holott egyszerre kell azt és a SHARE-t nyomni. :D
Szóval sikerült. :)
A laptopot be lehet úgy állítani, hogy mondjuk "space"-re is bekapcsoljon?
Azért kérdezem, mert rá van kötve TV-re és a laptop maga egy polcon van, ami szűk, és nem lehet felnyitni, hogy a bekapcs gombot kényelmesen megnyomjam. Kihúzni meg a kábelek (HDMI, optika) miatt nem tudom rendesen. -
#4473 Lehet csak a BT id változott. Próbáltad reset-elni a DS4-et és újra párosítani?
Utoljára szerkesztette: Malakai, 2017.08.09. 10:30:24 -
#4472 Én foxit readerrel szoktam PDF-re "nyomtatni".
Utoljára szerkesztette: gergely1991, 2017.08.09. 09:08:03 -
#4471 Korábban csatlakoztatva volt a PS4-es DS4 kontroller a PC-re BT-al. Most valamelyik nap frissített valami új windows verziót a PC és tegnap amikor csatlakoztatni akartam a kontrollert nem történt semmi.
Mi lehet a baja? Miért nem látja a PC a kontrollert? Kábelen megy, de BT-on nem. Pedig ugye korábban ment. -
#4470 Naigen, az lehet, hogy az ostoba tolt egy "tiszta" telepítést -
hgabi84 #4469 Üdv.! Én nem próbáltam még, mivel általában a régen jól bevált Bullzip ingyenes verziót szoktam alkalmazni. Ha semmi nem segít, esetleg kipróbálhatod helyette. -
ACE #4468 Hi, nálatok műkszik a beépített "Microsoft Print to PDF" nyomtató? Tesztoldalt lehet vele "nyomtatni", de bármilyen Office termékből akarok PDF-et csinálni, azt a hibaüzit dobja, hogy:
Nálatok műkszik? Mi lehet a baj? A Windows-szolgáltatásokból való törlést, és újrarakást már megpróbáltam. -
#4467 Csak mivel a driverfrissités windows update-en keresztül is megtörténhet(akár egy újratelepítéssel),így elképzelhetőnek tartom, hogy ezért veszett oda az a beállítás.
Utoljára szerkesztette: gergely1991, 2017.08.08. 02:22:39 -
#4466 Videókároly drivert kézzel frissítem GeForce Experience-ből. Azzal sosem volt baj. Most, hogy jött ez a nagyobb win frissítés, az rondított bele
Apropó, ott virít a felkijáltójel a GeForce logón, lehet, nem ártana frissíteni :D -
#4465 Ha kikapcsolod a driver-frissítést(win-update-en, amire tudotommal van esély) akkor nagyobb valószínűséggel nem "rondít bele" a videókártya-beállításokba. -
#4464 Annyi köze van a wireless egér a wifi-hez, mint FM sáv a AM sávhoz. :D -
Solt #4463 Üdv Urak
Cirka egy hónapja telepítettem újra a W10-t a Media Creation Tool által generált pendrive segítségével, viszont a Creators Update csak most jött meg frissítésként... ez miért lehet? Furának tartom... azt hittem az MCL az éppen aktuális legfrissebb verziót telepíti. -
#4462 Más is találkozott olyannal, hogy a Windows 10 frissítés kitörölte a videókártya beállításait?
Legalábbis az nVidia vezérlőpultjában a 3D beállításoknál minden alapértelmezettre váltott... -
#4461 Nem wifis a cucc, amúgy attól, hogy egy éves simán tönkre mehet. Sőt sajnos tapasztalatom alapján van 3 féle Microsoft termékem is és csapnivaló a minőségük. Egér esetén megáll az egér, majd ki-be kapcs és egyből jó. Billentyűzetnél meg CTRL gomb ragad be szoftveresen.
Maradok a logitech-nél.
Ja a meghibásodásról annyit, hogy pénteken voltam egy ügyfélnél és a 20ezer Ft-os d-link routerének a 2.4gz-es része megdöglött, míg a 5ghz-es simán ment, most folyik a gariztatása. A cucc két hónapot bírt. -
#4460 Miért ne engedné? Egyik ügyfelemnél 2015-ben kiadott driver telepítettem fel a Windows által feltelepített 2016-os helyett még februárban és azóta az van a gépen, éppen tegnap néztem rá. -
#4459 Természetesen. Azzal tökéletes. Volt azóta még wifi csatorna csere is, hátha.. Csak nem akar megdögleni egy évesen..:/ -
#4458 Másik egérrel próbáltad? -
#4457 Információt szeretnék kérni,hogy a win10-nél a frissitési segédet,hogyan tudom VÉGLEGESEN !!! kikapcsolni ?.
Mert tesz fel olyan programot is amire egyáltalán nincs rá szükségem, s befolyásolja is a gépen lévő más feltelepített progit.
Válaszokat előre is megköszönöm. -
#4456 Sziasztok!
Van egy Microsoft Desktop 900-as pakkom, viszont az egérre néha, sajnos most egyre gyakrabban rájön az akadozhatnék.. Vadi új elemek, tiszta felület. Néha elvan percekig, néha tíz másodpercenként megakad 1-2 secre.
Driverek/MS Keyboard and Mouse progi törölve, újratelepítve, de még mindig csinálja.. valakinek valami tipp? :/
Köszi! -
kl24h #4455 Van olyan eset is, hogy esetleg nincs a gyártónál Windows 10 driver, de ha van Windows 8.1 vagy Windows 8 driver, akkor azt már fel lehet telepíteni. Hasonló helyzet a Windows 7-nél, ha van Windows Vista driver, akkor azt általában engedi telepíteni, de ha nem, akkor kicsomagolod és Update driver opcióval már lehet telepíteni/frissíteni a Windows által feltelepített drivert. -
#4454 Erre találták ki a show or hide updates progit. Törlöd a drivert. SoH progival rákeresel, mit is szeretne telepíteni. Elrejted win10 elöl az általad hibásnak vélt drivert. Aztán azt teszel fel, drivernek amit akarsz. ;)
De ha már észreveszed a hibát a driver-ben annyira értesz a géphez, akkor eme fenti folyamat se lehet annyira túl komplikált, hogy ne tudd megoldani, s rátenni azt a drivert ami neked jo. Nem értem...
Ami meg nem jó driver, az kétlem h új hw lenne.
Ilyen probléma a nem mai hw támogatása miatt léphet fel.
Mint pl egy CMI8738 hangkártya esetében.. Amit még anno Vista idejében gyártottak... Kemény 24bit. 44kHz-en.
Vagy egy ~8 éves laptop... Amire már 8.1-es alaplapi driver sincs. -
kl24h #4453 Nem számít ha a Windows automatikusan felteszi, mert mikor indítod a telepítőt, az úgyis felülírja.
Egyszer egy olyan esettel találkoztam, amikor a Windows 10 olyan touchpad drivert telepített fel egy laptopra, hogy az nem ment, pedig tudtam hogy jó. Ekkor letöltöttem a gyártó oldaláról a rendes Windows 10 drivert és akkor megoldódott a probléma.
Egy másik esetben csakis laptopnál, hogy nem ment a mikrofon. Itt is kellett a rendes driver. -
#4452 Egyértelműsíti azt ha totalcmd-ben próbálja törölni. -
#4451 Amíg egy mappa valahol aktív használatban van (meg van nyitva egy programban, stb.) addig nem lehet csak úgy letörölni. Ez nem rendszergazdaság kérdése. -
#4450 Sziasztok!
Nekem egy olyan problémám adódott, hogy ha van egy adott mappa(jelen esetben Steam), és ezen mappán belül található több mappa, de elég egy is, nem engedi törölni. Mintha nem én lennék a gépen a rendszergazda. Teljesen eredeti Windows, így vásároltam a laptopot. Valaki erre tudna megoldást, hogy mitől lehet?
Kép
Utoljára szerkesztette: TXGN, 2017.08.03. 15:49:49 -
#4449 Üdv,
1. Ne felejtsünk el, hogy a drivereket nem kell a Windows10-re hagyni, le kell csak tölteni a gyártó oldaláról a Windows10-re adott drivereket.
Csak hiába töltjük le, ha a windows már magától telepítette nekem a szerinte tökéletes drivert, és azt nem hagyja leváltani másikkal ;)
Mert nálam valami ilyesmi a helyzet.
[Ezt inkább Bájgúnárnak:] Azért a win 10 tényleg elég early access szerű módban fut, csak vannak a szerencsések, és a kevésbé szerencsések.
Utoljára szerkesztette: Hirthalion, 2017.08.03. 15:47:17 -
szunyi76 #4448 Sziasztok!
Tudnátok abban segíteni, hogy az Acer Laptopom, miért nem nem ismeri fel bluetooth-on keresztül egy samsung Level U típusú fülhallgatót?
A lumia 640- es telóm elsőre megtalálta, de a laptop nem!
Windows 10 van telepítve a laptopon!
Segítségeteket előre is köszönöm! -
#4447 Én se csak netezésre. Win 7-el pedig nekem mennyi nyűgöm volt... Nah az kaksizott állandóan. Mikor még csak az volt. Félévente újra kellett húzni. Persze nem lett volna muszáj. De úgy jobb volt. Azt el lehetett cseszni akár pár mezei user által elérhető kattintással. 10-et már macerásabb. Jobban bele kell nyúlni, de még úgy se tudod elbúrni. Nembeszélve a kékhalálról vagy az adatvesztésről. Amik 10-en már szinte csak hardveres problémából eredhetnek. Annyira low se vagyok az Op-hoz, de űber Pro se. Tanultam szoftverfejlesztést, hálózatépítést, rendszergazda, stb... Ennyi problémát, ami csak nállad jelentkezik.... Ez számomra is rejtély. -
#4446 Ja, én se csak netezésre használom, nem beszélve a többi közel százat amit a munkahelyemen használnak és az összessel nem fordul elő ennyi problémám egy tanév alatt mint neki a sajátjával. Lehet, hogy neki is be kellene vezetnie azt, hogy feltelepítené egy szakember majd létrehozna egy korlátozott felhasználót és azt adná ki a kezéből telepítés után. :) -
#4445 Nézek valami videót, erre "Hi, I am Cortana"
ŐŐ ... heh? Ja, hogy a virtuális gép a háttérben.
És mi a legszürreálisabb? Megérti az akcentusomat XD -
hgabi84 #4444 Szerintem akinél nem jön elő probléma a Windows 10-en, biztos vagyok benne, hogy nem kizárólag netezésre használja a számítógépet. Szóval ez nem a legmegfelelőbb megközelítés volt. -
Bal0924 #4443 Ez a win10. win7 alatt 1 problémám se volt 1 konfigurációval.(pedig volt jó pár a kezemben, Még a 98-al sem voltak ennyi gondjaim.)
Nálad azért nem jönnek elő mert csak etezel rajta, gondolom. -
kl24h #4442 1. Ne felejtsünk el, hogy a drivereket nem kell a Windows10-re hagyni, le kell csak tölteni a gyártó oldaláról a Windows10-re adott drivereket.
2. Nem árt azért egy Kaspersky Virus Removal Tool 2015 lefuttatni a teljes gépre.
3. Nem elegendő a Windows Defender védelmet használni, kell valami jobbat telepíteni, pl. most már van ingyenes Kaspersky is, vagy mást is lehet.
Utoljára szerkesztette: kl24h, 2017.08.01. 20:25:09 -
hgabi84 #4441 De az is lehet, hogy kettő... :) Mert ahol egy van, ott ugye általában több is szokott lenni. :) -
#4440 De most komolyan...
Ennyi nyűgöt, hibát, problémát, siránkozást, szenvedést.... amit TE levágsz. Ez csúcs.
Lehet sok embernek van problémája a win 10 -el (mondjuk kétlem), és csak TE tévedtél ebbe a topic-ba, és siránkozol állandóan. De hogy ennyit szenvedni...
Nálad az asztali pc is, a laptop is, meg mindenen szenvedsz, amin win10 van.
Én csak nevetek a hsz-aidon. Minden hétre akad valami újabb nyűgöd.
Bocsi, nem akarok bunkó lenni, se nem megsérteni. Csak kiírtam magamból, mit gondolok.
Szenvedsz vele ezerrel... Ami szerintem meg nem Op hiba, hanem inkább user eredetű probléma.
Valamit ott nem jól csinálsz. Vagy nagyon szedett-vedett, nem stabil hardver-el ütyködsz, vagy nagyon elmókolod magát a szoftvert. Számomra vicc... -
Bal0924 #4439 1nap alatt?
Meglehet hogy nem a valós %-ot mutatja de feltöltve 1,5-2órát simán kibír.
Mikor betöltött töltővel és olyan 1perc után kihúztam, nem volt semmi probléma, a wifi eltűnés nem volt. Bő félórát használtam, Direkt kipróbáltam és csak 25%-ot esett.
kb 1hónapja telepítettem, és ritkán volt kinn a neten.
Egyfolytában szívat a win10, hol a laptopomon hol az asztali gépemen.. (2015 júl 29óta, ja és a demója(béta verzió) is kicsit furcsa volt..) -
kl24h #4438 Szerintem egy vírus szórakozik veled! -
#4437 "Mi van ha akkor csináltam volna ha nincs a közelembe a töltő?" Ha nem kapcsolná ki lehet, hogy 5 perc és kikapcsol a gép, akkor meg használni nem tudnád a géped. Az, hogy 72%-ot mutat még közel se biztos, hogy valós, simán lehet problémája az akkunak és hirtelen sokat esik a feszültség, de lehet hibás a kiírás is. -
Bal0924 #4436 Laptopom bekapcsolom, olyan 72%-os. Beindult és rögtön elindítottam a böngészőt, és azt veszem észre hogy nincs wifi.
Azzal az indokkal kapcsolta ki a wifit - és nem is tudtam visszakapcsolni, nem volt lehetőség rá.. - hogy túl sok energiát zabál valami, de a vindóz és csak 1 böngészőt indítottam el, ami még nem is töltött be 50oldalt egyszerre, csak 1-et.
Újra indítottam és nem kapcsoltam be a böngészőt, ugyan ez volt a reakció.
Újra indítottam de ezúttal rádugtam töltőre és nem ment el a wifi.
Nagyon felhúzott majdnem a földhöz basztam a gépet, milyen indokkal kapcsolja ki teljesen a wifi rendszer és vissza se lehet kapcsolni, Mi van ha akkor csináltam volna ha nincs a közelembe a töltő?
Hú de nagyon örülők ennek az új rendszernek.... Ha találkozom azzal aki tervezte az egészet, ott helyben felgyújtom! (mármint előtte egy vindóz szar tíz példányt!), és utána tökön rúgom, hogy ilyen szar még1x kitalál, nem ússza meg ennyivel!